Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

QUOTE(Jurmila @ 2010 05 04, 11:42)
Sveikutės  smile.gif Gal kas turit kokių atsiliepimų apie regos centrą "Linelis", esantį Ukmergės gatvėj?  4u.gif

Sveika 4u.gif Mes jau baigiam trečią sezoną biggrin.gif Labai, labai patenkinta šiuo darželiu, nes turiu su kuo palyginti. Mano dukra lankė "Aušros" darželį, tai nei pusės tiek negavo, kiek mažylis. Kiekvieną dieną vis ką nors daro- tai piešia, tai lipdo, tai klijuoja ir t.t. Labai dažnai buna visokios ekskursijos, edukacinės programėlės, spektakliukai. Iki baisiosios krizės fantastiškai maitino, tik dabar truputį kukliau. Auklėtojos nuostabios, nes beveik visos dirba nuo darželio įkurimo pradžios, tai patirties turi nemažai. Mes kai turim regos sutrikimų, tai kiekvieną (beveik) dieną daro akyčių mankštą. O tai yra mums labai svarbu. Jeigu kas domins, klausk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulliukas @ 2010 06 01, 00:37)
Galiu atsiliepti tik gerai.Mano brolis ir sesuo ten daugiau nei pries 20 metu ejo,dabar eina ju vaikai,ir savaja vesiu vasara smile.gif Cia ju internetinis pslNykstukas

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
kokie butu atsiliepimai apie darzeli "Jurate" g.gif
Atsakyti
QUOTE(astike1966 @ 2010 06 01, 21:01)
Sveika  4u.gif  Mes jau baigiam trečią sezoną biggrin.gif  Labai, labai patenkinta šiuo darželiu, nes turiu su kuo palyginti. Mano dukra lankė "Aušros" darželį, tai nei pusės tiek negavo, kiek mažylis. Kiekvieną dieną vis ką nors daro- tai piešia, tai lipdo, tai klijuoja ir t.t. Labai dažnai buna visokios ekskursijos, edukacinės programėlės, spektakliukai. Iki baisiosios krizės fantastiškai maitino, tik dabar truputį kukliau. Auklėtojos nuostabios, nes beveik visos dirba nuo darželio įkurimo pradžios, tai patirties turi nemažai. Mes kai turim regos sutrikimų, tai kiekvieną (beveik) dieną daro akyčių mankštą. O tai yra mums labai svarbu. Jeigu kas domins, klausk mirksiukas.gif

Dėkui už atsiliepimus 4u.gif Mes irgi kaip ir ruošiamės į šį darželį, tik gaila, kad lopšelinukų grupės nesusidaro verysad.gif Turbūt teks eiti į vyresnių. Manau, kad neblogai turėtų ten būti dar ir dėl to, kad grupės mažesnės, kiekvienas vaikas daugiau dėmesio gauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurmila @ 2010 06 04, 12:18)
Dėkui už atsiliepimus  4u.gif Mes irgi kaip ir ruošiamės į šį darželį, tik gaila, kad lopšelinukų grupės nesusidaro  verysad.gif Turbūt teks eiti į vyresnių. Manau, kad neblogai turėtų ten būti dar ir dėl to, kad grupės mažesnės, kiekvienas vaikas daugiau dėmesio gauna  smile.gif

Tikrai, grupes ten nedideles. Kiek teko matyti maziuku grupes, tai man atrodo iki 10 vaikiuku. Ir maniskio grupeje iki siu metu budavo po 7-8 vaikus. Tik jau siemet 16 sarasiniu vaiku, o juk labai retai visi susirenka. Kiek teko girdeti kituose darzeliuose maziausiai po 19 vaiku, tai pagalvok koks chaosas, aisku kad visu nesuziuri doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astike1966 @ 2010 06 04, 19:30)
Tikrai, grupes ten nedideles. Kiek teko matyti maziuku grupes, tai man atrodo iki 10 vaikiuku. Ir maniskio grupeje iki siu metu budavo po 7-8 vaikus. Tik jau siemet 16 sarasiniu vaiku, o juk labai retai visi susirenka. Kiek teko girdeti kituose darzeliuose maziausiai po 19 vaiku, tai pagalvok koks chaosas, aisku kad visu nesuziuri doh.gif

