Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

QUOTE(Rimaz @ 2010 06 06, 13:22)
Tai vat gaila, kad neturiu kur pratestuoti Visit ant odos, - gal įspūdžiai būtų kiek kitokie. Bet ir tas pirminis panašumas baisiai vilioja prie Visit, juolab kad Gloria rasti mažai šansų verysad.gif 

Pasidalinčiau, tik po ranka neturiu - sukroviau žieminius kvapus į dėžę ir išvežėm pas tėvus - ten yra kur šaltai padėti. Jeigu vienos kraustosi iš proto originalūs/neoriginalūs - tai aš kitaip kraustausi - kad suges. Neturiu vėsių patalpų su pastovia temperatūra, tai pasirūpinau, kad tie, kurių vasarą neplanavau naudoti, nekaistų per prognozuojamą itin žiaurų karštį...
Negi niekas nepasiūlė Vilniuje? Net nemaniau, kad jie pas mus tokie reti...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 06 06, 13:54)
Negi niekas nepasiūlė Vilniuje? Net nemaniau, kad jie pas mus tokie reti...

Nieks verysad.gif
Atsakyti
Rusma, galiu kad nori duot Glorios pamėgint.
Visit aš nežinau, tad pati palyginti negaliu.

Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2010 06 06, 15:27)

Kažkada Visit buvo galima rasti parfumexpress asortimente, tik dabar, kaip suprantu, nebeturi.
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 06 06, 20:50)
Rusma, galiu kad nori duot Glorios pamėgint.
Visit aš nežinau, tad pati palyginti negaliu.

Parašiau AŽ. Sveikinimai, kad tokį lobį turi užslėpus 4u.gif . Man parfumerija dar nebuvo susižavėjimo objektu, kai Gloria laisvai prekiaujama buvo...
Atsakyti
Gal kuri žinot, ar labai skiriasi Armani Diamonds ir Armani Diamonds Intense? g.gif
Atsakyti
QUOTE(successful3 @ 2010 06 08, 20:39)
Gal kuri žinot, ar labai skiriasi Armani Diamonds ir Armani Diamonds Intense? g.gif

Tai nueikit i Sarma ar Kristiana ir pauostykit.
Atsakyti
user posted image
user posted image
Kazkuo savo bazese labai panasus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(successful3 @ 2010 06 08, 19:39)

Na man tai skiriasi mirksiukas.gif Diamonds man svelnesnis ir turtingesnis negu Intense. Be to galima musu parfium parduotuvese pauostyti 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Pradinėmis natomis man pasirodė panašūs į
user posted image

O pirminei My Torrente raudonųjų serbentų ir citrusų švelniai rūgštelei nuvėsus dvelktelėjo itin panašiai į
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 11 birželio 2010 - 15:52
user posted image

Man sie kvepalai panašiu natu turi rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramašiška @ 2010 06 11, 21:23)
Man sie kvepalai panašiu natu turi rolleyes.gif

Mano nosiai jie nepanašūs schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-ne-tavo: 11 birželio 2010 - 21:53