Įkraunama...
Įkraunama...

●●●●●_Panevėžio darželiai_●●●●●

Prašymus dėl vasaros pildyti reikia savo darželyje.
Atsakyti
QUOTE(Juste @ 2010 05 09, 08:53)
Zbara o kaip kazi mamoms kurios yra vienisos, ta prasme net nesusituokusios, irgi taiko 50 proc darzui? as pamenu, buvau anksciau darzelyje ir taip kad pirmas vaikas pilna kaina, antras 50 proc, jei i ta pati darza, dabar panaikino sita reikala, sakau ot kokia nesamone

jeigu gimimo liudijime yra tetis moki pilna kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2010 05 09, 09:35)
jei esi prisiteisus elementus, tada taip. 50 proc  smile.gif

nu jo, ta zinau, bet turiu omeny kur vienisos ir tevu nera, cia mano pazisamai toks atvejis

QUOTE(ingauk @ 2010 05 12, 13:21)
jeigu gimimo liudijime yra tetis moki pilna kaina  mirksiukas.gif

nu jau nesamone schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nekeista @ 2010 05 04, 09:20)
is dalies sutinku ax.gif jei vaikuciui bus stresas jei paliks, geriau pabuti is pradziu, bet pvz as saviski kai nuvedziau jis tik man pamojo ir nubego neatsisukdamas, koks laimingas buvo pacia pirma diena, kad daug vaiku, nauju zaislu...ir man sirdy gera buvo, kad neverkia. taciau po savaites pamate, kad tai kartojasi kiekviena diena, gal ir atsibodo, tada jau ojojoj asaru buvo, tai tokiu atveju manau, kad tikrai nebereikia mamai buti su vaiku, nes dar sunkiau bus palikti. o mes su asarom gal pora savaiciu ejom, taciau po to apsiprato ir nebebuvo problemu, vel laimingas lekdavo wub.gif
Papildyta:

gal jei gerai jauciasi darzely, pabandyk palikti porai valandu g.gif

As irgi noreciau pasidalinti savo patirtimi apie vaikucio pratinima darzelyje.
Pirmaja savaite ejau pati su savo mazosiomis i grupe keletai valandu. Is karto joms patiko, nes pazinojo aukletoja is strazdaneliu mokykleles( mes anksciau eidavome), veliau palikdavau nuo nuo 9 ryto iki pietu miegelio( kazkur apie 5 menesius taip , kol pacios pasieme marlius nuejo su vaikais miegoti ax.gif ). Paskui is karto po pietu miegelio pasiimdavau. Ir tik po metu darzelio lankymo pradejau leisti visai dienai.

Tik pirmuosius metelius mes labai sirgome- savaite i darzeli, tris savaites namuciuose prabudavom. Dabar jau per sezona du kartus tesirgome thumbup.gif

Tai tiek.... Kantrybes mamytes ir stiprybes.
Tuo paciu noriu padekoti mamytems, kurios mane drasino ir guode del ligeliu, nes jau norejau nutraukti darzelio lankymus ir buvau labai supanikavus. Bet panasu, visos turi ta patirti
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2010 05 11, 12:53)
o šiandien viena ausimi girdėjau, kad kaip tik vyskta švietimos ksyriuje pasitarimas ir dar sąrašas gali kisti doh.gif nu žodžiu, viskas dar procese...

Jau pasikeite doh.gif
Atsakyti
tai koks dabar sarasas?
Atsakyti
kolkas naujausios zinios geguzes 11 d. del darzeliu, manau sarasiukas nebesikeis.

vasariniai lopšeliai-darželiai dirbs nuo liepos 1-osios iki rugpjūčio 27-osios:

„Rūtos“ (Rožių mikrorajonas ir Smėlynės gatvės pabaiga),
„Ąžuoliuko“ (Žemaičių mikrorajonas),
„Dobilo“ (miesto centras ir Tulpių mikrorajonas),
„Nykštuko“ (centras ir Pilėnų mikrorajonas),
„Diemedžio“ (Kniaudiškių mikrorajonas),
„Paparčio“ (Klaipėdos mikrorajonas, tiksliau Dariaus ir Gireno g.)
Atsakyti
[quote=meduolytee,2010 05 13, 11:44]
As irgi noreciau pasidalinti savo patirtimi apie vaikucio pratinima darzelyje.
Pirmaja savaite ejau pati su savo mazosiomis i grupe keletai valandu. Is karto joms patiko, nes pazinojo aukletoja is strazdaneliu mokykleles( mes anksciau eidavome), veliau palikdavau nuo nuo 9 ryto iki pietu miegelio( kazkur apie 5 menesius taip , kol pacios pasieme marlius nuejo su vaikais miegoti ax.gif ). Paskui is karto po pietu miegelio pasiimdavau. Ir tik po metu darzelio lankymo pradejau leisti visai dienai.

Tik pirmuosius metelius mes labai sirgome- savaite i darzeli, tris savaites namuciuose prabudavom. Dabar jau per sezona du kartus tesirgome thumbup.gif

Tai tiek.... Kantrybes mamytes ir stiprybes.
Tuo paciu noriu padekoti mamytems, kurios mane drasino ir guode del ligeliu, nes jau norejau nutraukti darzelio lankymus ir buvau labai supanikavus. Bet panasu, visos turi ta patirti
[/qu
Matai ,vienas dalykas kai vaikai jau pazysta aukletojas,o kitas dalykas kai ateina pas visiskai nematytas tetas.Bet kaip supratau tai nieko gero ir pas pazystama, kad taip ilgai teko pratintis ir dar norejau paklausti kas tai per darzelis, kad tik viena aukletoja grupeje dirba kitur tai grupeje po dvi aukletojas ir seimininkute.
Atsakyti
QUOTE(ruta67 @ 2010 05 14, 07:20)
...norejau paklausti kas tai per darzelis, kad tik viena aukletoja grupeje dirba kitur tai grupeje po dvi aukletojas ir seimininkute.

pas mus grupėje - viena auklėtoja ir auklytė. Bet grupė - vienos pamainos, ne pusantros, t.y. nuo 8,30 val. iki 15,30 val. (be pietų miego).
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 05 14, 13:42)
pas mus grupėje - viena auklėtoja ir auklytė. Bet grupė - vienos pamainos, ne pusantros, t.y. nuo 8,30 val. iki 15,30 val. (be pietų miego).

O jei ne paslaptis ,''pas mus'' ,tai kur?
Atsakyti
QUOTE(Juste @ 2010 05 12, 21:45)
nu jo, ta zinau, bet turiu omeny kur vienisos ir tevu nera, cia mano pazisamai toks atvejis
nu jau nesamone  schmoll.gif

Na nzn..mano sesuo turi sunu.Su vaiko tevu nebuvo susisuotukusi, bet prisiteisusi alimentus.Uz darzeli moka tik 11lt
Atsakyti
QUOTE(ruta67 @ 2010 05 15, 12:35)
O jei ne paslaptis ,''pas mus'' ,tai kur?

"Rugelis", 6gr, grupė - mišri - nuo dviejų (kartais) iki 6 metų (būna net paruošiamukai - paruošia mokyklai ta pati auklėtoja)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilusa: 15 gegužės 2010 - 13:57