Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

QUOTE(Vilusa @ 2010 02 07, 14:51)
Na, jums - paranoja biggrin.gif
Jei jau tokia protinga - galėjote pažiūrėti porą postų atgal - butumėte supratusi, kad mano mergaitė lanko kitą darželį nei jūsų.
BET - ir iš paskutinių postų jau matyt tikrai JŪS turite psichologinių bendravimo problemų, o ne auklėtojos...
4u.gif

drinks_cheers.gif sutinku paciai mamytei reikia pagalbos,kiek matau pats vaikas nenori eiti namo aisku geriausia kaltinti kitus
Papildyta:
[quote=Shater,2010 02 07, 12:57]
Taip,nes visas jos dėmesys yra skiriamas tam,kad sutramdyti Jūsų vaiką.Kiti-ramesni vaikai-yra numesti bet kur,nes jie - be pretenzijų ir kitų nepuola.
Papildyta:

nesupratau kokia jus teisia turit taip kalbeti,koks visas demesis o ka jusu vaikui demesio nera?jums mamyte turite problemu manau o puolata tik visus kitus .vieni vaikai letesni kiti smarkesni,o jei jusu letesne tai ka man daryti?
Atsakyti
A Jūs skaityti mokate?Man rodos,aš sakiau,kad mano vaikas nenorėjo eiti namo,nes jai labai patikdavo senesnėje grupėje.Tai pirma, o antra yra tai,kad net ir lėtesnių vaikų niekas neturi teisės mušti ir daužyti,kaip tai daro Jūsų dukra,kažkodėl kiti vaikai grupėje jos nepuola.
Atsakyti
[quote=Shater,2010 02 07, 19:35]
A Jūs skaityti mokate?Man rodos,aš sakiau,kad mano vaikas nenorėjo eiti namo,nes jai labai patikdavo senesnėje grupėje.Tai pirma, o antra yra tai,kad net ir lėtesnių vaikų niekas neturi teisės mušti ir daužyti,kaip tai daro Jūsų dukra,kažkodėl kiti vaikai grupėje jos nepuola.
[/quot
kad ir is sios grupes nenori eiti mergaite,atsiprasau kad tik neprimustu ir dar dauzo jus pone nebenusisnekekit kaip mes namo einam jusu dukra visada ateina ir islidi mus.jusm mamyte tikrai reikia psichologo pagalvos nes jusu tokie pasisakymai net kraupu darosi doh.gif mano dukrai 2 metukai o jusu 3 metai ir jusu visa galva aukstesne uz manaje tai kaip gali dauzyti?o kas del uzsiemimu tai tikrai uzsiema ir daineliu moka ir paiso libdo nereikia cia pilti pamazgu ant aukletoju thumbup.gif jei jus nesusikalbat su savo dukra tai jusu seimos problemos manau.o jei norit kad jusu vieman vaikui butu demesis pasisamdykit aukle nes darzelis ir yra darzelis kur eina 10-13 vaiku tai kaip aukletojei persiplesti.ir nematau problemos kaip vaikai pasipesa nes neivienas neuzaugo nepasipese tarp pusavi.o ka jus atejus i darzeli nemokat kalbeti visu pirma jei jau mano panele sudauze jusu prinsese tai nematau problemos isklausiti,tai galima suprasti kad taip nera ir nebepuskyte muilo burbulo
Atsakyti
1.Mano dukrė ne NENORI EITI NAMO,o nemėgsta greitai rengtis ir kaprizinasi,taip būna ir rytais.
2.Tai yra grupė vaikučiu nuo 3 metų,jei neklystų,o mano vaiko ūgis apskritai nėra reikšmingas,nes norint apstumdyti,įžnybti,pastumti ir panašiai,tai nieko nelemia.
3.Aš tikrai nematau vaiko ugdymo,nes ji dainuoja visas namuose išmoktas arba papildomame būrelyje išmoktas dainas,
4.Taip, darželyje yra daug vaikų,o auklėtojos darbas -sukurti tokią atmosferą,kad vaikučiai išmoktų draugauti,o ne muštis,labai ilgai laukiau,kol situacija pasikeis,deja,ji nesikeičia.
5.Mano dukra nuo ryto iki vakaro skundžiasi,kad ją mušą,man į tai nereaguoti?Ir kas už tai atsakingas?
6.Bet kuriuo atveju,ta problema bus išspręsta rytoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shater: 07 vasario 2010 - 20:35
QUOTE(Shater @ 2010 02 07, 21:32)
1.Mano dukrė ne NENORI EITI NAMO,o nemėgsta greitai rengtis ir kaprizinasi,taip būna ir rytais.
2.Tai yra grupė vaikučiu nuo 3 metų,jei neklystų,o mano vaiko ūgis apskritai nėra reikšmingas,nes norint apstumdyti,įžnybti,pastumti ir panašiai,tai nieko nelemia.
3.Aš tikrai nematau vaiko ugdymo,nes ji dainuoja visas namuose išmoktas arba papildomame būrelyje išmoktas dainas,
4.Taip, darželyje yra daug vaikų,o auklėtojos darbas -sukurti tokią atmosferą,kad vaikučiai išmoktų draugauti,o ne muštis,labai ilgai laukiau,kol situacija pasikeis,deja,ji nesikeičia.
5.Mano dukra  nuo ryto iki vakaro skundžiasi,kad ją mušą,man į tai nereaguoti?Ir kas už tai atsakingas?
6.Bet kuriuo atveju,ta problema bus išspręsta rytoj.

