Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

Kokie kvepaliukai butu panasus i siuos wub.gif ziauriai patinka bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 07 05, 21:42)
Kokie kvepaliukai butu panasus i siuos wub.gif ziauriai patinka bigsmile.gif
user posted image

Jei patinka Cinema, kodėl ieškote jiems pakaitalo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(London @ 2010 07 06, 17:21)
Jei patinka Cinema, kodėl ieškote jiems pakaitalo? g.gif

neieskau biggrin.gif tik seip idomu pasiuostynet lotuliukas.gif taip ziurek ir randi vis kazka dar geresnio, tobulesnio wub.gif
Atsakyti
Vis ilgiau uostant savo mylimuosius HUGO, prasikvepinus atrandu kazka labai labai panasaus i senuosius MEXX
user posted image user posted image
Atsakyti
Gal kas žinot į ką, iš pakankamai senų, prieš 15 metų jau buvusių panašūs šie:
Ferre "In the mood of love"
user posted image
Išbandžiau, o kvapas toks iki skausmo pažįstamas, primena stovyklą prie jūros, gal Dune "Dune"? g.gif
Atmintyje išlikęs oranžinis dezodoranto buteliukas, lyg DUET pavadinimu, atsimenu, kad buvo lyg kopijuojamas kažkoks originalus kvapas g.gif

Sorry, kad taip plaukioju, bet gal kas turės minčių? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 08 liepos 2010 - 17:25
QUOTE(femme @ 2010 07 08, 18:24)
Gal kas žinot į ką, iš pakankamai senų, prieš 15 metų jau buvusių panašūs šie:
Ferre "In the mood of love"
user posted image
Išbandžiau, o kvapas toks iki skausmo pažįstamas, primena stovyklą prie jūros, gal Dune "Dune"?  g.gif
Atmintyje išlikęs oranžinis dezodoranto buteliukas, lyg DUET pavadinimu, atsimenu, kad buvo lyg kopijuojamas kažkoks originalus kvapas g.gif

Sorry, kad taip plaukioju, bet gal kas turės minčių? bigsmile.gif

na, ne 15 m., bet man tai į Dior Pure Poison panašūs smile.gif kiek saldesnis variantas, tiesa.
Atsakyti
Beveik identiški pasirodė mano šiandien gautas pirkinys user posted image ir testuoti bei būsimų pirkinių sąraše įrašyti
user posted image
Atsakyti
Gal kas galetu palyginti Stella ir Stella Nude? Turiu paprasta Stella, labai patinka- mano manymu viena graziausiu roziu- dabar pradejau galvoti apie Stella Nude, bet kol kas neturejau progos isbandyti...
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 10 liepos 2010 - 14:08
AMARILIS, as turejau Stella edp. Buvo milymukas. Ypac nuostabiai atsiskleidzia per lietu.

user posted image

dabar turiu Stella sheer EDT, kvapas edentiskas, tik kiek astresnis, EDT ant mano odos laikosi apie 10-12 val. Tiesa, Sheer man labiau patiko.
user posted image

Testavau ir Stella Nude. Nepatiko. Dusino mane kvapas. Tik nesupratau kodel, gal del vaniles. g.gif
Atsakyti
Na pagaliau patestavau La Prairie - Midnight Rain...oj prisipurškiau, kad man jie įgavo pradžioje panašumo su La Perla - Eclix g.gif , tik ne tokie super aitriai saldūs kaip Eclix (nors šiuos senokai turėjau, bet pauosčiusi La Prairie man kažkodėl pirma mintis buvo...kažkur kažkas panašaus uosta...). Tik Midnight Rain labiau tą saldumą persmelkia vaisių bei lengvas gėlių aromatas...ir jau kvapui prasisklaidžius jis lieka labiau panašus į irgi turėtą La Perla kvapą - J`Aime La Nuit
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2010 07 10, 15:07)
Gal kas galetu palyginti Stella ir Stella Nude? Turiu paprasta Stella, labai patinka- mano manymu viena graziausiu roziu- dabar pradejau galvoti apie Stella Nude, bet kol kas neturejau progos isbandyti...

palyginti negalėsiu, nes Stellos nesu uosčiusi, bet Stella Nude tai man ne tiek rožės, kiek bijūnai groja. patys kvepalai pasirodė žali floral aquatic, ir bijūnas ten labai ryškus. o vanilės nejaučiu g.gif
Atsakyti
Kaip skirtingai visos "suvokia" kvapus. O bijunas ten tikrai dominuoja.
Atsakyti