Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

.Jeigu darzelis patinka, tai nereikia aplankyti visu darzeliu kurie tik yra mieste, kad pasakytum, jog patinka ar nepatinka. Vyresnele mano lanke visai kita darzeli ir ne karto nesusimasciau, kad gal kitam butu geriau, o siuo atveju as negaliu taip pasakyti. Vadinkit kaip jus norit pletku ne pletku lygiu, bet is to mamos ir susidaro nuomone apie darzeli. Paprasciausia, per siuos metus man nemazai kas nepatiko, gal cia del aukletoju, gal , kad mazas dar vaikas, gal siaip sutapimas g.gif . O siaip mamytei , kuri klause, patarciau ieiti i senesni foruma, ten buvo daugiau kalbeta apie Diemedi ir susidarys bendras vaizdas is daugiau mamyciu nuomoniu.
dark, o kuom butent jums tas darzelis labai patinka? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

as visus atsiliepimus nuo 2006 m. perskaiciau.Is pradziu apie Diemedi nekokie atsiliepimai,o Vytureli gerai,bet s,m nuomone atvirksciai, Vytureli nekokie.Buvau su vaiku nuejus,prieme pavaduotoja,tai nepaliko jokios nuomones,bet patalpos remonto busenoje,o remontuot jau nuo anos vasaros pradejo ir matosi,kad pasibaige,tai nezavi aplinka,nes mums tas darzelis pries langus.Retai tuos vaikus lauke maciau per visus metus.Nepatiko siom dienom man vaizdas: tikrai lopseliniai vaikai laipiojo kartusu dickiais ant tu metaliniu karstiniu,ir vienas mazutis aukstai uzsilipes buvo,o aukletoja tik mostelejo ranka,kad nulipt,besikalbant ratelyje su kitomis aukletojomis..Manoji irgi uzliptu ant ju,bet ji nuo ju nenuliptu,nukristu.Manau,kod tos karstynes pavojingos maziukams,daugiau jokiu dalyku nera.Diemedyje dar nebuvau,direktore prase veliau ateit,nes uzsiverte darbais del to,kad vasara dirba,bet daznai nueinu su vaiku palaipiot ant tu mediniu zaidimo aiksteliu,tai vaizdas ziurint pro langus i vidu patinka man.As tai noriu nuvest i viena darzeli iskart ir nelakstyt po visus,todel is anksto domiuos mamyciu,lankanciu siuos darzelius.Yra tokiu,kurios pervede is vieno i kita,butent Diemedi..Aciu uz pasisakyma.
Atsakyti
Mano kirpeja savo mergaite vede i Diemedi ir buvo labai patenkinta. Ji man sake, kad "Vytury kaip kokiam balagane palyginus su Diemedziu". Atsiprasau, kad taip rasau, bet tik perduodu jos zodzius. Juolab, kad ir as nesu visiskai patenkinta Vyturiu. Sake, kad net nedvejodama ir antra vaika ves tenai mirksiukas.gif .
Papildyta:
Tiesa, jeigu kalbant apie administracija, tai is savo patirties galiu pasakyti, kad Vyturio direktore tai thumbup.gif , labai jaukus atrodo zmogus, pati prasilenkdama su mamytem rytais ir sveikinasi, ir paklausia kaip sekasi. Vienu zodziu siltas zmogus. Va pavaduotoja g.gif man nemaloni schmoll.gif . Tiesiog buvo su ja kai kokiu reikaliuku, kuriu negaliu aprasyt, bet paliko nekoki ispudi ax.gif .
Atsakyti
Na, o mano ir vyresnėlė lankė "Vyturėlį", o dabar ir mažylį ten leidžiu. Tai neturiu jokių priekaištų. Dabartinė mūsų mažylio auklėtoja, tai iš vis nuostabi. Visa širdimi yra atsidavusi darbui, vaikams. O taip pat labai puiki trenerė ir muzikos vadovė. Manau, kad viskas priklauso nuo grupės auklėtojos, o ne nuo direktorių, pavaduotojų. Nuo tų žmonių, kurie supa mūsų vaikus kiekvieną dieną
Atsakyti
Aciu huga jums uz pasisakyma.Nors nieko dar nelankem,bet mano sirdis irgi linksta prie Diemedzio.matyt i ji leisiu.Mes dar tik kitais metais eisim,dar parasysit kaip sekas rugseji.
Atsakyti
info 4u.gif :
Nuo rugsėjo 1 d. lopšelyje-darželyje „Voveraitė“ (Aukštaičių g. 48) ketinama atidaryti grupę alergija sergantiems vaikams. Grupė būtų atidaryta surinkus reikiamą auklėtinių skaičių.

