Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

QUOTE(Juste @ 2010 08 23, 22:56)
jau si rudeni pradedat eiti? pas kokia aukletoja? mano mazoji taip pat pradeda lankyti Zvaigzdute  smile.gif

mes jau rugsejo pirmaja eisim pratintis, bet nezinau nei kokia grupe, nei kokia aukletoja blush2.gif o jus jau zinot?
Atsakyti
QUOTE(kkristina.s @ 2010 08 24, 14:38)
mes jau rugsejo pirmaja eisim pratintis, bet nezinau nei kokia grupe, nei kokia aukletoja  blush2.gif  o jus jau zinot?

as manau nueisim pirmasyk 31 d. kad jau 1-aja drasiai izingsniuosim, bent karta aukletoja bus macius. o grupes manau jau sudarytos.
Atsakyti
QUOTE(Juste @ 2010 08 25, 00:14)
as manau nueisim pirmasyk 31 d. kad jau 1-aja drasiai izingsniuosim, bent karta aukletoja bus macius. o grupes manau jau sudarytos.

mum direktore pasake ateiti 1 d issimiegojus, tai mes ir eisim tiesiu taikymu pas ja....
Atsakyti
visgi nuspresta, keliausim ir mes rugsejo 1-aja! tai ziurek, gal dar i viena grue papuls musu vaikuciai smile.gif
Atsakyti
O merginos gal ką apie Zilvitį žinot?
Atsakyti
Mano dukra pradeda lankyti boruželiu grupe nuo rugsejo pirmos Zilvytyje.
Pavasary lankem lopšelio grupe- mums su lengvom isimtim patiko (buvo pageidauta kad mama kartu pasiliktu doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Jurachka @ 2010 08 26, 10:39)
...Pavasary lankem lopšelio grupe- mums su lengvom isimtim patiko (buvo pageidauta kad mama kartu pasiliktu doh.gif )

O jums - nepatiko, kad pageidavo vaiką pratinti? blink.gif
Atsakyti
man aisku tai labai patiko, neisivaizduoju kaip galima atvesti vaika ir palikti pirma diena doh.gif
bet paskui prasidejo manipuliacija mama- pamaciau kuo ilgiau pasilieku tuo daugiau asaru man iseinant. Na zodziu situacija manau daugeliui pazystama... ax.gif
Po kiek laiko isejus skambindavau aukletojai klaust ar teberauda.. verysad.gif )-man isejus viskas eidavosi puikiai..
Atsakyti
QUOTE(Jurachka @ 2010 08 26, 11:39)
Mano dukra pradeda lankyti boruželiu grupe nuo rugsejo pirmos Zilvytyje.
Pavasary lankem lopšelio grupe- mums su lengvom isimtim patiko (buvo pageidauta kad mama kartu pasiliktu doh.gif )

o kokia lankete lopselio grupe? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurachka @ 2010 08 26, 12:58)
man aisku tai labai patiko, neisivaizduoju kaip galima atvesti vaika ir palikti pirma diena  doh.gif
bet paskui prasidejo manipuliacija mama- pamaciau kuo ilgiau pasilieku tuo daugiau asaru man iseinant. Na zodziu situacija manau daugeliui pazystama... ax.gif
Po kiek laiko isejus skambindavau aukletojai klaust ar teberauda.. verysad.gif )-man isejus viskas eidavosi puikiai..

oi, mažyliai grietai išmoksta manipuliuoti ax.gif o pratinimosi tikslas - kad vaikas priprastu ne "būti be mamos", o kad priprastų prie naujos aplinkos, auklėtojų, vaikų, kad kurį laiką jaustųsi saugiai, nes yra mama. Kai pripranta naujoje vietoje - pagal auklėtojų praktiką tai būna nuo trijų keturių dienų iki pusantros savitės - mama būtinai turi išeiti... Bet jei mama išeina pačią pirmą dieną - vaikas jaučiasi paliktas visiškai svetimoje aplinkoje.
Na bet ne apie tai diskusija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krissp @ 2010 08 26, 20:33)
o kokia lankete lopselio grupe? 4u.gif

Buvom ančiukai pas aukletoja Vaiva 4u.gif
Atsakyti
Man kaip tik neleido būti grupėj. Atvedžiau ir palikau, pradžioj keliom valandom, o paskui pusdieniui ėjom taip kelias dienas ir paskui jau visai dienai. Tai kai neleido man pasilikti, ėjau iš grupės ir taip blogai jaučiausi,... Bet viskas buvo gerai...

Ryt lėksiu ik darželio reikia pasiklausti kada reiktų ateiti smile.gif
Atsakyti