Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

o gal kas veda i dabar sujungta kastycio ramanausko darzeli buvusi zibureli, i didesniu grupele nuo 3 metuku idomu kokios aukletojos, ar labai uzsiima su vaikuciai.
Atsakyti
QUOTE(Chota @ 2010 10 20, 21:35)
jis katalikiskas ?  rolleyes.gif

Kadangi mes atejom i darzeli kai musu korpusas buvo ne katalikiskas..tai musu vaikai ir nuaugs su ta senaja programa mirksiukas.gif
QUOTE(rumsyte @ 2010 10 21, 07:04)
Nieko ten labai katalikisko nepastebejau, per sventes tik kad akcentuoja religine ju prasme. be to, mums dar tik 3 metukai, gal veliau labiau pasijus. Tik kad maitinimas  galetu buti geresnis, nes per vasara lankem Ruta, tai oi oi oi  kai pasijaute skirtumas smile.gif
Papildyta:
meskute,kaip jums patinka?

Maniske zn kaip tik maitinimu patenkinta...nors siaip ji gana isranki smile.gif

QUOTE(Samarija @ 2010 10 23, 18:52)

Kokia grupe lankote?

Jus lankot pirmajam korpuse kiek suprantu is tu keistu pavadinimu grupiu smile.gif ,manoji eina i antraji Peledziuku grupen smile.gif

QUOTE(jurga/ @ 2010 10 26, 19:16)
o gal kas veda i dabar sujungta kastycio ramanausko darzeli buvusi zibureli, i didesniu grupele nuo 3 metuku idomu kokios aukletojos, ar labai uzsiima su vaikuciai.

Aukletojos fainuoles,as labai norejau kad pas jas papultu ,pries tai gi seses vyresnioji ejo pas tas aukletojas ,todel jau buvau susidarius nuomone apie jas smile.gif
Atsakyti
Pernai tai tikrai neblogos aukletojos buvo, tiesa Sigute, kuri mazei labai patiko perejo laikinai i musu grupe, tai nezinau, kokios ten dabar dirba. sirgom viena karta, nes uzpuole angina, siaip valgom labai daug vitaminu - medaus, obuoliu, dar geriam imunitetui stiprinti ir pastoviai kiek leidzia galimybes bunam lauke, tai kazkaip kol kas sekasi isvengti rimtu bedu, tfu, tfu, tfu mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(rumsyte @ 2010 10 27, 06:52)
Pernai tai tikrai neblogos aukletojos buvo, tiesa Sigute, kuri mazei labai patiko perejo  laikinai i musu grupe, tai nezinau, kokios ten dabar dirba. sirgom viena karta, nes uzpuole angina, siaip valgom labai daug vitaminu - medaus, obuoliu, dar geriam imunitetui stiprinti ir pastoviai kiek leidzia galimybes bunam lauke, tai kazkaip kol kas sekasi isvengti rimtu bedu, tfu, tfu, tfu mirksiukas.gif .

Musu aukletojos tai visai nieko,bet man seimininke Dangirute kazkaip nelabai patinka.Kai pirma diena nuejom,tai baisiai jau issisiepusi buvo,tokia sauni,gera pasirode.O dabar kiek nueinu,tai vis susiraukusi kazkokia,toks vaizdas,kad savo darbu nepatenkinta.
Atsakyti

nu tokia savotiska ji. kazkokios ypatingos meiles vaikams tikrai nera. dabar kai palyginu, kaip musu Albinute apsikabina kiekviena vaika, prisiglaudzia, tai tikrai ner ko lyginti. O kaip jums maistas, patinka?
Atsakyti
QUOTE(rumsyte @ 2010 10 28, 10:56)
nu tokia savotiska ji. kazkokios ypatingos meiles vaikams tikrai nera. dabar kai palyginu, kaip musu Albinute apsikabina kiekviena vaika, prisiglaudzia, tai tikrai ner ko lyginti. O kaip jums maistas, patinka?

Apie maista nieko negaliu pasakyti,nelabai ir maciau,ka jie ten valgo.Tik i meniu karts nuo karto aki uzmesdavau.Tik pirmom dienom mano mazei biski veiduka,ypac apie lupytes buvo pabere,manau,kad nuo naujo maisto,gal nuo darzoviu.
Atsakyti

Mes tai kai be galo isrankios maistui, tai beveik visus pirmus metus buvo badas. O jus vasara rutos nelanket? Ten buvo tokia Metute mazyte tai maniske ja labai mylejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rumsyte @ 2010 10 28, 15:18)
Mes tai kai be galo isrankios maistui, tai beveik visus pirmus metus buvo badas. O jus vasara rutos nelanket? Ten buvo tokia Metute mazyte tai maniske ja labai mylejo smile.gif

Na maniske nera isranki maistui,tai del to nera problemu.Tik tiek,kad ten darzeli daznai visokias misraines duoda,o mano maze nelebai sukramto smile.gif
Ne,mes tik nuo rugsejo pradejom i darzeli eiti ir iskart is katalikiska.
Atsakyti
MANISKE KAI IS VIS MISRAINIU NEVALGO, TAI IR PROBLEMU NERA smile.gif . JAI REIKIA GRYNO PRODUKTO, JEI AGURKAS, TAI AGURKAS, IR JOKIU CIA NEREIKIA PRIEDU biggrin.gif . O SIAIP DABAR JAU ISMOKO ZEGNOTIS, TAI KIEKVIENA PROGA TAI IR DARO biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rumsyte: 28 spalio 2010 - 18:42
sveiki,

gal kas galėtų pasakyti kaip situacija dėl vaiko leidimo i miesto darželį jei deklaruota gyv.vieta rajone (Pažagienių darželyje vietų nėra, o Velžio labai nepakeliui doh.gif ). P.s.perskaičiau straipsnį apie priėmimu tvarka ir sutrikau ax.gif
Atsakyti
Išsiaiškinau - teks panelei namie dienas leisti iki mokyklos bigsmile.gif
Atsakyti
priklauso nuo darzelio mano drauge gyvena kaime tai jei reikejo tik pasakyti adresa miesto ir to uzteko, o man direktore sake kad reikia deklaruoti gyvenama vieta mieste tai as persiregistravau su vaiku mieste ir viskas
Atsakyti