QUOTE(Čekė @ 2011 03 08, 18:22)
Sveiki, mes lankom darzeli kregzdute siaip priekaistu neturiu, renginiu visokiu nemazai, spektakliu, ir aukletojos tikrai geros. Manau mazai vaiku del to, kad toks rajonas, juk tulpese pagrinde pensininkai. Na man truputi uzkliuna gal kartais, kad pastebiu pakosancius, pasloguojancius vaikus kad veda, bet kiek girdziu kad visuose darzeliuose taip yra. Nors siaip mes nuo rugsejo mastome keisti darzeli, bet ne delto, kad nepatiktu, o tik del atstumo, bet man labai gaila palikti si darzeli
Na mes pradejome lankyti 'Kregzdute" bet kazkaip nezinau, ar ten taip turi buti...kai nuejome parasyti prasymo mus nuvede iskart i grupe ir pamaciau vaikuciu vakariene-makaronai ...be jokio padazo ar sviesto viskiskai nieko nebuvo...gaila neatkreipiau demesio i meniu bet ar tikrai gali vaikams duoti taip be nieko makaronus sausus???nors grietines saukstelis butu buves idetas...p.s.savaite paejom ir susirgome bet jau kita savaite eisim vel tai sakiau as kartais patikrinsiu uzsuksiu anksciau i darzeli ant vakarienes nes kazkaip jei mano vaikas vakarienei valgys tik makaronus net neabejoju kad istisai sirgs... as zinau viena toki teti kuris laaabai rupinasi savo vaikuciais ir eina su vaikais kartu i darzeli (turi dvynukus) na tikrai taip galima pavadinti jis nuveda kol vaikai papusryciauja jis pazaidzia isvaziuoja vel gryzta pabuna vel isvaziuoja ir pries vakariene atvaziuoja ir vel buna ... jis su aukletojomis gerai sutaria nes tos aukletojos ji pati augino darzelyje...