Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 3

QUOTE(Snzk @ 2010 05 24, 00:18)
O man visai jokio panasumo tarp ju nera  schmoll.gif

Man irgi nepanasus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2010 04 26, 21:38)

Visai nepanašu schmoll.gif
Atsakyti
Nelabai spėjau visą temą perversti...bet ar jums neturi kažkokio panašumo
Roberto Cavalli - Serpentine su YSL - Cinema ? g.gif g.gif
Kažkuriuo momentu man besuskleidžiant aromatui aptinka mano nosis šiokį tokį panašumą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 31 gegužės 2010 - 08:48
Visai netikėtai atradau panašumą tarp šių dviejų kvapų (veikiausiai dėl pačiuolės g.gif ):
Givenchy "Organza Indecence"
user posted image

IR

Christian Lacroix "Tumulte" (vyr.)
user posted image

Tik pirmieji lengvesni, minkštesni, truputį saldesni. Bet abiejų bazės, kai sušyla nuo kūno odos, man labai panašios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Johanesburgo kunigaikštytė: 31 gegužės 2010 - 13:01
Turėjau šiandien malonumą palyginti Chanel Gardeniją su Estee Lauder Beyond Paradise (paskaičiau kažkada, kad jie PANAŠŪS) ir susižvejojau abiejų.
Mano nosiai - pradinės natos iš viso nepanašios. EL troškūs, kvepia tarsi egzotiškų gėlių puokštė su nemažai žalumos labai drėgmės prisotintame ore, atrodo vandens pilna, o kartu - taip ir trūksta nors lašelio gaivaus rūgštumo ar gaivesnio vėjo gūsio. Tipiški Estee Lauder. Turbūt jau net nežinodama atspėčiau kas gamintojas. Galingi, intensyvūs. Chanel Gardenia prieš juos blanko nublanko, jautėsi tik nosį prie rankos prikišus, pasirodė itin švelnūs ir nekaltai nedrąsūs. Tikriausiai, jeigu jaunai žavingai merginai reikėtų rekomenduoti kvepalus vestuvėms - nedvejodama pasiūlyčiau Gardenia...
Jau norėjau po kokių poros valandų konstatuot, kad nėr čia ką lyginti smile.gif. Bet EL gardenija širdyje išlindo. Lengva, grakšti ir netroškinanti. Tai va, jei lyginti Chanel Gardenia pradines natas ir EL Beyond Paradise vidurines - galima kažką panašaus suuosti. Bet iš esmės - nelabai ką bendro mano supratimu jie turi...
Atsakyti
YSL ELLE ir Shisedo ZEN
Atsakyti
user posted image
Kai pirmasis issikvepuoja iki baziniu natu, man tampa panasus i siuos. Tik Rumeur vis vien lieka silpnesne- svelnesne sesute, kuriai truksta gilios ir sodrios Armani paciules mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Man labai panašūs:
user posted image
ir
user posted image
Vakar vakare Narcisse pasipurškiau iš atomiko, ir mintis - o kas gi čia dabar, gal sumaišiau su Kashaya??? Bet nesumaišiau...
Atsakyti
Gal kam teko išmėginti
user posted image
ir
user posted image
bei galėtų išsakyti nuomonę, ar rado panašumo smile.gif
Visit turiu ir labai myliu (gal paprasčiau būtų pasakyti, dar nepasitaikė Azzaro kvepalų, kurie man būtų nepatikę), o Gloria pauostyti turbūt jau visas viltis esu palaidojusi... Bet jei kas bandėt - būtų įdomu sužinoti įspūdžius, nes, kaip atsiliepia kai kurios berods fragranticos komentatorės, jie joms pasirodė panašūs...

Gal čia išties vienas iš būdų turėti padorų pakaitalą mylimam kvapui (kaip beje Azzaro Azzura man puikiai pakeičia Chanel Chance, kuriems aš alergiška - man jie labai panašūs, bet mano nosiai ir odai Azzura daug priimtinesnis kvapas).
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 06 06, 09:00)
Visit turiu ir labai myliu (gal paprasčiau būtų pasakyti, dar nepasitaikė Azzaro kvepalų, kurie man būtų nepatikę), o Gloria pauostyti turbūt jau visas viltis esu palaidojusi... Bet jei kas bandėt - būtų įdomu sužinoti įspūdžius, nes, kaip atsiliepia kai kurios berods fragranticos komentatorės, jie joms pasirodė panašūs...

