Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN

QUOTE(PUPA13 @ 2010 02 13, 11:19)
O kokia jusu gydytoja buvo?

Mano gydytoja buvo Banga wub.gif tik šįkart nežinau,ar pas ją papulsiu, nes ji išvažiuoja iš LT šio mėn pabaigoje, kovo pradžioje.. kaip tik ant mano termino.. verysad.gif o kitų gydytojų, kad tartis, net nežinau.. prieš važiuojant pasiskambinsiu pasiklausti, kas tądien budi.. jei labai gąsdins pavardės, tai gal į Mažylį trauksiu.. dar nenusprendžiau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2010 02 13, 12:29)
Mano gydytoja buvo Banga  wub.gif tik šįkart nežinau,ar pas ją papulsiu, nes ji išvažiuoja iš LT šio mėn pabaigoje, kovo pradžioje.. kaip tik ant mano termino..  verysad.gif o kitų gydytojų, kad tartis, net nežinau.. prieš važiuojant pasiskambinsiu pasiklausti, kas tądien budi.. jei labai gąsdins pavardės, tai gal į Mažylį trauksiu.. dar nenusprendžiau..  g.gif

o kuriam laikui banga isvaziuoja gal zinai???nes man gimdyti rugseji tik. Pirmagime butent pas ja gimdyti papuolaiu ir likau labai patenkinta, noreciau ir su antruoju vaikeliu pas ja papulti per stebukla.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2010 02 13, 14:32)
o kuriam laikui banga isvaziuoja gal zinai???nes man gimdyti rugseji tik. Pirmagime butent pas ja gimdyti papuolaiu ir likau labai patenkinta, noreciau ir su antruoju vaikeliu pas ja papulti per stebukla.... blush2.gif

ji iki kovo pradžios 4u.gif lyg penktos ar ketvirtos dienos. 4u.gif tik tiek, kad man terminas, tai gali nespėti grįžti.. o iki rugsėjo laiko daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2010 02 13, 16:08)
ji iki kovo pradžios  4u.gif lyg penktos ar ketvirtos dienos. 4u.gif tik tiek, kad man terminas, tai gali nespėti grįžti.. o iki rugsėjo laiko daug  biggrin.gif

O gal žinai nuo kada tiksliau ji išvažiuoja? Nes kaip ir vasario 18 d. turiu pas ją eiti tyrimukams g.gif Tikiuosi bus dar tada.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 02 13, 15:20)
O gal žinai nuo kada tiksliau ji išvažiuoja? Nes kaip ir vasario 18 d. turiu pas ją eiti tyrimukams  g.gif  Tikiuosi bus dar tada..  unsure.gif

bus mirksiukas.gif lyg 22 d. išvažiuoja 4u.gif kažkaip tik mano atmintis suprastėjo per nėštumą, tai neteigiu 100 proc. blush2.gif
Atsakyti
O noriu paklausti,ar dar dirba tokia pagyvenusi vaiku daktare?Kiek teko susidurti nu tai zmogus visa sirdimi atsidaves savo darbui.
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2010 02 15, 13:45)
O noriu paklausti,ar dar dirba tokia pagyvenusi vaiku daktare?Kiek teko susidurti nu tai zmogus visa sirdimi atsidaves savo darbui.

KGN tinklalapyje www.gimdymas.lt gali rasti visų dirbančių gydytojų ir akušerių pavardes bei nuotraukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 02 17, 21:43)
KGN tinklalapyje www.gimdymas.lt gali rasti visų dirbančių gydytojų ir akušerių pavardes bei nuotraukas  smile.gif

Aciu.Atrodo dar dirba.
Atsakyti
As abu savo vaikus gimdziau siuose GN ir galiu pasakyti tik pacius geriausius atsiliepimus. Prieziura super, apie vaiku gydytojus tai auksiniai zodziai jiems skirti thumbup.gif Maistas labai geras, su kliniku tikrai nera ka lyginti... O ir siiap, kadangi nedideli GN, tai viksas vietoje - ir toletas, ir gyd jei reikia kazko pasikalusti - nereikai lakstyti koridoriais. Zodziu neturiu ne veino nusiskundimo, gal tik tas, kad paciai reikai i antra auksta laiptais uzlipti, bet tai imanoma... smile.gif
Zodziu trecia vaika gimdyciau irgi tiktai cia!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruciuke: 18 vasario 2010 - 01:26
Sveikos mielosios 4u.gif
Na stai, pries pusantru meteliu pagimdziau kgn dukryte 4u.gif
Dbr testukas vel parode dvi juosteles 4u.gif 4u.gif 4u.gif labai noreciau si karta nestuma tureti pas gydytoja banga..o pas ja reikia is anksto tartis del vizitu?ar iskarto nuejus mane priimtu?
nes as pirma nestuma lankiausi pas gydytoja radaviciene, bet ne kgn, o pilenuose, akademijoj,tik gimdziau cia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2010 02 15, 12:45)

apie koia eina kalba? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja @ 2010 01 21, 00:32)
Nesamone  schmoll.gif Kiek atsimenu per diena ir kelis kartus valydavo  tongue.gif

Ir šiaip toks jausmas kai paskaitai, kad ne į gimdymo namus o į viešbutį ruošiasi važiuoti gimdyti kai kurios  doh.gif Normalūs gimdymo namai, tvarkingi, švarūs (nemačiau nei sienų apsilupinėjusių nei langų iškritusių...) , rūpestingas personalas  thumbup.gif - ko daugiau reikia?  smile.gif
Vienintelis minusiukas mano galva - keliavietės palatos. Jei nėštukių daugiau, tada tikrai gal trūsta privatumo  g.gif

as si men ir ten tureciau gimdyti bet baisoka nenoriu tartis su gydytoja geriau leliukui nupirksiu kazka 4u.gif nors pirma gimdziau susitarus ir nesigailiu. pasimetus esu kaip paskaitai apir kgn
Atsakyti