Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

QUOTE(rusma @ 2010 06 13, 19:38)
Internetinėse parduotuvėse neteko aptikti. Būčiau jau apsirūpinusi.

Čia yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 06 13, 20:49)

Atrodo, Out of Stock rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2010 06 13, 21:01)
Atrodo, Out of Stock rolleyes.gif

Bet esu berods pirkusi Out of Stock. Ilgiau laukti tenka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 13 birželio 2010 - 20:05
QUOTE(agneseee @ 2010 06 13, 20:45)
Turbūt visai nukvakau, bet man Un Jardin En Mediterranee by Hermes 
yra panašus į Le Feu d'Issey by Issey Miyake biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ghm.... g.gif o kuo?
nerandu aš jų panašumų..
Va Etro Etra tai į Ugnelę laaabai panašūs. Pasidėjau abu ir ruošiuosi eksperimentų popietei pasinešioti abu ant skirtingų riešų pvz., kad galėčiau išskirti, kuo jie skiriasi; nes man jie labai panašūs rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 06 14, 12:22)
ghm.... g.gif  o kuo?
nerandu aš jų panašumų..
Va Etro Etra tai į Ugnelę laaabai panašūs. Pasidėjau abu ir ruošiuosi eksperimentų popietei pasinešioti abu ant skirtingų riešų pvz., kad galėčiau išskirti, kuo jie skiriasi; nes man jie labai panašūs rolleyes.gif

Žinoma, negalima jų laikyti vienodais. biggrin.gif Mano nosis abiejuose užuodžia šiokią tokią rūgštelę. Iš tiesų, Eto Etra yra panašūs į Le Feu D'issey. Na, tik man Etro Etra labiau į Le Feu D'issey Light. 4u.gif Kai eksperimentas baigsis, parašykite savo nuomonę. manau ne vien tik man įdomu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2010 06 14, 16:39)
Žinoma, negalima jų laikyti vienodais.  biggrin.gif Mano nosis abiejuose užuodžia šiokią tokią rūgštelę. Iš tiesų, Eto Etra yra panašūs į Le Feu D'issey. Na, tik man Etro Etra labiau į Le Feu D'issey Light. 4u.gif Kai eksperimentas baigsis, parašykite savo nuomonę. manau ne vien tik man įdomu. drinks_cheers.gif

Sutinku tik su tuo,kad negalima laikyti vienodais tongue.gif
na ir žinoma,kad Niluose yra rūgščių gerų dalykų, ypač viršuje.

Bet Etra man visai nesilygina su Nilais. Ir beje nesilygina su Light, tik su Le Feu g.gif

Atsakyti
help.gif gal kas žinote į kokius gali būti panašūs bet kokie Max Mara kvepalai? labai reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2010 06 23, 10:15)
help.gif gal kas žinote į kokius gali būti panašūs bet kokie Max Mara kvepalai? labai reikia doh.gif

ar gerai supratau klausimą g.gif MaxMaros yra keletas kvapų.. klausimas - į kokius kitus yra panašūs kiekvienas/bet kuris iš jų?

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 06 23, 10:39)
ar gerai supratau klausimą g.gif  MaxMaros yra keletas kvapų.. klausimas - į kokius kitus yra panašūs kiekvienas/bet kuris iš jų?

aha smile.gif
Atsakyti
Kažin ar yra panašių vyriškų kvepalų į šiuos? mastau.gif

user posted image
Atsakyti
Kate Moss Velvet Hour panašūs į Chopard Madness
user posted image ir user posted image
Atsakyti
Gal jau daug kas ir žino šitą jau dabar viešą paslaptį, kad panašūs šie...
user posted image su
user posted image
Atsakyti