Labas,norėjau pakalusti,gal kuri turite foto,šeimyninės palatos?
QUOTE(irmaliet @ 2010 02 20, 17:58)
Taip, lankiausi, ir dabar vėl pradėjau lankytis .
Ją parekomendavo mano draugė, be to ir kitos draugės pasirodo lankosi.
Kai buvau vos keletą savaičių , tai kartais tekdavo ilgai laukt už durų, kol prieidavau, bo jei prieš tave mamytė jau su "stažu", tai ji stengiasi į visus klausimus atsakyti, kad neliktų jokių abejonių.
Kai pati link galo buvau, taippat, nepastebėdavau, kad jau viršiju limitus, bet ji nė karto nepasakė, kad viskas.
Man ji maloni, korektiška ir atsakingai žiūrinti į darbą.
Nu čia gal jau atrodys, kad l. prigyriau, bet man pas ją patinka lakytis. Mielai priima su visa šeimyna.
Sėkmės pas ją lankytis
Ją parekomendavo mano draugė, be to ir kitos draugės pasirodo lankosi.
Kai buvau vos keletą savaičių , tai kartais tekdavo ilgai laukt už durų, kol prieidavau, bo jei prieš tave mamytė jau su "stažu", tai ji stengiasi į visus klausimus atsakyti, kad neliktų jokių abejonių.
Kai pati link galo buvau, taippat, nepastebėdavau, kad jau viršiju limitus, bet ji nė karto nepasakė, kad viskas.
Man ji maloni, korektiška ir atsakingai žiūrinti į darbą.
Nu čia gal jau atrodys, kad l. prigyriau, bet man pas ją patinka lakytis. Mielai priima su visa šeimyna.
Sėkmės pas ją lankytis
na man irgi ji pasirode faina, visada kaip nueini sypsena, as isvis kazkaip abejojau kur eiti ar i vaikuti ar cia, bet drauge dave vienos gines tel vaikuti tai neina prisiskambint, o ten nuvaziavau neskambinus ir paklause pas ka noriu lankytis, kazkaip sakau man jokio skirtumo, o tuo metu ji sedejo ir paklauae ar as tau tiksiu sakau labai
Papildyta:
QUOTE(paslaptingai @ 2010 02 22, 14:11)
aš ir pas Mačiulaitienę lankausi. Nežinau nežinau ar ji tokia gera. Man kažkaip labai mylinti pinigus atrodo
o as kazkur skaiciau, kad kai jai dave pinigu ji kaip tik supyko, sake jai geriau pyraga ir geliu, nes del pinigu pyksta, bent taip buvo, o dabar nezinau
QUOTE(paslaptingai @ 2010 03 02, 16:05)
siaip nestuma ten ziuri, jei ateini ir susimoki 200.
Sakykit, o tikrai 200 Lt? Nes as vakar su gydytoja kalbejau, tai ji sake ateiti prisiregistruoti ir sake, kad reikia 150 Lt sumoketi. Tai kiek kazin is tikruju???
QUOTE(Mindaugiene @ 2010 03 04, 20:32)
Sakykit, o tikrai 200 Lt? Nes as vakar su gydytoja kalbejau, tai ji sake ateiti prisiregistruoti ir sake, kad reikia 150 Lt sumoketi. Tai kiek kazin is tikruju???
Aš 150 Lt mokėjau ...
Papildyta:
QUOTE(paslaptingai @ 2010 02 22, 14:11)
aš ir pas Mačiulaitienę lankausi. Nežinau nežinau ar ji tokia gera. Man kažkaip labai mylinti pinigus atrodo
Aš pas Ją lankiausi viso nėštumo metu. Drąsiai galiu teigti, kad Ji - nuostabi gydytoja. Tikrai pinigų Jai nei karto nenešiau. Kai galvojau tartis dėl gimdymo sakė, kad jei per Jos pamainą pataikysiu, tai pinigų neims. Žodžiu, tikrai nėra mėgėja pinigus lupti
QUOTE(Mindaugiene @ 2010 03 04, 19:32)
as mokejau 150 lt ir lankiausi viso nestumo metu, i savo poliklinika net nosies nekisau. Bet kiek suprantu tai mokestis uz prieziura viso nestumo metu, o jei atvaziuoji gimdyti, tai nieko nekainuoja. kiek leidzia mano issilavinimas, Lietuvoje bet kuri ligonine privalo priimti gimdancia moteri be jokio mokescio.