del vaiku skaiciaus, tai kartais ir 3 vaiku nesuziuri mirksiukas.gif nors atrodo turetu matyt ir kiekviena judesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2010 06 08, 11:09)
del vaiku skaiciaus, tai kartais ir 3 vaiku nesuziuri  mirksiukas.gif  nors atrodo turetu matyt ir kiekviena judesi  mirksiukas.gif

labukas ,jo cia tai jau teisybe. Svarbu ne vaiku skaicius ,o kaip su jais dirba.
Atsakyti
QUOTE(Herka @ 2010 05 04, 12:34)
Sveiki,
deja nieko gero negaliu apie Dembavos darželi papasakoti...
Begte is jo islekeme:(

Labai suintrigavote su tokiu trumpu neigiamu parašymu. Gal galite plačiau parašyti, kas būtent nepatiko. Nes aš savo mazgiuką galvoju čia vesti...
Atsakyti
LABAS, MANE DOMINA VYTURELIO DARZELIS, ATSARGINIS VARIANTAS- DIEMEDIS. AR YRA KOKIU LENGVATU, JEI VIENAM SEIMOS NARIUI NEIESEINA 525LT?
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2010 06 17, 14:19)
LABAS, MANE DOMINA VYTURELIO DARZELIS, ATSARGINIS VARIANTAS- DIEMEDIS. AR YRA KOKIU LENGVATU, JEI VIENAM SEIMOS NARIUI NEIESEINA 525LT?

Cia priklauso nuo aukletoju, kokia gautumet. Mes pvz lankom pirmi metai VYTURI, bet negaliu sakyti, kad labai dziaugiuosi rolleyes.gif . Zinoma, nera ir blogai, bet... pirmas vaikas lanke kita darzeli ( zilviti), tai ten man prisiminus labiau patiko smile.gif( nes aukletojos buvo geresnes) . Man (bet cia asmeniskai) nelabai patinka ir meniu. Nes jis visada panasus g.gif . Man labai istrigo vienos dienos pietu meniu pieniska sriuba, varskes cepelinas (bet ir jo virsus varskinis) , o kai mano vaikas tokiu produktu nevalgo , tai visada ta diena grista alkanas( ta diena kiekviena savaite buna) doh.gif . Noretusi, kad nors per pietus sriuba butu ne pieniska, arba jau tada antras nebepieniskas. Gerai, kai vaikai gali piena gerti ir ji megsta... blush2.gif nu cia jau as nuklydau i asmeniskumus.
Direktore to darzelio sauni atrodo, o ir aukletoju geru yra. Vienas privalumas baseinas, bet jeigu vaikas daznai serga tai ir ... . Daugiau jokiu kitu bureliu tame darzelyje nera. Zinoma, eina vaikai i sale su vadove dainuoja, bet kaip esu skaiciusi, kad kitose darzeliuose ateina vadovai ir veda kazkokius tai burelius (sokiu , dainavimo...) tai cia nera.
Gal kitos mamos pasakys ka daugiau, nes mes tik vieni metai lankom ir esam dar mazi 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2010 06 17, 12:19)

Jei neklystu visuose darželiuose lengvatos taikomos vienodos, jas tvirtina savivaldybė.
Vyresnėlis ėjo į Vyturį, o dabar mažoji lanko Diemedį, man asmeniškai Diemedis žyyymiai labiau patinka, atmosfera darželyje visai kitokia, auklėtojos mums pakliuvo šaunios, kol kas tikrai daugiau pliusų Diemedžio pusėje nei Vyturio 4u.gif
Atsakyti
g.gif Ir as vis dazniau pagalvoju apie Diemedi... GAl yra mamyciu kuriu vaikuciai 2006m gimimo, ar cia ne pagal gimimo metus grupes skirsto?
Atsakyti