Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

[quote=MilGana,2010 04 26, 22:38]
mirksiukas.gif

user posted image

man i siuos labiau panasus:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 06 11, 21:53)
Mano nosiai jie nepanašūs  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramašiška @ 2010 06 11, 21:23)
user posted image

Man sie kvepalai panašiu natu turi rolleyes.gif

user posted image

nea schmoll.gif
Atsakyti
Labai pradžiugino/nustebino netikėtas "atradimas"
user posted image - panašumu į vienus mano mylimiausiųjų
user posted image
jeigu pradžios dar kiek skiriasi tolygiai testuojant, tai "pabaigos" man itin supanašėja, ir apskritai labai giminingo charakterio pasirodė... Aišku Heliotrope daug natūralesni, First Love labiau sintetinis ir ne toks gyvas kvapas, bet iš bėdos, jeigu Heliotrope nebepavyks gauti (itin taupau likutį) - turėsiu bet kažką artimo... Vis šiokia tokia paguoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 06 13, 15:14)
bet iš bėdos, jeigu Heliotrope nebepavyks gauti (itin taupau likutį) - turėsiu bet kažką artimo... Vis šiokia tokia paguoda smile.gif

Man į Heliotrope labai panašūs ir, be abejo, labai brangūs Hermessence Ambre Narguile. Sakyčiau, 1:1 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 06 13, 15:14)
Labai pradžiugino/nustebino netikėtas "atradimas"
jeigu pradžios dar kiek skiriasi tolygiai testuojant, tai "pabaigos" man itin supanašėja, ir apskritai labai giminingo charakterio pasirodė... Aišku Heliotrope daug natūralesni, First Love labiau sintetinis ir ne toks gyvas kvapas, bet iš bėdos, jeigu Heliotrope nebepavyks gauti (itin taupau likutį) - turėsiu bet kažką artimo... Vis šiokia tokia paguoda smile.gif

Ne visai į temą, bet iškilo klausimas, negi Heliotrope sunku rasti? ohmy.gif Nes įsimylėjau tą kvapą vos pauosčiusi ir norėčiau turėti visą 100 ml rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramašiška @ 2010 06 11, 18:23)
user posted image

Man sie kvepalai panašiu natu turi rolleyes.gif

user posted image

wisiska nesamone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(as-ne-tavo @ 2010 06 13, 16:16)
Ne visai į temą, bet iškilo klausimas, negi Heliotrope sunku rasti?  ohmy.gif Nes įsimylėjau tą kvapą vos pauosčiusi ir norėčiau turėti visą 100 ml  rolleyes.gif

Internetinėse parduotuvėse neteko aptikti. Būčiau jau apsirūpinusi.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 06 13, 19:38)
Internetinėse parduotuvėse neteko aptikti. Būčiau jau apsirūpinusi.

Prieš metus Heliotrope internetinėse parduotuvėse buvo galima laisvai rasti, todėl vis užleisdavau vietą kitiems parfumeriniams pirkiniams. Buvau gavusi už gerą kainą, bet mane erzino tuose kvepaluose esančios nuosėdos - pardaviau doh.gif O dabar kad ir su nuosėdomis norėčiau biggrin.gif
Atsakyti
vokiškai nemoku, bet čia visai normali kaina. nebent kažkas ne taip su jais.
Atsakyti
Labas vakaras,

Man labai patinka Gabriela Sabatini "Wild vind", bet jų niekur nebėra pirkti. Gal kas žinot kažką panašaus...Jie labai paprasti, labai gaivūs, tokie ganėtinai neišsiskiriantys, bet man labai labai patinka. Bandžiau atrasti kitus ,sau tinkančius, bet niekas nepritampa verysad.gif .
Atsakyti
Turbūt visai nukvakau, bet man Un Jardin En Mediterranee by Hermes user posted image
yra panašus į Le Feu d'Issey by Issey Miyake user posted image biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti