Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

QUOTE(Jurachka @ 2010 08 18, 07:55)
As su savo panele (3m.) zadu pabandyti lankyti sokius pas vadove Ugne. Ji Sermuksniuke nuomojasi patalpas. Nuo rugsejo zada rinkti grupes (tai gal ir nuo 4 m. bus g.gif ). Jei idomu galiu atsiusti tel.

o kur tas Sermukšniukas? gal zinai kainas? parasyk i az

Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2010 08 17, 12:51)
as cia ne visai i tema, bet gal kas zinote kur koki sokiu bureli ar dramos  rasti darzelinukei  savo (4m) ir gal koks futbolo ar krepsinio uzsiemimas yra darzelinukam blush2.gif

Man tai visai i tema!!!
Ir man idomu! Mano vaikas labai aktyvus, tai jam neprosal irgi butu!

Mes sestadieniais einam i strazdaneles! Visai gerai ten, vaikui patinka! Buna keturios pamokeles: judesys, teatriukas, muzika, daile.

Futbolas- nuo 6metu!
Atsakyti
mergaitės papasakokit plačiau apie šermukšniuką, ar kurių nors mažiukai jau lanko, maniškiui ketveri, tai idomu ar į šokius priimtų?Gal galima būtų į až kainą sužinoti ir kada grupes renka ar bent jau kontaktus. AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Na ka as cia reklama darysiu:) blush2.gif

Mes lankem su mazaja (nuo 7 men.) muzika ir kinezioterapija- mums labai thumbup.gif . Grupes mazos, laiko skiriama daug. (grupes skirstomos pagal amziu)O sokius tik pradesim. Pirmas kartas kiek zinau nemokamas- tai galima tiesiog ateiti ir pabandyti...

as siulau paziureti www.sermuksniukas.lt pasiskambinti jo vadovei Vilmai, o ji jau viska placiau papasakos.

Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 08 17, 10:01)
Labai liūdna, bet auklėtojos taip gyvenimą sau lengvinasi verysad.gif  Tada juk su vaikais užsiimti nereikia, su jais televizorius "užsiima", o pačios - gali daryti ką nori... doh.gif
Tokiu atveju - pastoviai lankančių vaikų tėveliai - turėtų kreiptis į darželio vadovybę, kad TV iš grupės pašalintų. Tegul stovi salėje, ar direktorės kabinete. 4u.gif

tai ko tevai tyli blink.gif jeigu kas nepatinka g.gif
tiesiu taikymu eiciau pas direktore jeigu bent karta pamatyciau tv grupej, ir visai nesvarbu kiek karu jie ziuri ji mirksiukas.gif

QUOTE(zbara @ 2010 08 17, 12:51)
as cia ne visai i tema, bet gal kas zinote kur koki sokiu bureli ar dramos  rasti darzelinukei  savo (4m) ir gal koks futbolo ar krepsinio uzsiemimas yra darzelinukam blush2.gif

man irgi idomu ax.gif

Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2010 08 19, 13:20)
tai ko tevai tyli  blink.gif  jeigu kas nepatinka  g.gif
tiesiu taikymu eiciau pas direktore jeigu bent karta pamatyciau tv grupej, ir visai nesvarbu kiek karu jie ziuri ji  mirksiukas.gif
man irgi idomu  ax.gif

nu bet kokios jūs įdomios....išsiaiškint reikia ką ir kaip jie žiūri gal pirmiausia. Juk yra visokių ugdymo programėlių, karaokė ir dar visko. Tai nejau tai yra blogai?Aš tikrai nemanau, kad jie ten simpsonus žiūri. Jei taip, tai ir aš būčiau prieš....
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2010 08 19, 12:35)
nu bet kokios jūs įdomios....išsiaiškint reikia ką ir kaip jie žiūri gal pirmiausia. Juk yra visokių ugdymo programėlių, karaokė ir dar visko. Tai nejau tai yra blogai?Aš tikrai nemanau, kad jie ten simpsonus žiūri. Jei taip, tai ir aš būčiau prieš....