Planuojamoje atidaryti grupėje numatyta sudaryti tinkamas ugdymo sąlygas ir priežiūrą alergija sergantiems vaikams – pritaikyti aplinką, mitybą.

Kviečiame tėvelius, kurie augina vaikus, sergančius atopiniu dermatitu, alerginiu rinitu bei kitomis alergijos formomis, bronchine astma, teikti prašymus dėl alergiškų vaikų grupės lankymo.

Prašymai lopšelyje-darželyje „Voveraitė“ priimami darbo dienomis nuo 8 iki 16 val. Papildoma informacija teikiama tel. 8 671 24407 (direktorė Ieva Dirsienė).

Lopšelio-darželio „Voveraitė“ administracija
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2010 07 02, 12:50)
info 4u.gif :
Nuo rugsėjo 1 d. lopšelyje-darželyje „Voveraitė“ (Aukštaičių g. 48) ketinama atidaryti grupę alergija sergantiems vaikams. Grupė būtų atidaryta surinkus reikiamą auklėtinių skaičių.

Planuojamoje atidaryti grupėje numatyta sudaryti tinkamas ugdymo sąlygas ir priežiūrą alergija sergantiems vaikams – pritaikyti aplinką, mitybą.

Kviečiame tėvelius, kurie augina vaikus, sergančius atopiniu dermatitu, alerginiu rinitu bei kitomis alergijos formomis, bronchine astma, teikti prašymus dėl alergiškų vaikų grupės lankymo.

Prašymai lopšelyje-darželyje „Voveraitė“ priimami darbo dienomis nuo 8 iki 16 val. Papildoma informacija teikiama tel. 8 671 24407 (direktorė Ieva Dirsienė).

Lopšelio-darželio „Voveraitė“ administracija

Zbara superinis dalykas tokia grupe darzelyje, galetu ir musu drazelyje tokia grupe atidaryti, mano mazoji labai alergiska, pastovus kontroliavimos musu ligeles, tai nezinau kaip seksis laikytis musu darzelyje, taciau palikti sio darzelio nenorim, turbut teks kazkaip bandyti prisitaikyti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juste @ 2010 07 02, 12:14)
Zbara superinis dalykas tokia grupe darzelyje, galetu ir musu drazelyje tokia grupe atidaryti, mano mazoji labai alergiska, pastovus kontroliavimos musu ligeles, tai nezinau kaip seksis laikytis musu darzelyje, taciau palikti sio darzelio nenorim, turbut teks kazkaip bandyti prisitaikyti.  unsure.gif

aga, kas turi tokių problemėlių, tai tikrai faina. ir mamytėms ramiau 4u.gif
o kas taviškei yra? bet jei auklėtojos dėmesingos tai, aišku nebūtina eit i kitą darzą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2010 07 02, 13:31)
aga, kas turi tokių problemėlių, tai tikrai faina. ir mamytėms ramiau  4u.gif
o kas taviškei yra? bet jei auklėtojos dėmesingos tai, aišku nebūtina eit i kitą darzą. 4u.gif

nu mat dar tik pradesim lankyt drazeli rudeni, musu brolis savo kadencija atlanke ten biggrin.gif dar nebaige bet jau i pabaiga. o maniske, tai turi atopini dermatita, pastovus alerginis rinitas, darem milijona tyrimu, taikom gydymus, maista. va taip vargstam, sakau gal isaugsim, broliui mazam biskeli irgi buvo, bet ne tiek, na bet isaugo, dabar jei jau pasilepina perdaug kazkuom tada tik sureaguoja.
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2010 07 02, 13:31)
aga, kas turi tokių problemėlių, tai tikrai faina. ir mamytėms ramiau  4u.gif

