Sveikos mamytes
Gal kuri cia esanciu vedate savo vaikiukus i darzeli "Pasaka"? Butu labai idomu isgirsti Jusu nuomone
QUOTE(Chota @ 2010 08 06, 10:17)
Sveikos mamytes
Gal kuri cia esanciu vedate savo vaikiukus i darzeli "Pasaka"? Butu labai idomu isgirsti Jusu nuomone
mes nuo rudenio eisim...turim kalbos bėdų...šiaip labai gers darželis
QUOTE(adriu @ 2010 08 06, 14:31)
mes nuo rudenio eisim...turim kalbos bėdų...šiaip labai gers darželis
aciu
tik nesupratau... negi ten vaikucius tik nuo 3 metuku priima ?
QUOTE(calykusu @ 2010 08 02, 21:43)
na ir tegu pažiūri kartais, kas čia tokio
Tas kartais tai, nuvedi vaiką prieš 8 TV jau įjungtas, nueini pasiimt 16 val irgi įjungtas man kažkaip nelabai Aišku šį mėn, jau į kitą grupę išneštas, bet kitą vėl grįš atgal. Gerai, kad jau grįšim į savo darželį
Labas, labai domina darzelio Vyturelis aukletojos Ruta ir Reda. Gal kuriu vaikuciai ju grupeje?
QUOTE(**Dominika** @ 2010 08 11, 19:41)
Tas kartais tai, nuvedi vaiką prieš 8 TV jau įjungtas, nueini pasiimt 16 val irgi įjungtas man kažkaip nelabai Aišku šį mėn, jau į kitą grupę išneštas, bet kitą vėl grįš atgal. Gerai, kad jau grįšim į savo darželį
Man irgi nepatiktų, jei darželyje TV spoksotų. Aš net namie kartą per savaitę tik teleidžiu pažiūrėt TV. Ir be tos dėžutės juk yra veiklos.
QUOTE(**Dominika** @ 2010 08 01, 19:03)
Mano vyresnėlis, jau tris metus lankė Vyturėlį, ir jaunėlį pavasary leisiu, darželiui priekaištų neturiu. Iš tikro, tai nuo auklėtojų viskas priklauso. Dabar kol mūsų daržiukas atostogauja, lankom Diemedį, tai vienas didelis minusas ten, grupėj yra televizorius , sakė po mėnesį su kita grupe dalinasi Negi nėra kitos veiklos vaikams daržely, tik multikus žiūrėt?
nu čia dabar kas per nesąmonė televizorius darželyje ???? nu atleiskit, bet man tai nesuprantamas dalykas vaikai turi žaisti, piešti, dainuoti ir t.t. o ne televizorių žiūrėti , namuose prašom, nu bet tik ne darželyje
QUOTE(li78 @ 2010 08 17, 08:19)
nu čia dabar kas per nesąmonė televizorius darželyje ???? nu atleiskit, bet man tai nesuprantamas dalykas vaikai turi žaisti, piešti, dainuoti ir t.t. o ne televizorių žiūrėti , namuose prašom, nu bet tik ne darželyje
Labai liūdna, bet auklėtojos taip gyvenimą sau lengvinasi Tada juk su vaikais užsiimti nereikia, su jais televizorius "užsiima", o pačios - gali daryti ką nori...
Tokiu atveju - pastoviai lankančių vaikų tėveliai - turėtų kreiptis į darželio vadovybę, kad TV iš grupės pašalintų. Tegul stovi salėje, ar direktorės kabinete.
as cia ne visai i tema, bet gal kas zinote kur koki sokiu bureli ar dramos rasti darzelinukei savo (4m) ir gal koks futbolo ar krepsinio uzsiemimas yra darzelinukam
As su savo panele (3m.) zadu pabandyti lankyti sokius pas vadove Ugne. Ji Sermuksniuke nuomojasi patalpas. Nuo rugsejo zada rinkti grupes (tai gal ir nuo 4 m. bus ). Jei idomu galiu atsiusti tel.