Kiekvienos mamos (tėvelių) reikalas, kaip jie nori auklėti savo vaikus.
Jei jiems priimtinas televizinis mokymas - tegul. Gal todėl ten grupėse ir stovi TV. Matyt, tėveliams taip gerai.
Bet - kadangi čia forumas - kiekvienas turim teisę išdėstyti savo nuomonę - reiškiu ir aš SAVO NUOMONĘ: aš niekada nebūsiu įtikinta, kad televizinės ugdymo programėlės yra vertingesnės, nei natūralus gyvas PROFESIONALIŲ PEDAGOGŲ
auklėjamasis ir ugdomasis darbas su vaikais. Niekada nesutiksiu, kad karaoke per TV yra vertingesnė, nei auklėtojų bendras dainavimas su vaikais paritariant gyvam instrumentui.
Galbūt po metų kitų ir pačių auklėtojų nebeliks - suvesime vaikus į grupę, įjungs kažkas TV ir užrakins duris.
Nors - kai vaikai paauga - tėveliai ima skųstis, kad jų vaikas nemoka bendrauti su tėvais, aplinkinais, su bendraamžiais, kad kiaurą dieną sėdi prie kompiuterio ar televizoriaus. Bet tada - jau - "šaukštai po pietų", laikas pražiopsotas, bendravimo įgūdžiai neišugdyti...
Pas mus namuose ir TV ir kompiuteris, ir mažoji mėgsta žiūrėti... BET - tą laiką, kai ji žiūri filmukus, aš laikau prarastu laiku, ir tai būna kritiniu atveju, kai aš pati negaliu užsiimti su ja. O darželio paskirtis - mano nuomone - tai ne laiko prastūmimas, o vaiko ugdymas, suteikimas tokių įgūdžių ir žinių, kurių tėvėliai neturi galimybės (nemoka) suteikti, nes darželyje dirba (bent jau tirėtų dirbti) profesionalūs pedagogai, kurie specialiai ruošiasi bendravimui su vaikais.
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 08 19, 14:26)
Kiekvienos mamos (tėvelių) reikalas, kaip jie nori auklėti savo vaikus.
Jei jiems priimtinas televizinis mokymas - tegul. Gal todėl ten grupėse ir stovi TV. Matyt, tėveliams taip gerai.
Bet - kadangi čia forumas - kiekvienas turim teisę išdėstyti savo nuomonę - reiškiu ir aš SAVO NUOMONĘ: aš niekada nebūsiu įtikinta, kad televizinės ugdymo programėlės yra vertingesnės, nei natūralus gyvas PROFESIONALIŲ PEDAGOGŲ
auklėjamasis ir ugdomasis darbas su vaikais. Niekada nesutiksiu, kad karaoke per TV yra vertingesnė, nei auklėtojų bendras dainavimas su vaikais paritariant gyvam instrumentui.

žinoma, kad ne, aš ir nesakau, kad vertingesnės ir pan. Bet kalbat apie karštutinumus, arba tas arba tas. Nemanau, kad taip yra schmoll.gif iš komentarų toks įspūdis susidaro, kad vaikai nieko ten neveikia, tik televiorių žiūri. Norim to ar ne, šiuolaikinės technologijos neatsiejama mūsų gyvenimo dalis....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo calykusu: 19 rugpjūčio 2010 - 14:38
nu labai idomu kokiose ten grupese tas televizorius buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2010 08 19, 20:38)
nu labai idomu kokiose ten grupese tas televizorius buna  g.gif

Buvo kalbama apie:
QUOTE(**Dominika** @ 2010 08 01, 18:03)
... Dabar kol mūsų daržiukas atostogauja, lankom Diemedį, tai vienas didelis minusas ten, grupėj yra televizorius blink.gif , sakė po mėnesį su kita grupe dalinasi unsure.gif Negi nėra kitos veiklos vaikams daržely, tik multikus žiūrėt? g.gif

QUOTE(**Dominika** @ 2010 08 11, 18:41)
Tas kartais tai, nuvedi vaiką prieš 8 TV jau įjungtas, nueini pasiimt 16 val irgi įjungtas g.gif man kažkaip nelabai schmoll.gif Aišku šį mėn, jau į kitą grupę išneštas, bet kitą vėl grįš atgal. Gerai, kad jau grįšim į savo darželį karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 08 20, 09:19)
Buvo kalbama apie:

nu man idomu kokioj cia grupej, nes mes lankom si darzeli ir nemaciau as jokiu televizoriu
Atsakyti
QUOTE(Jaunutia @ 2010 08 20, 11:27)
nu man idomu kokioj cia grupej, nes mes lankom si darzeli ir nemaciau as jokiu televizoriu

Liepos mėnesį jis buvo 11 grupėj, nežinau ar visada jis ten.
Atsakyti