Visai neseniai pribaigiau savo Gloria, o prieš porą dienų turėjau progą pauostyti Azzaro Visit, deja, tik iš tuščios miniatiūros. Kiek galiu spręsti iš tokio testavimo, panašumo be abejonės turi, tik Visit saldesni (ryškiai jaučiasi vanilė), gal dėl to saldumo atrodo tirštesni ir klampesni. Labai gaila, kad neturėjau galimybės palyginti kaip skleistųsi ant odos, ar neišlįstų kokia erzinanti nata, bet iš pirminio testavimo sakyčiau, kad Visit galėtų tapti šiokiu tokiu "pakaitalu" Glorijai (arba atvirkščiai smile.gif)

Jau rašiau kažkada seniai, kad į Gloria šiek tiek panašumo turi Karl Lagerfeld Kapsule Floriental, tik šitie dar "skystesni", gaivesni už Gloria ir turi gana ryškių "vyriškų" natų (jie unisex).
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2010 06 06, 10:41)
...panašumo be abejonės turi, tik Visit saldesni (ryškiai jaučiasi vanilė), gal dėl to saldumo atrodo tirštesni ir klampesni. Labai gaila, kad neturėjau galimybės palyginti kaip skleistųsi ant odos, ar neišlįstų kokia erzinanti nata, bet iš pirminio testavimo sakyčiau, kad Visit galėtų tapti šiokiu tokiu "pakaitalu" Glorijai (arba atvirkščiai smile.gif)

Labai įdomu, nes aš saldumo Visit'e randu nedaug... Ant odos - mediena, mediena ir dar kartą kibirkščiuojanti prieskoniais vos salstelėjusi mediena. Net nemoku papasakoti, bet kvapas netolygus, tarsi sproginėjantis - būtų gėrimas, sakytum su burbuliukais, o kaip kvapą apibūdinti - nežinau lotuliukas.gif Labai ryškus ir ilgai išliekantis šleifas. Visada žinau, kur lankėsi mano pažįstama jais besikvėpinanti smile.gif

QUOTE(Rimaz @ 2010 06 06, 10:41)
Jau rašiau kažkada seniai, kad į Gloria šiek tiek panašumo turi Karl Lagerfeld Kapsule Floriental, tik šitie dar "skystesni", gaivesni už Gloria ir turi gana ryškių "vyriškų" natų (jie unisex).

Ačiū 4u.gif Seniai ėjau virtualiais ratais apie Kapsule trejetuką, bet vis atidėlioju... Teks susipažinti.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 06 06, 12:06)
Labai įdomu, nes aš saldumo Visit'e randu nedaug... Ant odos - mediena, mediena ir dar kartą kibirkščiuojanti prieskoniais vos salstelėjusi mediena. Net nemoku papasakoti, bet kvapas netolygus, tarsi sproginėjantis - būtų gėrimas, sakytum su burbuliukais, o kaip kvapą apibūdinti - nežinau  lotuliukas.gif Labai ryškus ir ilgai išliekantis šleifas. Visada žinau, kur lankėsi mano pažįstama jais besikvėpinanti smile.gif

Tai vat gaila, kad neturiu kur pratestuoti Visit ant odos, - gal įspūdžiai būtų kiek kitokie. Bet ir tas pirminis panašumas baisiai vilioja prie Visit, juolab kad Gloria rasti mažai šansų verysad.gif
Gloria lyginčiau su alkoholiniu gėrimu (vyšnių likeriu biggrin.gif), nes tas "alkoholis" ypač jaučiamas pradinėse natose, vėliau sušvelnėja ir lieka gana rūgščios vyšnios gal irgi su medienos užuominom g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimaz: 06 birželio 2010 - 12:26