Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

QUOTE(**Dominika** @ 2010 08 11, 19:41)
Tas kartais tai, nuvedi vaiką prieš 8 TV jau įjungtas, nueini pasiimt 16 val irgi įjungtas g.gif man kažkaip nelabai schmoll.gif Aišku šį mėn, jau į kitą grupę išneštas, bet kitą vėl grįš atgal. Gerai, kad jau grįšim į savo darželį karsta.gif

blush2.gif aš kažkaip šį postą pražiopsojau....tada jau visiška nesąmonė schmoll.gif
Atsakyti
nu tikrai idomu su tuo televizoriumi g.gif vietoj mamu as iskarto nepasitenkinima pasakyciau.
Atsakyti
Gal žinot, ar i darželius pradėt eiti nuo rugsėjo 1 -os, ar anksčiau? mes vasarą lankom kitą darželį, tai kažkaip susimąsčiau nuo kada į savo pradėt eiti g.gif
Atsakyti
QUOTE(li78 @ 2010 08 23, 09:31)
Gal žinot, ar i darželius pradėt eiti nuo rugsėjo 1 -os, ar anksčiau? mes vasarą lankom kitą darželį, tai kažkaip susimąsčiau nuo kada į savo pradėt eiti  g.gif

Pasidomėkite pas savo auklėtoją. Pas mus - auklėtojos dirbs nuo 30d., ir prašymus atostostogomis daug kas rašė ne iki rugsėjo 1d., bet iki rugpjūčio 30d. ...
Atsakyti
Mums jau greitai 1 metai ir 9 men. 30 diena bus pirmoji diena, kai zygiuosime i Vaivorykstes darzeli... gal yra mamyciu kurios i si darzeli ves panasaus amziaus ir savo vaikuti 4u.gif
Atsakyti
mano leliui irgi metukai ir 9 men, bet mes eisim i ZVAIGZDUTE....
Atsakyti
ax.gif O maniskiui beveik 4 metukai, irgi rugsejo 1d pradesime lankyti darzeli (Vytureli). Oi kaip man neramu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kkristina.s @ 2010 08 23, 14:59)
mano leliui irgi  metukai ir 9 men, bet mes eisim i ZVAIGZDUTE....

jau si rudeni pradedat eiti? pas kokia aukletoja? mano mazoji taip pat pradeda lankyti Zvaigzdute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(li78 @ 2010 08 23, 09:31)
Gal žinot, ar i darželius pradėt eiti nuo rugsėjo 1 -os, ar anksčiau? mes vasarą lankom kitą darželį, tai kažkaip susimąsčiau nuo kada į savo pradėt eiti  g.gif

kai vasarą kalbėjome su auklėtoja - sakė, kad greičiausiai 30 - kiti darželiai turėtų pasilikti porą dienų pasitvarkymui, o nuolatiniuose darželiuose gal ir nebus pilnų grupių, bet kažkokios bent budinčios bus.

p.s. Remontuojami darželiai ;oh - ar pajudėjo kas nors tuose nebaigtuose? Vyturėlyje, Purienoje?:
Atsakyti
QUOTE(li78 @ 2010 08 23, 10:31)

mums sake nuo 26 ar 7prdes dirbti ir tada jau galima bus eiti smile.gif
QUOTE(e.meskine @ 2010 08 23, 14:18)
Mums jau greitai 1 metai ir 9 men. 30 diena bus pirmoji diena, kai zygiuosime i Vaivorykstes darzeli... gal yra mamyciu kurios i si darzeli ves panasaus amziaus ir savo vaikuti 4u.gif

dukra eina, ko gero eis ir sunus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2010 08 23, 21:22)
ax.gif  O maniskiui beveik 4 metukai, irgi rugsejo 1d pradesime lankyti darzeli (Vytureli). Oi kaip man neramu  blush2.gif

O gal žinote į kurią grupę eisite? Maniškis irgi keturmetis, tai jei patektumete į mūsų grupę, auklėtoja ir šeimininkutė nuostabios thumbup.gif . Vaikai mielai eina į darželį, o atėjus pasiimti net namo nenori eit.
Atsakyti
Na va išsiaiškinau, vasaros darželis dirbs iki 27 d. o jau nuo 30 d. keliausim i mūsų darželį, nors nebe pirmi metai einam, bet jau iš lopšelio eisim i darželį, keisis auklėtoja ir pati grupė, gerai , kad vaikai tie patys biggrin.gif
mamytėms, kurios pradės vesti į darželiį kantrybės didelės 4u.gif viskas bus gerai 4u.gif mano labai sunkiai pradėjo eiti į darželį, o dabar be problemų, va vasarą pergyvenau, kad teks eiti į kitą darželį, su kitais vaikais, su kita auklėtoja doh.gif ir nieko, kuo gražiausiai, tikiuosi ir dabar nebus problemų , vėl i kitą aplinka bigsmile.gif
Atsakyti