sekmes jums tik nereikia pilti pamazgu ant aukletoju jei jums netinka dieve gi eikit i kita grupe,mes is kito darzelio atejom ir pasilikom po vasaros nes mums tikrai patinka ir viskas gerai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2010 02 07, 11:57)
Taip,nes visas jos dėmesys yra skiriamas tam,kad sutramdyti Jūsų vaiką.Kiti-ramesni vaikai-yra numesti bet kur,nes jie  - be pretenzijų ir kitų nepuola.
Papildyta:

Aš jau esu viską išmėginusi, kai mano akyse kita mergaitė išrėžė gabalą odos iš mano vaikės veido,auklė tuo metu kažką skaitė,dukra nuo ryto iki vakaro KARTOJA,kad ją muša, o kai paklausiu,ką daryti,auklės nusiima bet kokią atsakomybę,nes KĄ TIK prisisisiojo(vaikas,kuris jau metai kaip NIEKADA nesisioja į kelnes ),ką tik gavo per veidą (ir dar sako,ko,mama,čia sielojatės,ji gera mergaitė,ji  JUK kitų nemuša-lyg tai būtų auklių nuopelnas,kad ji kitų nemuša),visai neseniai vaikšto su spaudžiančiomis šlepetėmis( jau kokį 5 kartą matau),be to šitoj grupėj per 5 mėnesius neišmoko anei vieno eilėraštuko,išskyrus vieną ketureilį naujiems metams - kur čia ugdymas aš  net nekalbu.Tame pačiame darželyje lankėm kitą grupę-dukra net namo nenorėjo eiti,taip jai patiko,o dabar matau,kaip ji pati pamažu virsta į  užguitą žvėriuką,kuris jau nevalingai trankosi. Rytoj aš kalbėsiuos su direktore ir labai rimtai spręsiu šią bėdą.

Jei dukra nenorejo eiti is darzelio i namus vadinasi namuose yra problemu nes vaikai pamate mamas ar tetcius ,nors ir kaip gerai darzelyje butu lekia namo...
Atsakyti
QUOTE(ruta67 @ 2010 02 07, 21:23)
Jei dukra nenorejo eiti is darzelio i namus vadinasi namuose yra problemu  nes vaikai pamate mamas ar tetcius ,nors ir kaip gerai darzelyje butu lekia namo...

