Mamytes noriu jusu nuomones . Vakar nuejusi pasiimti vaika i darzeli truputi pakraupau visi langai atidaryti , visos durys atlapotos... skersvejis juodas . Atejo mano maziukas i rubinele saltom rankom . As tikrai ne pries grupes vedinima ar gryno oro siltam sezonui atejus... pas mane pacia visa diena langas praviras, o pravedinu kai vaiko nera arba miega kitam kambary (skersvejo pagalba). Gal as pasenus?! Gal nuo skersveju vaikai neserga?! Bet cia lopselio grupe ir visada buvo taip, kad savaite palanko vaikai , o dvi serga. Nekalbu, kad mano vienos vaikas serga, serga buriais. Va dabar ir galvoju, gal cia tikrai tokia aukletoju taktika .
QUOTE(Vilusa @ 2010 06 29, 15:13)
hm... tai kad ir vakar - lauke buvo šilčiau nei grupėj
Gal geriausia apie tai pakalbėti su auklėtoja?
Gal geriausia apie tai pakalbėti su auklėtoja?
As suprantu, kad lauke silciau, bet skersvejis yra skersvejis... as pati pajutau, kad nemalonu stovet, tai cia tik tol kol is spintutes pasiemiau rubelius ir kol batus permoviau, bet jeigu man reiktu ten ant zemes atsisedus dar kokia valanda sedet, ar ilgiau isbut, tikrai nesusilciau nuo skersvejo . Zinoma, su aukletojom galima kalbet, tik va, kad ryt jau paskutine diena darzely
QUOTE(huga @ 2010 06 29, 21:45)
As suprantu, kad lauke silciau, bet skersvejis yra skersvejis... as pati pajutau, kad nemalonu stovet, tai cia tik tol kol is spintutes pasiemiau rubelius ir kol batus permoviau, bet jeigu man reiktu ten ant zemes atsisedus dar kokia valanda sedet, ar ilgiau isbut, tikrai nesusilciau nuo skersvejo . Zinoma, su aukletojom galima kalbet, tik va, kad ryt jau paskutine diena darzely
as bet kokiu atveju pakalbeciau, nesvarbu kad paskutine diena. anksciau tai neveliau. Ispeti, paklausti ar tai normalu, ar nekenkia vaikams, svao nuomone galu gale issakyti, kd tau nepatinka kad tavo vaikas yra laikomas ant skersveju. Linkiu isdrist ir pasakyt viska tiesiai sviesiai!
Mamytės čia labai baisius dalykus apie vasarinius darželius šneka, tai saviškės nevedžiau. Su drauge pašnekėau, ves į diemedį, tai sakė 15 vaikų užrašyta, jei viršija, tai tieisog nebepriima. Būčiau žinojusi būčiau vedusi vasarai... Kitos mamytės neišsigąskit nueikit iki darželio ir pasiklausinėkit, beto juk yra ne vienas darželis, tai galima pasieiškoti sau tinkančio varianto.
QUOTE(shrekiuke @ 2010 06 30, 07:28)
Mamytės čia labai baisius dalykus apie vasarinius darželius šneka, tai saviškės nevedžiau. Su drauge pašnekėau, ves į diemedį, tai sakė 15 vaikų užrašyta, jei viršija, tai tieisog nebepriima. Būčiau žinojusi būčiau vedusi vasarai... Kitos mamytės neišsigąskit nueikit iki darželio ir pasiklausinėkit, beto juk yra ne vienas darželis, tai galima pasieiškoti sau tinkančio varianto.
tai pati pavesk vaiką ir pamatytum jokiu baisiu dalyku niekas nešneka ir negasdina nieko. bet yra kaip yra
o kur tas 15 nelabai supratau. nes pas mus Diemedyje 35 vaikai dar prašiau kad broli su sese i viena grupe leistu, -neleido
QUOTE(musyte08 @ 2010 06 30, 08:38)
Sveikos,
noriu patarimo:jei eisim,tai i darzeli ,,Vyturelis,,,prie pat namu.Niekaip neapsisprendziu,ar leisti nuo s.m bus 2 m. ar palaukti 3 m.?Iki 3 m. jau su mociute tada bendrautu,kuria l.myli.Gal daugiau ismoktu,nes niekaip neseda ant puoduko ir soske didele drauge.Aciu is anksto.
noriu patarimo:jei eisim,tai i darzeli ,,Vyturelis,,,prie pat namu.Niekaip neapsisprendziu,ar leisti nuo s.m bus 2 m. ar palaukti 3 m.?Iki 3 m. jau su mociute tada bendrautu,kuria l.myli.Gal daugiau ismoktu,nes niekaip neseda ant puoduko ir soske didele drauge.Aciu is anksto.
sveikute, is savo puses as tai uz darzelius, todel vesciau anksciau, nes manau vaikui reikia bendravimo su kitais vaikais, taip pat daug ka ismoksta vel gi bendraudami ir ziuredami, ka daro kiti vaikai beje, jei yra mociute, tai sakykim galima gi vesti tada kad ir po puse dienos
QUOTE(musyte08 @ 2010 06 30, 07:38)
Sveikos,
žiūrėk į vaiką. Kiek jam bus virš dviejų? Aš saviškį išvedžiau dvejų su puse, nes labai jau komunikabilus buvo, tiesiog kitoks, nei kiti jo amžiaus.
Šiaip vesčiau trejų tavo vietoje, ypač, jei yra kas pabūna su juo. Vis tik dvejų mažas dar, individualios priežiūros reikia, pamatysi-trejų bus kitas vaikas jau: savarankiškesnis, labiau bendraujantis.
QUOTE(musyte08 @ 2010 06 30, 23:12)
Tik rugsejo pabaigoje bus 2 m.O jei rinktis tarp ,,Vyturelio ,,ir Diemedzio,,,kuris geriau?Paskaitinejau cia forume,tai nusprendziau nuo 3 m. leist.bet apie darzeli,kuris geriau manau jau dabar verta teirautis.
As dabar rinkciaus Diemedi . Man viena moteris taip sake, kai as rinkausi, bet as suklydau - pasirinkau Vyturi . Diemedis tikrai geriau .
QUOTE(huga @ 2010 07 01, 13:42)
As dabar rinkciaus Diemedi . Man viena moteris taip sake, kai as rinkausi, bet as suklydau - pasirinkau Vyturi . Diemedis tikrai geriau .
Kuo?
Manau, kad tai subjektyvu, jei neivardijat kas BUTENT ir JUMS geriau. Ar lankete abi istaigas? Jei kalbam apie aplinka, aukletojas, administracija-cia jau kiekvienam savo. Jums nepatinka, man labai patinka. Todel vertinant (jei nenorim apsistot pletku lygyje) ,,geriau", ,,blogiau" neturi buti. Kalbam konkreciai.