....o kartais nevvien demesingumo truksta unsure.gif
Aukletojos negali vaikui duoti jokiu vaistu (nekalbu apie injekcijas, tik apie tabletyte, ar kokia "ciulpyne" kai gerklyte jautri). Joms uzdrausta.
O ka daryti, kai vaikui bronchine astma ir kai buna paumejimas reikia ta "pypke" pakvepuot? Lekiam per pietus i darzeli, nezinau kas ziema bus.
O ka daro vaikai ,kurie turi specifiniu problemeliu? Negi nebeiseina lankyti darzelio, jei reikia vaikui kokia tabletuke isgerti? g.gif
musu darzelis l.fainas, bet pradedu vien del sitos problemos mastyti apie Voveraite....nors visai nesinoretu keisti...Ka, mamos, darot siuo atveju?
Atsakyti
Aš žiūriu, dauguma mamų šneka apie darželio administraciją, aplinką.... Jūs žiūrėkite ir teiraukitės, kokios auklėtojos Jūsų vaikelius augins. Juk ne ta besišypsanti direktorė.... mirksiukas.gif
Aš vedžiau savo vaikus į "Sigutę". Nuostabios auklėtojos papuolė: Valerija, Roma... Ir kas, kad darželis vos ne caro maro laikų (dabar renovuoja, lyg ir...), žaisliukai mažyliams ne "kažko Ypatingi".
O ir ką tu jau tam lopšelinukui paduosi - kaladę? Tai tuoj kitam galvą pramuš...
Pagalvokit- 10-12 vaikų grupėje ir norite, kad vaikus kaip viščiukus skaičiuotų. Aišku, žiūri, bet gi ir namie visko pasitaiko. O šiaip jie ten lipdo, piešia su pirštukais (na ir kas, kad truputį murzini), štampuoja, ant grindų su kreidelėmis piešia. biggrin.gif
Man patiko. Dabar mažoji jau lankys darželio grupę pas auklėtoją Danguolę. Labai puikūs atsiliepimai apie ją... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(musyte08 @ 2010 07 01, 17:54)
Sveikos,

as visus atsiliepimus nuo 2006 m. perskaiciau.Is pradziu apie Diemedi nekokie atsiliepimai,o Vytureli gerai,bet s,m nuomone atvirksciai, Vytureli nekokie.Buvau su vaiku nuejus,prieme pavaduotoja,tai nepaliko jokios nuomones,bet patalpos remonto busenoje,o remontuot jau nuo anos vasaros pradejo ir matosi,kad pasibaige,tai nezavi aplinka,nes mums tas darzelis pries langus.Retai tuos vaikus lauke maciau per visus metus.Nepatiko siom dienom man vaizdas: tikrai lopseliniai vaikai laipiojo kartusu dickiais ant tu metaliniu karstiniu,ir vienas mazutis aukstai uzsilipes buvo,o aukletoja tik mostelejo ranka,kad nulipt,besikalbant ratelyje su kitomis aukletojomis..Manoji irgi uzliptu ant ju,bet ji nuo ju nenuliptu,nukristu.Manau,kod tos karstynes pavojingos maziukams,daugiau jokiu dalyku nera.Diemedyje dar nebuvau,direktore prase veliau ateit,nes uzsiverte darbais del to,kad vasara dirba,bet daznai nueinu su vaiku palaipiot ant tu mediniu zaidimo aiksteliu,tai vaizdas ziurint pro langus i vidu patinka man.As tai noriu nuvest i viena darzeli iskart ir nelakstyt po visus,todel is anksto domiuos mamyciu,lankanciu siuos darzelius.Yra tokiu,kurios pervede is vieno i kita,butent Diemedi..Aciu uz pasisakyma.

mes lankom Diemedi nuo kovo, esu labai patenkinta tiek darzeliu, tiek aukletojom ir pacia direktore. thumbup.gif pakolkas neturiu jokiu nusiskundimu rolleyes.gif
Atsakyti