as visa nestuma lankiausi pas gyd. Banga, galiu tik pasakyti kruva geru zodziu apie ja. Taciau i gimdyma jos nekvieciau, nes pasiklausinejau ir suzinojau, kad visos gydotojos ten geros. Ir neapsirikau - gimdziau pas gyd. Radaviciene, gaila nepamenu akuseres pavardes. Abi buvo superines, nusiskundimu jokiu neturiu.
Gimdziau pries menesi, bet dar dabar su euforija prisimenu ta momenta, kai islindo mano mergyte. Isgirdau dziugius gydytojos ir akuseres zodzius, atsisukusi pamaciau asaras vyro akyse. Ir ta paciau minute man ja uzdejo ant pilvo:)) As ja apkabinau, o ji atsispyre i mano ranka ir pasliauze siek tiek i virsu Tada atejo akusere, padejo ikisti speneli dukrytei i burnyte, paskui mane sutvarke (susiusvo, apiprause) ir paliko mus tris 1.5 valandos. Dukryte visa laika ciulpe kruti, o mes su vyru kaifavom Tada atejo akusere, pasvere, pamatavo ir nuvede i palata.
Taciau apie vaiku sesutes tokiu geru zodziu pasakyti negaliu. Pagalbos sulaukiau tikrai mazai. Kai sesutes paprasiau pirma karta pakeisti pampersa, ji nustebo del tokio mano prasymo "o ka, pati nemoki". Ne tiek nemoku, kiek bijau. Po gimdymo praejo tik kelios valandos, rankos dreba..... Na bet viskas praejo sklandziai, sauniai grizom namo. Jei reiketu, kita karta vis gi vel rinkciausi KGN
O gyd Banga nuosirdziai visoms rekomenduoju
na as pirmaja savo dukruze gimdziau 2009 metu pradzioje, tai man prieziura kainavo 150 Lt, taciau dabar su antru nestumu jau susimokejau 200 Lt. Isvada - kaina padidejo per metelius
QUOTE(vaidze @ 2010 03 01, 11:49)
sveikutes
o as norejau paklausti, gal kuri apturejot planini cezari tuose gimdymo namuose?idomu kaip leliuka duoda, po kiek laiko?ir siaip gal kokiu pastebejimu turit geru ar nelabai is siu namu del cezario...
o as norejau paklausti, gal kuri apturejot planini cezari tuose gimdymo namuose?idomu kaip leliuka duoda, po kiek laiko?ir siaip gal kokiu pastebejimu turit geru ar nelabai is siu namu del cezario...
Man dare neplanini cezari, tai vaikeli tik parode ir isnese, kadangi jam virkstele buvo apsisukus, gleiviu plauciukuose buvo, tai ka tik gimusiam tas gleives atsiurbe, sutvarke, parode man tik suvystyta, pabuciavau ir isnese maziuka, nes reikejo jam deguonies papildomai. Siaip esu patenkinta tiek gimdymo skyriaus gydytoju ir akuseriu, tiek vaiku skyriaus gydytoju operatyvumu. Gimes mano maziukas gavo tik 7 balus, taciau greitai ji "atgriebe". Gaila tik, kad nezinau, kokia vaiku gydytoja taip sauniai pasidarbavo, nezinau pavardes, nes po to kiek gulejom dar tuose gimdymo namuose, as jos nemaciau daugiau. Siaip esu patenkinta prieziura po operacijos. Para laiko pragulejau intensyvios terapijos palatoje, tai ta nakti kol ten gulejau, vaikiuka buvo isnese ir atnese tik apie 5.00 val. ryto. Akusere buvo labai rupestinga, ir apiprause, ir perrenge. Keliant i paprasta palata taip pat apsiprausti padejo. O jau paprastoje palatoje vaiku skyriuje nebuvo labai patogu, lovos aukstos, labai skausmingas buvo pjuvis, tai buvo labai nepatogu is lovos keltis. Na bet siaip esu patenkinta, kiek buvau prisiklausius, kad atseit is ten daugybe pridusintu vaiku i klininkas isveza ka tik gimusiu ir t.t., tai kadangi pati susiduriau su komplikuotu gimdymu, galiu pasakyti, kad tikrai nera ten tie gydytojai fanatikai naturalistai, viska sveiku protu pasveria ir jei reikia, patys siulo nuskausminima ir operacija. Taigi, didelis aciu siems GN
QUOTE(Naivuolee24 @ 2010 03 15, 17:15)
Sveikos mamytes,
o gal jus zinote kiek mazdaug reikia atsdiekoti gydytojai idedant i vokeli. Jei tariesi su gydytoja, kad pas ja gimdyti nori. Net nezinau kam ten reikia atsidekoti.
