tada vadinasi anas "Žilvinas" vadinasi..
labas
man labai reiketu informacijos apie darzeli RAMUNE
man labai reiketu informacijos apie darzeli RAMUNE
QUOTE(Cioca @ 2010 09 06, 10:13)
Mano vaikinas 5 metų eina į "Ramunės" darželį. Nepatenkintas ir labai Prieš tai lankėme ar tai žilvičio, ar tai žilvino darželį Kauno gatvėje.Tai galiu pasakyti, kad skiriasi kaip diena ir naktis. Ten jautėsi,kad rūpinasi mano vaiku, o čia tik pareigų atlikimas . Dabar pati gailiuosi, kad per vasarą nepaieškojau kito darželio, kas ryt einame vos neašarodami..
Pabandykite perkelti į kitą grupę - gal kitos auklėtojos patiks? nes juk su vaiku būna ne darželio pavadinimas, ne renovuotos sienos ir ne direktorė -- o kontreti auklėtoja
QUOTE(Vilusa @ 2010 09 06, 15:48)
Pabandykite perkelti į kitą grupę - gal kitos auklėtojos patiks? nes juk su vaiku būna ne darželio pavadinimas, ne renovuotos sienos ir ne direktorė -- o kontreti auklėtoja
bet tai dar tik kelios dienos, gal vaikui stresas kad eina i nauja vieta, nauji vaikai, aukletojos
QUOTE(linosska @ 2010 08 23, 21:22)
O maniskiui beveik 4 metukai, irgi rugsejo 1d pradesime lankyti darzeli (Vytureli). Oi kaip man neramu
Ir kaip beveik 4 metų vaikui sekasi? Mes pradėjom irgi beveik 4 eit. Tai labai gerai sekėsi. Tikiuosi ir jums taip bus.
Šiaip, žiūriu, net ne nuo vaiko amžiaus adaptacija darželyje priklauso, o nuo jo būdo. Iki šios dienos maniau kitaip. Bet va mes šiemet grupėj turim šešiametį vis verkiantį. Ir ne tai, kad kai tik atveda... bet kokią valandą tikrai ašarojantį, nors tėveliai ir nemato (ne dėl manipuliacijos). Gaila berniuko, bet ką darysi, kitąmet jam į m-klą- privalu socializuotis.
Labas, nelabai dar ka galiu parasyti, dar tik ketvirta diena sinadien buvome, pietu kol kas nemiegame. Praeita savaite buvo tikrai neblogai, ejome beveik be asaru ir didelio spyriojimosi.O va siandien is ryto jau puse kelio nesiau rekianti , nenori i darzeli ir verkia, jau klykia... Aukletoja jau galima sakyti vos ne pleste atplese Bet kai as iseinu nebeverkia, jau truputi siandien zaide su vaikais, valgo irgi kazkiek. O kai griztame namo pasakoja ka dare, dziaugiasi, dalinasi ispudziais. Tai net nezinau ka galvoti, nes neturiu su kuo palyginti. Matysime kaip bus toliau..
Visiems pradedantiems kuo maziau asaryciu
Visiems pradedantiems kuo maziau asaryciu
Noriu nuomones is jusu nes matau lankosi ir mamytes su pedagoginiu issilavinimu mes perejom is lapselio i darzeli, mums 3 metukai, musu grupe pasirodo yra misri, o misri taip : puse grupes vaiku yra sesiameciai, puse trimeciai ar tai normalu toks amziaus skirtumas, kaip jus manot ? kiek klausinejau savo dukrytes, jai patinka, bet kaip turi buti is tikruju????
QUOTE(li78 @ 2010 09 06, 21:15)
....mes perejom is lapselio i darzeli, mums 3 metukai, musu grupe pasirodo yra misri, o misri taip : puse grupes vaiku yra sesiameciai, puse trimeciai ar tai normalu toks amziaus skirtumas, kaip jus manot ? kiek klausinejau savo dukrytes, jai patinka, bet kaip turi buti is tikruju????
Tokio mišrumo grupėje mažiukams paprastai būna geriau, nes jiems labiau patinka vyresni vaikai... O vat dėl vyresnėlių - kaip jie priims mažiukus, ar žais kartu ir pan. -- tai jau priklauso nuo auklėtojų taikomo bendravimo metodo...
QUOTE(ingauk @ 2010 09 06, 16:22)
bet tai dar tik kelios dienos, gal vaikui stresas kad eina i nauja vieta, nauji vaikai, aukletojos
Ne, į "Ramunės'' darželį mes einame ne pirmus metus(jau 3), tik per vasarą nelankėme. Ir vaikai tie patys ir auklėtojos, bet mano nuomone nelabai ten jais užsiima.Auklėtojos amžinai ką tai rašo, skaičiuoja, bėga kur tai. O šeimininkė rėkimais "auklėja" vaikus.
Lopšelį lankėme "Žilvino" (turbūt) Kauno gatvėje. Va ten, auklėtoja pastoviai su jais žaisdavo, šokdavo, šeimininkutė labai miela moteris buvo(tokia vyresnio amžiaus).
Man tie darželiai labai panašūs, nei vienas renovuotas, nei kitas. Auklėtojos MAN labai malonios, o ir aš nekeliu kokių tai ypatingų reikalavimų, bet va, mano vaikas į "Žilviną"eidavo be problemų, o į "Ramunę" nenori. Nemanau, kad ir jis į pavadinimą žiūri
Buvo minčių pavasarį paieškot kito darželio, nes ir "Ąžuoliukas" šalia, bet maniau pailsės, bus didesnis, apsipras.. O dabar gaila kas rytą žiūrėt į jo ašarotas akis (neverkia, nes vyras) ir eiti į darželį tylomis..
QUOTE(li78 @ 2010 09 06, 22:15)
Noriu nuomones is jusu nes matau lankosi ir mamytes su pedagoginiu issilavinimu mes perejom is lapselio i darzeli, mums 3 metukai, musu grupe pasirodo yra misri, o misri taip : puse grupes vaiku yra sesiameciai, puse trimeciai ar tai normalu toks amziaus skirtumas, kaip jus manot ? kiek klausinejau savo dukrytes, jai patinka, bet kaip turi buti is tikruju????
mano sunus lanke misria grupe,kai pradejo i darzeli eiti,tai jam labai patiko mazyliai tada stengiasi megdzioti vyresnius,maniskis daug savarankiskesnis tapo,kalbejo daugiau,na man atrodo nieko blogo tame nera
man vieno darzelio direktorė apie mišrias grupes kalbejo kitaip. sakė, kad mazesnieji pasidaro tinginukai, didesniems juk patinka rūpintis mažyliaiis, užriša batukus, pavalgyti padeda ir pan. tada mažieji darosi mandri, tinginiauja, mažėja jų savarankiškumas.
QUOTE(zbara @ 2010 09 07, 13:30)
man vieno darzelio direktorė apie mišrias grupes kalbejo kitaip. sakė, kad mazesnieji pasidaro tinginukai, didesniems juk patinka rūpintis mažyliaiis, užriša batukus, pavalgyti padeda ir pan. tada mažieji darosi mandri, tinginiauja, mažėja jų savarankiškumas.
mums taip nenutiko