Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN

QUOTE(Agnestar @ 2010 02 19, 13:17)
Sveikos mielosios  4u.gif 
Na stai, pries pusantru meteliu pagimdziau kgn dukryte  4u.gif
Dbr testukas vel parode dvi juosteles  4u.gif  4u.gif  4u.gif  labai noreciau si karta nestuma tureti pas gydytoja banga..o pas ja reikia is anksto tartis del vizitu?ar iskarto nuejus mane priimtu?

Suzinai kada tiksliai ji dirba stacionare pasiskambinus, tada nuvaziavus susimoki oficialiai prisiregistravimo mokesti ir sulaukus bendros eiles eini pas gydytoja ir sakai kad lankysies pas ja visa nestuma.
Atsakyti
sveikute, o kas nors gal lankotes pas Maciulaitiene? as einu pas ja, man pasirode visai nieko gydytoja, nes pries tai buvau lankiusis pas tokia, kad cia kaip angelas pasirode. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritukekas @ 2010 02 20, 15:06)
sveikute, o kas nors gal lankotes pas Maciulaitiene? as einu pas ja, man pasirode visai nieko gydytoja, nes pries tai buvau lankiusis pas tokia, kad cia kaip angelas pasirode. ax.gif

Taip, lankiausi, ir dabar vėl pradėjau lankytis nestuke.gif .
Ją parekomendavo mano draugė, be to ir kitos draugės pasirodo lankosi.
Kai buvau vos keletą savaičių nestuke.gif , tai kartais tekdavo ilgai laukt už durų, kol prieidavau, bo jei prieš tave mamytė jau su "stažu", tai ji stengiasi į visus klausimus atsakyti, kad neliktų jokių abejonių.
Kai pati link galo buvau, taippat, nepastebėdavau, kad jau viršiju limitus, bet ji nė karto nepasakė, kad viskas.
Man ji maloni, korektiška ir atsakingai žiūrinti į darbą.
Nu čia gal jau atrodys, kad l. prigyriau, bet man pas ją patinka lakytis. Mielai priima su visa šeimyna. drinks_cheers.gif
Sėkmės pas ją lankytis
Atsakyti
aš ir pas Mačiulaitienę lankausi. Nežinau nežinau ar ji tokia gera. Man kažkaip labai mylinti pinigus atrodo g.gif
Atsakyti
Maciulaitiene kasdien matydavau, kelis sykius ji mane konsultavo, o po gimdymo atbego paziureti, kas cia per gimdyve dainas dainuoja smile.gif bet gimdziau ne prie jos. Man ji labai faina gydytoja, neatrodo "prie pinigu". Apskritai ten personalas, isskyrus ta anesteziologe, nera "prie pinigu".

Kodel rinkausi siuos GN: galimybe rinktis gimdymo poza, neskuba skatinti be reikalo, ar daryti CP, personalas visas geras, pasitikejau savimi, norejau mazesniu GN ir ne konvejerio, turi palankios naujagimiams ligonines statusa- teko tuo isitikinti, vaikelio nepuole sverti, bet PIRMA MINUTE dejo prie krutines, ir leido zisti wub.gif pasvere tik po 2 valandu, apie ka ir svajojau (net neprasem, nors gimdymo plana turejau su savimi). plius, kai 3 savaites kasdien po valanda ten pasilankai, o gydytoja pasiulo apsispresti del gimdymo, kazkaip nekilo minciu blaskytis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loveco: 22 vasario 2010 - 15:16
[quote=Loveco,2010 02 19, 17:47]
apie koia eina kalba? wub.gif
Pagal nuotrauka susiradau tai butu neonatologe Gilma Gedviliene.Kadangi musu maziukas gime priduses ir para isbuves be vandenu tai buvo nemazai problemu.Tai sita gyd pati sedejo iki nakties prie vaikelio ir dejo visas pastangas.Nors kaip veliau akusere sake,kad jau buvo ruosiami dokumentai pervesti i klinikas.Ir labai dziaugiasi kiekvienu naujagimiu,tiesiog jauti is zmogaus zodziu.
Atsakyti
Sveikute,
gal zinote kokios kainos krikscioniskuose namuose, jei tariesi su ginekologe, kad pas ja gimdyti nori? Ir kaip reikia duoti atskirai ginekologei ir atskirai akuserei, ar viena vokeli....
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

o as norejau paklausti, gal kuri apturejot planini cezari tuose gimdymo namuose?idomu kaip leliuka duoda, po kiek laiko?ir siaip gal kokiu pastebejimu turit geru ar nelabai is siu namu del cezario... ax.gif
Atsakyti
pamenu, koridoriuje kabejo ikainiai oficialus, jei be siuntimo eini.... O gal kas prisimena, ar gali paziuret, jei nori persirasyti cia, kad priziuretu likusi nestuma (32 sav), kiek kainuoja? ar tikrai 120 lt?
Atsakyti
nebekaba tas kainorastis (bent jau tas kur seniau kabejo prie eco kabineto)

Nezinau kiek kainuotu jusu laiku atejus, bet siaip nestuma ten ziuri, jei ateini ir susimoki 200. Tada viso nestumo laikotarpyje gauni prieziura. Tai gal ir jums tas pats butu?
Atsakyti
QUOTE(paslaptingai @ 2010 03 02, 15:05)
nebekaba tas kainorastis (bent jau tas kur seniau kabejo prie eco kabineto)

Nezinau kiek kainuotu jusu laiku atejus, bet siaip nestuma ten ziuri, jei ateini ir susimoki 200. Tada viso nestumo laikotarpyje gauni prieziura. Tai gal ir jums tas pats butu?

na cia ne man, draugei reik smile.gif ji planuoja cia gimdyt ir as sakau, gal tu persirasyk tada jau, bus "viskas vietoj", bet aisku jei kainuoja (kaip kad tada, kai laukiausi, 2009 m), tai neapsimoka, nes jau nestumas i gala, 32 savaites.
Idomu, pasakysiu, kad pasiskambintu ji smile.gif aciu
Atsakyti
na kainorastis bent jau praeita sav dar kabejo tikrai 4u.gif
o siaip jie patys rekomenduoja, kad jei nori pas juos gimdyt, ateit dar iki gimdymo pasirodyti ir susipazinti..tai gal ir nereik moketi tu 200 (nes juos ima kai nuo pradzios nestumo lankais). manau pasiskambinkit i dienos centriuka ir pasiklauskit kas ir kaip 4u.gif
Atsakyti