O mano vaikas ėjo pas MOČIUTĘ į grupę ir visada verkdavo. Tai mama sakydavo, kad po minutės, kai aš palikdavau grupę, jis tapdavo šilkinis, geras lopšelinukas.
Matyt, tie vaikai jaučia, kur mamų jautri vieta ir cypsi.
Dabar jau vyras - PIRMOKAS. Tai dabar nauja bėda - VIENAS NAMUOSE. Bet čia turbūt kito puslapio tema
Nepergyvenkit mamos, viskas bus gerai....
Su rugsėjo 1-ąja.
Laba diena
Planuoju vesti savo 2 metuku mazyli i darzeli. Arciausiai namu butu "Ramune" ir "Azuoliukas" labai noreciau sulaukti atsiliepimu apie juos
Planuoju vesti savo 2 metuku mazyli i darzeli. Arciausiai namu butu "Ramune" ir "Azuoliukas" labai noreciau sulaukti atsiliepimu apie juos
QUOTE(e.meskine @ 2010 08 31, 13:17)
na va mes jau dvi dieneles zygiavom. ejom nuo 9 iki 12. pirma diena nebuvau kartu palikau. verke, bet kai isejau is karto nusiramino. tik abi dienas buvo viena grupeje, tai ejo i lauka su kitais vaikais zaisti. siandien ir verke, bet kai nuejau prie langu pasiklausyti jau buvo nusiraminus, aukletoja su seimininke sake labai gera mergaite buna, valgo gerai. nu vienu zodziu pirmos dvi dienos visai gerai. ryt jau gal bus ir kitu vaiku, tai jai ne taip liudna bus nei vienai grupeje. vakar palikti labai skaudejo sirdi, bet siandien jau nebe taip
siandien kai atsikelem ir pradejau rengti, pradejo draskytis rubus ir sako ne ne. eina lovyten gulti, o kai priejom drazelio tvora ir prasidejo. aukletoja paime is ranku, bet kai tik isejau ir ejau pro langus jokio balselio, o aukletoja sake is karto nurimo ir buvo visa laika labai gera. net kai atejau 12 val pasiimti tai nelabai norejo namo, voliojosi po kilima mane pamaciusi, pradejo nesti zaislus, neskubejo namo, o anuos kartus kai ateidavau net neapsirengus lipdavo laiptais namo eiti.
QUOTE(ingauk @ 2010 08 31, 18:54)
Gal ir yra tų laisvų vietų, bet pasakiau mamoms, kurios dar neapsisprendę Vaivorykštė tapo katalikišku ir vaikams, baigusiems jį, suteikiama pirmenybė i Paltaroko gimnaziją.
Mes lankom Saules zuikučių ir Boružiukų grupes. O jūs?
na dar viena diena darzelyje, vyras vaikus isvede i darzeli, dukryte pasieme bezdzione ir pirmyn i trasa. darzelyje patinka jiems buti, tik kad su maistu nelabai, beveik nevalgo pietu, o kai gryzta namo kerta kaip turi buti.
QUOTE(VIP @ 2010 09 02, 15:00)
Gal ir yra tų laisvų vietų, bet pasakiau mamoms, kurios dar neapsisprendę Vaivorykštė tapo katalikišku ir vaikams, baigusiems jį, suteikiama pirmenybė i Paltaroko gimnaziją.
na ne tik jiems yr apirmenybe, yra dar darzeliu kurie taip pat turi tokia teise
mes lankom peledziuku ir vaikystes grupes, o siule eit ir i boruziuku, bet manau mes siek tiek per mazi, nes ten beveik visi jau trimetinukai bent jau taip man sake pavaduotoja
Sveikutes!
Gal kas gali ka nors pasakyti apie "Zilvityje" kiskiu grupes aukletojas?
Gal kas gali ka nors pasakyti apie "Zilvityje" kiskiu grupes aukletojas?
