Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

Sveikos mamytes 4u.gif

Gal kuri cia esanciu vedate savo vaikiukus i darzeli "Pasaka"? Butu labai idomu isgirsti Jusu nuomone 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Chota @ 2010 08 06, 10:17)
Sveikos mamytes  4u.gif

Gal kuri cia esanciu vedate savo vaikiukus i darzeli "Pasaka"? Butu labai idomu isgirsti Jusu nuomone  4u.gif

mes nuo rudenio eisim...turim kalbos bėdų...šiaip labai gers darželis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 08 06, 14:31)
mes nuo rudenio eisim...turim kalbos bėdų...šiaip labai gers darželis 4u.gif

aciu 4u.gif

tik nesupratau... negi ten vaikucius tik nuo 3 metuku priima ? g.gif

Atsakyti
Sveikos mamytės,
Norėjau labai pasiteirauti apie Pažagienių darželį? Gal kas lankote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilija2: 07 rugpjūčio 2010 - 00:34
QUOTE(calykusu @ 2010 08 02, 21:43)
na ir tegu pažiūri kartais, kas čia tokio g.gif

Tas kartais tai, nuvedi vaiką prieš 8 TV jau įjungtas, nueini pasiimt 16 val irgi įjungtas g.gif man kažkaip nelabai schmoll.gif Aišku šį mėn, jau į kitą grupę išneštas, bet kitą vėl grįš atgal. Gerai, kad jau grįšim į savo darželį karsta.gif
Atsakyti
Gal kas turite atsiliepimų apie darželius "Nykštukas" ir "Vaikystė"?
Atsakyti
g.gif Labas, labai domina darzelio Vyturelis aukletojos Ruta ir Reda. Gal kuriu vaikuciai ju grupeje?
Atsakyti
QUOTE(**Dominika** @ 2010 08 11, 19:41)
Tas kartais tai, nuvedi vaiką prieš 8 TV jau įjungtas, nueini pasiimt 16 val irgi įjungtas g.gif man kažkaip nelabai schmoll.gif Aišku šį mėn, jau į kitą grupę išneštas, bet kitą vėl grįš atgal. Gerai, kad jau grįšim į savo darželį karsta.gif

Man irgi nepatiktų, jei darželyje TV spoksotų. Aš net namie kartą per savaitę tik teleidžiu pažiūrėt TV. Ir be tos dėžutės juk yra veiklos. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialka: 12 rugpjūčio 2010 - 16:11
QUOTE(**Dominika** @ 2010 08 01, 19:03)
Mano vyresnėlis, jau tris metus lankė Vyturėlį, ir jaunėlį pavasary leisiu, darželiui priekaištų neturiu. Iš tikro, tai nuo auklėtojų viskas priklauso. Dabar kol mūsų daržiukas atostogauja, lankom Diemedį, tai vienas didelis minusas ten, grupėj yra televizorius blink.gif , sakė po mėnesį su kita grupe dalinasi unsure.gif Negi nėra kitos veiklos vaikams daržely, tik multikus žiūrėt? g.gif

nu čia dabar kas per nesąmonė doh.gif televizorius darželyje ???? nu atleiskit, bet man tai nesuprantamas dalykas schmoll.gif vaikai turi žaisti, piešti, dainuoti ir t.t. o ne televizorių žiūrėti , namuose prašom, nu bet tik ne darželyje schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(li78 @ 2010 08 17, 08:19)
nu čia dabar kas per nesąmonė  doh.gif televizorius darželyje ???? nu atleiskit, bet man tai nesuprantamas dalykas  schmoll.gif vaikai turi žaisti, piešti, dainuoti ir t.t. o ne televizorių žiūrėti , namuose prašom, nu bet tik ne darželyje  schmoll.gif

Labai liūdna, bet auklėtojos taip gyvenimą sau lengvinasi verysad.gif Tada juk su vaikais užsiimti nereikia, su jais televizorius "užsiima", o pačios - gali daryti ką nori... doh.gif
Tokiu atveju - pastoviai lankančių vaikų tėveliai - turėtų kreiptis į darželio vadovybę, kad TV iš grupės pašalintų. Tegul stovi salėje, ar direktorės kabinete. 4u.gif
Atsakyti
as cia ne visai i tema, bet gal kas zinote kur koki sokiu bureli ar dramos rasti darzelinukei savo (4m) ir gal koks futbolo ar krepsinio uzsiemimas yra darzelinukam blush2.gif
Atsakyti
As su savo panele (3m.) zadu pabandyti lankyti sokius pas vadove Ugne. Ji Sermuksniuke nuomojasi patalpas. Nuo rugsejo zada rinkti grupes (tai gal ir nuo 4 m. bus g.gif ). Jei idomu galiu atsiusti tel.
Atsakyti