Sveikos,
nuo rugsejo planuoju ir as savo maziu leisti i darzeli, bet neapsisprendziu ar i "Vyrureli", ar i "Puriena". Pati lankiau "Vytureli", bet per tiek metu turbut labai viskas pasikeite, tai kazkaip sirdele mano linksta i "Puriena" leisti. Truputi neramu, kaip mums cia seksis, nes dabar esam uzsieny, maziui vaiku reikia, bet jis su jais nesusisneka, yra tinginiukas, todel pats nevalgo, negeria, nors moka, bet kam jam paciam, jei mama gali, tai manau, kad lankydamas darzeli savarankiskesnis taps, tik tas adaptacinis laikotarpis gazdina, nes 24 val per para esam kartu.
Gal kuri mamyte galetu placiau apie "Puriena" papasakoti ?
Sveikos norėčiau sužinoti atsiliepimus apie darželį "Vyturėlis", nes nuo rugsėjo 1 bandysim lankyt.
Fifi - galim papasakoti tik apie bendrą tvarką normalus darželis, naujai renovuotas (jeigu pabaigs, nes nepanašu kad darbai vyksta). o daugiau - viskas priklauso nuo auklėtojų.
QUOTE(Karusia @ 2010 07 30, 16:03)
Fifi - galim papasakoti tik apie bendrą tvarką normalus darželis, naujai renovuotas (jeigu pabaigs, nes nepanašu kad darbai vyksta). o daugiau - viskas priklauso nuo auklėtojų.
Vistiek aciu
Kaip suprantu maziui su mama pasipratinti neileidzia pirmom dienom.
Mano vyresnėlis, jau tris metus lankė Vyturėlį, ir jaunėlį pavasary leisiu, darželiui priekaištų neturiu. Iš tikro, tai nuo auklėtojų viskas priklauso. Dabar kol mūsų daržiukas atostogauja, lankom Diemedį, tai vienas didelis minusas ten, grupėj yra televizorius , sakė po mėnesį su kita grupe dalinasi Negi nėra kitos veiklos vaikams daržely, tik multikus žiūrėt?
QUOTE(ritule1224 @ 2010 07 30, 14:39)
Sveikos norėčiau sužinoti atsiliepimus apie darželį "Vyturėlis", nes nuo rugsėjo 1 bandysim lankyt.
Puikus darželis. Mes jį lankom jau 4m. Labai šauni nauja direktorė, tik gaila, kad kolektyvą visą seną paliko, nes auklėtojų tai visokių yra, taip, kad laimės dalykas pas kurią pakliūsite...
QUOTE(Fi Fi @ 2010 07 30, 16:09)
tiesą sakant - nežinau. mano braškė ėjo nemaža, pirmąją dieną (dar darželis atostogavo - praleidom kartu kokią valandą ar dvi, apžiūrėdamos patalpas, plepėjom su auklėtoja, vaikai - naujokai buvo keli - pažaidė ir tiek. po poros dienų ėjo visai dienai.
QUOTE(samiras @ 2010 08 01, 19:38)
Puikus darželis. Mes jį lankom jau 4m. Labai šauni nauja direktorė, tik gaila, kad kolektyvą visą seną paliko, nes auklėtojų tai visokių yra, taip, kad laimės dalykas pas kurią pakliūsite...
Mums rekomendavo JUrgita Masyte
QUOTE(**Dominika** @ 2010 08 01, 19:03)
lankom Diemedį, tai vienas didelis minusas ten, grupėj yra televizorius , sakė po mėnesį su kita grupe dalinasi Negi nėra kitos veiklos vaikams daržely, tik multikus žiūrėt?
na ir tegu pažiūri kartais, kas čia tokio
QUOTE(Fi Fi @ 2010 07 30, 17:09)
Mes nuo rudenio irgi keliausim į "Purieną". Kai buvom pas direktorę dėl priėmimo į darželį tai užsiminė, kad nėra jokių pratinimųsi prie darželio su mama kartu. Vienu žodžiu - atėjai, palikai ir ate. Nu man labai neramu kaip čia bus, jaučiu bus visko.
QUOTE(lietuvaite100 @ 2010 08 02, 22:03)
Nu man labai neramu kaip čia bus, jaučiu bus visko.
praeitų metų rugsėjį dažniau mačiau ašarojančias mamas pakeliui negu girdėjosi verkiantys vaikai pro atvirus langus. kad ir dabar - vedu vaiką į naują vietą, auklėtojos moka užkalbėti dantį, tam jos ir auklėtojos
QUOTE(Karusia @ 2010 08 05, 15:00)
praeitų metų rugsėjį dažniau mačiau ašarojančias mamas pakeliui negu girdėjosi verkiantys vaikai pro atvirus langus. kad ir dabar - vedu vaiką į naują vietą, auklėtojos moka užkalbėti dantį, tam jos ir auklėtojos
juk dažniausiai vaikas nustoja verkt kai mama uždaro grupės duris