o gal jus zinote kiek mazdaug reikia atsdiekoti gydytojai idedant i vokeli. Jei tariesi su gydytoja, kad pas ja gimdyti nori. Net nezinau kam ten reikia atsidekoti.
as nesitariau su gydytoja, gimdziau pas ta, kuri tadien budejo, tai po viskam i kisene idejau 200 lt. Gaila nepavyko rasti akuseres, ji buvo dar labaiu verta tu pinigu
QUOTE(Naivuolee24 @ 2010 03 15, 18:15)
Sveikos mamytes,
Jeigu gydytoja tuo metu nebudi ir išsikvieti iš namų, tai pagal jų kainoraštį, kabantį prie įėjimo 460 Lt. Bet aišku labiau gydytoją pradžiugintum manau, jei ne į ligonių kasas pagal tą kainoraštį mokėtum, o tiesiai gydytojai Visi gi mes žmonės, ir šeimas turim, tai atimta poilsio diena manau verta kompensacijos. O jei gydytoja tuo metu budi ir neatimi iš jos laisvos dienos, tai manau galima ir mažiau, čia jau kaip jausi, kiek norisi sumokėti
QUOTE(Dzintariukas @ 2010 03 16, 23:35)
Jeigu gydytoja tuo metu nebudi ir išsikvieti iš namų, tai pagal jų kainoraštį, kabantį prie įėjimo 460 Lt. Bet aišku labiau gydytoją pradžiugintum manau, jei ne į ligonių kasas pagal tą kainoraštį mokėtum, o tiesiai gydytojai Visi gi mes žmonės, ir šeimas turim, tai atimta poilsio diena manau verta kompensacijos. O jei gydytoja tuo metu budi ir neatimi iš jos laisvos dienos, tai manau galima ir mažiau, čia jau kaip jausi, kiek norisi sumokėti
Labai dekui jum mamytes. Manau gydytoja apsidziaugs gavus didesne suma. As manau jos vertos tu pinigeliu. As masciau apie didesne suma. bet vadinasi 500 lt i vokeli ir butu nebloga padeka....
QUOTE(Naivuolee24 @ 2010 03 17, 10:15)
Labai dekui jum mamytes. Manau gydytoja apsidziaugs gavus didesne suma. As manau jos vertos tu pinigeliu. As masciau apie didesne suma. bet vadinasi 500 lt i vokeli ir butu nebloga padeka....
as nesitarus daviau gydytojai 200 Lt , o akuserei 100 Lt, todel galvoju, kad susitarus reiketu tu 500 Lt, jeigu gydytoja atlekia ne savo budejimo diena
Nors kaip as gimdziau su manim palatoj gulejo mama kuri taresi ir dave tik 300 Lt, tai tiek pat kiek as nesitarus (aisku cia priklauso nuo isgaliu), bet manau, kad jei neisgali tai ir nesitark, nes gimdymas juk trumka ne valanda, o kartais visas geras 10 val ir daugiau kartais (cia as imu sava varianta), ir jeigu daktare atlekia ne savo budejimo laiku, manau ji tikisi gauti ...ai ka as cia kalbu, tuo atveju maciau, kad daktarei pakako. Svarbu visi laimingi, gal ne visada pinigai lemia vis del to ....va kokia reziume