nebūtinai. jeigu vaikas lėčiau persiorientuoja nuo vienos veiklos į kitą, iš darželio išsikrapšto lėčiau. kaip ir į darželį. tai nervinės veiklos tipas, nebūtinai santykių rodiklis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 08 vasario 2010 - 09:06
QUOTE(Karusia @ 2010 02 08, 09:05)
nebūtinai. jeigu vaikas lėčiau persiorientuoja nuo vienos veiklos į kitą, iš darželio išsikrapšto lėčiau. kaip ir į darželį. tai nervinės veiklos tipas, nebūtinai santykių rodiklis

Pritariu drinks_cheers.gif
Nes labai dažnai tenka ir pačiai stebėti - pribėga apsikabina (arba tik galvą pakelia nuo užsiėmimo - "mama, palauk, aš dar nepabaigiau žaisti... nepabaigiau piešti"...
Jei vaikas jaučiasi komfortiškai darželyje (t.y. įsitempęs nelaukia kol ateis jo pasiiimti), ramiai užsiima mėgstamais darbais - jam nepatiks, kad reikia nutraukti žaidimą, jis norės žaidimą pabaigti...
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 02 08, 11:13)
Nes labai dažnai tenka ir pačiai stebėti - pribėga apsikabina (arba tik galvą pakelia nuo užsiėmimo - "mama, palauk, aš dar nepabaigiau žaisti... nepabaigiau piešti"...
Jei vaikas jaučiasi komfortiškai darželyje (t.y. įsitempęs nelaukia kol ateis jo pasiiimti), ramiai užsiima mėgstamais darbais - jam nepatiks, kad reikia nutraukti žaidimą, jis norės žaidimą pabaigti...

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta67 @ 2010 02 07, 22:23)
Jei dukra nenorejo eiti is darzelio i namus vadinasi namuose yra problemu  nes vaikai pamate mamas ar tetcius ,nors ir kaip gerai darzelyje butu lekia namo...

Nebutinai! Maniskis irgi ne taip greit iseina is darzelio. Jam dar reikia pasimaivyti. Dar ka nors padaryti. Ir i darzeli labai noriai eina. Ir ne todel, kad jam namuose blogai, jam reikia vaiku!

Papildyta:
O jums mamytes, patarciau susitikti ir pasikalbeti, o ne forume aiskintis! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krissp @ 2010 02 08, 15:18)
Nebutinai! Maniskis irgi ne taip greit iseina is darzelio. Jam dar reikia pasimaivyti. Dar ka nors padaryti. Ir i darzeli labai noriai eina. Ir ne todel, kad jam namuose blogai, jam reikia vaiku!

Papildyta:
O jums mamytes, patarciau susitikti ir pasikalbeti, o ne forume aiskintis! 4u.gif

as ja matau kiekviena diena beveik bet ner ne zodzio pasakius.tikriausei neturi ka veikti mamyte tai ir puola forume nes drasiau negu akis i aki.dar ketvirtadieni maisiuka as jai davau kad vaiko kelnes parsinestu pridirbtas ir aukletoja jau buvo praskalavus jas.o tokias pamazgas pila nors gerbtu aukletoja kuri uz ja vos ne perpus viresnia ir visiems vaikams sirdi atiduoda,bet mat ponei kazko neitiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 02 08, 10:13)

Matot JŪs pati sakote ,kad pribėga ir apsikabina ,o tada pasako kad nebaigė piešti -mamyte palauk. O būna taip -pamato mamą ar tėtį ir isteriškai spiegia, apsikabina auklėtojas , arba slepiasi ir tai ne ,,ožiuko" , o prarasto ryšio tarp mamytės ir vaiko sindromas. Nes labai dažnėja toks mamyčių požiūris ,kad aš pailsėsiu , o mano vaiką lai prižiūri pedagogas. Labai graudu , kai mamos po savaitgalio, kurios priedo ir niekur nedirba,atveda savo pypliuką ir įgrūda į darželį visai dienai ,kol dirba darželis, ir dar pasako ,, KAIP AŠ SU JUO PAVARGAU". Tai apie ką kalbėti, ar tai normalu?
Atsakyti