Sveikos, na mes einam i vyturelio darzeli riesutine grupe, tai kol kas sunkiai
nei valgom i tualeta neinam, 2 dienas iki 12 isbuvo o trecia diena pabandziau palikt pietu miego , bet kai nuejau tai aukletoja sake nemiegojo visa laika prasedejo lovytej ir sake laukiu mamos tuoj ateis.
nei valgom i tualeta neinam, 2 dienas iki 12 isbuvo o trecia diena pabandziau palikt pietu miego , bet kai nuejau tai aukletoja sake nemiegojo visa laika prasedejo lovytej ir sake laukiu mamos tuoj ateis.
QUOTE(skeliga @ 2010 08 27, 18:45)
sveikos mamytes, gal kas galite papasakoti apie darzeli RIESUTELIS, nuo rugsejo ketinu ten savo vaikucius leisti. dar aukletoju nemaciau ir direktore sake, kad tik diena pries rugseji galesiu su jomis susipazinti. nezinau ar ten leidzia buti grupeje su vaikais kol jie pripras, tikiuosi leis, nes kitaip tai nezinau... abu vaikus paprasiau, kad leistu i viena grupe, kaip ir sutiko, nors dukytei 3 metai ir 8 men, o sunuciui pries keliata savaiciu suejo 2 metukai, manau jam ramiau bus kai sese matis salia.
gal gas gali apie aukletojas papasakoti?
aciu
apie sermuksniuka, tai galime papasakoti apie vadove ugne, dukryte praeitus visus metus lanke pas ja sokius. kadangi as sia vadove pazystu daug metu, pati sokau pas ja nuo pradiniu klasiu, tai norejau, kad ir dukryte eitu pas ja. ji yra tikrai labai gera ir profesionali.
gal gas gali apie aukletojas papasakoti?
aciu
apie sermuksniuka, tai galime papasakoti apie vadove ugne, dukryte praeitus visus metus lanke pas ja sokius. kadangi as sia vadove pazystu daug metu, pati sokau pas ja nuo pradiniu klasiu, tai norejau, kad ir dukryte eitu pas ja. ji yra tikrai labai gera ir profesionali.
Labas, mano mergaite lanko Riesuteli. pradejonuo nuo 1,6men. Labai geros aukletojos lopselio grupei super aciu joms o gal aukletojos varda zinai ir grupes pavadinima? musu aukletoja tai buvo labai, labai niekada negirdejau is savo mergaites, kad skustus del aukletojos. O darzelis pats, tai labai siltas kaip kitur esu girdejus, kad ziema uzuolaidos ramybes busenoj nebuna, pucia, salta , o cia Tik dabar musu grupei aukletojos griestesnes, bet taip ir reikia, nes vaikai tai oj, oj Bet manau kad visko buno visuose darzeliuose, ir daug priklauso nuo kitu grupes vaiku kokie jie, ne tik nuo aukletojos
QUOTE(Jovituteee @ 2010 09 02, 13:05)
Laba diena
Mano vaikinas 5 metų eina į "Ramunės" darželį. Nepatenkintas ir labai Prieš tai lankėme ar tai žilvičio, ar tai žilvino darželį Kauno gatvėje.Tai galiu pasakyti, kad skiriasi kaip diena ir naktis. Ten jautėsi,kad rūpinasi mano vaiku, o čia tik pareigų atlikimas . Dabar pati gailiuosi, kad per vasarą nepaieškojau kito darželio, kas ryt einame vos neašarodami..
QUOTE(Cioca @ 2010 09 06, 11:13)
Mano vaikinas 5 metų eina į "Ramunės" darželį. Nepatenkintas ir labai Prieš tai lankėme ar tai žilvičio, ar tai žilvino darželį Kauno gatvėje.Tai galiu pasakyti, kad skiriasi kaip diena ir naktis. Ten jautėsi,kad rūpinasi mano vaiku, o čia tik pareigų atlikimas . Dabar pati gailiuosi, kad per vasarą nepaieškojau kito darželio, kas ryt einame vos neašarodami..
tai kad zilvitis yra dainavos g