Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

QUOTE(Karusia @ 2010 02 10, 13:32)
o jūs savo vaikui patarėte pačiam atsikirsti į nepatinkamą repliką? aš neperauklėsiu vaikino, kuris apstumdo mano vaiką, bet patariu dukrai kad - arba pasitrauktų arba informuotų auklėtoją arba pati atsikirstų. kol anas išsiaiškino kas yra "neraliuotas paršelis" savaitę buvo ramu.  lotuliukas.gif o mano vaikas pajuto kad gali pati. paveikti aplinką.

drinks_cheers.gif As labai suprantu Jus mamyte, taciau tokiu situaciju gyvenime bus galo daug.Tiek darzelyje,tiek mokykloje,tiek dar veliau. Reikia vaika mokinti taip,kad nebijotu pastoveti pats uz save. Vaikai ziaurus,ypac kai jau buna mokyklinio amziaus. Juk kaskart taip nutikus nebegsit i mokykla koneveikti mokytoju ir aukleti svetimu vaiku, tikrai bus atvirkstyne reakcija ir nieko gero nebus. Bet kaip jau supratau, grupe pakeitet,vadinasi viskas susitvarkys. Linkiu stiprybes 4u.gif
Atsakyti
Be abejo,aš patariu pasakyti auklėtojai,patariu atsikirsti,bet tai negelbsti,teko netgi keisti vieną miegelio draugę,nes ji pešiodavo plaukus ,žnaibydavo ir neleisdavo užmigti,mano vaikė nesupranta,kodėl ją skriaudžia,jei ji gerai elgiasi -kaip šitai paaiškinti?Užtat mano dukra ir pradėdavo nevalingai trankytis vos tik ją kad netyčia paliečia ir pamažu pati perima blogą elgesio modelį,truputį kas-tuoj cypia,nes tikisi,kad kas išgirs ir atlėks gelbėti,naktimis atsibunda ir verkia ir dar pusiau miegodama daužosi rankelėmis aplinkui...
P.S.Žinoma,gyvenimo as neparedaguosiu pagal savo norus,bet skriausti vaiko irgi neleisiu.Visgi labai tikiuosi,kad tai praeis,nes pati ėjau į šį darželį ir tokių bėdų tikrai nebuvo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shater: 10 vasario 2010 - 13:04
QUOTE(Karusia @ 2010 02 10, 10:46)
šitoje vietoje reiktų jau mamai susirūpinti ar iš tikro vaikas sveikas? g.gif

ka jus sakot bigsmile.gif
sisiuku buna visai netycia, arba susinervavus ar užsižaidus tiesiog. 4u.gif

QUOTE(Shater @ 2010 02 10, 12:54)

dziaugiuos kad išsprendete problema. 4u.gif yra ir pas mus toks berniukas, musasi, spardosi, o zodynas ir agresyvumas....
aukletoja sake kalbejosi su mama (itariu kad ne) bet niekas nesikeicia. unsure.gif mama labai mandra, i kalbas su nieko nesileidzia. kazkuri mama bande kalbet, apsauke ir apkaltino ja pacia doh.gif
Atsakyti
[quote=Shater,2010 02 10, 11:38]
vaikai ir yra vaikai kad gali netycia ir i kelnes prisidaryti cia nematau nieko baisaus.o darzelis tik pirmas vaiko gyvenimo etapas ir mokykla ir manau turi moketi uz save pastoveti nes cia tik pradzia o jei to nemokes paciam vaikui bus sunku ir mokykloje ir toliau gyvenime.Si mama nesupranta kad vaiki visi pasimusa tiek ir namuose sese su sese nes kiekvieno vaiko skirtingi charakteriai ir norai tai ir kovoja kiekvienas uz save,nes augina tik viena dukra.manau visos sutiks mamos auginancios du ir daugiau vaiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bukara @ 2010 02 02, 12:30)
Sveika Vilusa,
O i kuri darzeli Jus einate?Tok poziuris gal tik Jusu vienam darzely,nes kiek girdejau tai visur taktika- atvedi ir palieki,- man tai ziauru.As planuoju savo sunuti pradet vest, tai noriu susirinkt info, kad kuo maziau traumuot vaika.

Bent jau buves Ziburelis ,tikrai dirba tokiu principu ,mamytes net savaite ir daugiau laiko buna su vaikais kol jie ipranta smile.gif ,beje mes lankom si darzeli Zirniuku grupe,nu tiek aukletoja tiek seimininkute nerealios wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 18 vasario 2010 - 22:48
2008 10 01, 20:12
Labas,Mamos,noriu paklausti,gal kuri nors veda savo vaikiuka i lopseli - darzeli "Azuoliuka"? Mes ten einam tik 5 dienos,bet mane stebina,kad jau tris kartus paciai teko keisti mazes kelnes...O einam tik puse dienos,bet kai ateinu pasiimti,tai surandu vargse viena ir prisisikojusia,o seimininkute su auklyte savo reikalus tvarko...

tos pacios mamytes pasisakimas o tiek sake kad niekada niekados taip nedare g.gif vienoje grupeje ejo blogai kitoje ir vel blogai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oveja: 17 vasario 2010 - 11:51
QUOTE(o94mama @ 2010 02 07, 09:07)
Sveikutės,mamytės,gal yra mamyčių,kurios savo aukselius veda į Bernatonių darželį.Norėčiau informacijos, nes savo mažajam reikia nuo rudens parinkti ugdymo įstaigą ax.gif

Aš vežiojau savąją i Bernatonius. Kadangi jis nedirba vasarą, teko išeiti į miestą. Labai gerus prisiminimus paliko, aplinka tokia naminė. Vaikų nedaug, vieni kitus gerai žino, kiekvieną vaiką auklėtojos gali pamatyti, ko jam reikia, ko trūksta...
Atsakyti
Sveikos,
užrašiau savo dukrytę(2m.) į "Žvaigždutę"direktorė paliko gerą įspūdį.
kaip šis darželis?kokios auklėtojos? 4u.gif
Atsakyti
http://www.15min.lt/...arnyba-59-86158

idomi info smile.gif siaip imetu, as ne paneveziete...
Atsakyti
QUOTE(tiana @ 2010 02 25, 13:30)
http://www.15min.lt/...arnyba-59-86158

idomi info smile.gif  siaip imetu, as ne paneveziete...

jau niekas nebestebina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TyliMergaitė @ 2010 02 25, 22:58)
jau niekas nebestebina  doh.gif

šito seniai reikėjo laukti, šis įvykis tęsiasi jau antri metai... Tik klausimas - direktorei uždraudė dirbti VALSTRYBĖS TARNYBOJE, o jos statusas darželyje NĖRA valstybės tarnautoja. Tai, kiek suprantu, ji dirba ir dirbs darželyje direktore?
Atsakyti
Labutis visoms mamytėms,
mane domintų informacija apie darželį Vaivorykštė. Ar ten sunku pakliūti? Galvoju gal jau reikia užrašyti, nes norėčiau nuo kokio rugsėjo pradėti vesti savo mažąją. Ir kaip ten? Girdėjau, kad tas darželis yra Paltaroko gimnazijos, iš šio darželio pirmenybė į tą mokyklą.
Atsakyti