QUOTE(sukute @ 2011 01 06, 16:09)
Skaitau mamyciu atsiliepimus ir galvoju, kaip ir kodel yra tokie skirtingi mamyciu atsiliepimai apie siu gimdymo namu tvarka... seku sita tema, nes pati gimdziau siuose gimdymo namuose, todel idomu, kaip viskas kitoms atrodo, kas pasikeite..
Mano atveju, niekas naktiniu nekeite po gimdymo dave pries gimdyma ir buk su jais. Diena pries isleidima, kai mazyklis apsisiojo man visa pilva, tada sesute uzejusi pasiteiravo, gal kartais noreciau pasikeisti. O siaip, kaip supratau, turejau pati eiti ir prasyti, nors as tuo metu galvojau, kad tokius dalykus atnes kiekviena diena i palata...
Patalynes per visa laika niekas taip ir nepakeite, nors ir buvo kruvina. Lygiai taip pat buvo ir palatos kaimynei. Jos ir naktiniai, ir patalyne buvo kruvina, o niekas nepakeite, nors as buvau sakiusi, kad sukruvinau patalyne. Be to, buvo karsta tomis dienomis, tai tiek naktiniai, tiek patalyne buvo ir prakaituota.
Leliukui rubelius kai uzdejo po gimdymo, tai niekas ju ir nekeite nei vieno karto, kol as neapsikentusi liepiau vyrui is namu atvezti savus. Rubeliai buvo mano kleckui per silti, todel vaikui prasidejo prakaitine. O kai uzklausiau vaiku gydytojos, kas cia per isberimas, tai man nieko nepaaiskino, tik liepe sesutei gerai apvalyti su virintu vandenuku vaikuti. Palute vaikui, beje, irgi pakeite viena vieninteli karta, kai mes sutepem ja su kakiais, o siaip, jauciu, butu buvus nekeista visas tas paras. Stai jums ir sterilumas
Taip, kad, kaip ir minejau, po siai dienai nesuprantu, kodel vienoms pasiseka ir viska maloniai keicia vos ne kasdien, o kitos turi pacios eiti prasyti, o jei nepraso, taip ir lieka tas dienas su tais paciais naktiniais, patalynem ir vaiko rubeliais
Mano atveju, niekas naktiniu nekeite po gimdymo dave pries gimdyma ir buk su jais. Diena pries isleidima, kai mazyklis apsisiojo man visa pilva, tada sesute uzejusi pasiteiravo, gal kartais noreciau pasikeisti. O siaip, kaip supratau, turejau pati eiti ir prasyti, nors as tuo metu galvojau, kad tokius dalykus atnes kiekviena diena i palata...
Patalynes per visa laika niekas taip ir nepakeite, nors ir buvo kruvina. Lygiai taip pat buvo ir palatos kaimynei. Jos ir naktiniai, ir patalyne buvo kruvina, o niekas nepakeite, nors as buvau sakiusi, kad sukruvinau patalyne. Be to, buvo karsta tomis dienomis, tai tiek naktiniai, tiek patalyne buvo ir prakaituota.
Leliukui rubelius kai uzdejo po gimdymo, tai niekas ju ir nekeite nei vieno karto, kol as neapsikentusi liepiau vyrui is namu atvezti savus. Rubeliai buvo mano kleckui per silti, todel vaikui prasidejo prakaitine. O kai uzklausiau vaiku gydytojos, kas cia per isberimas, tai man nieko nepaaiskino, tik liepe sesutei gerai apvalyti su virintu vandenuku vaikuti. Palute vaikui, beje, irgi pakeite viena vieninteli karta, kai mes sutepem ja su kakiais, o siaip, jauciu, butu buvus nekeista visas tas paras. Stai jums ir sterilumas
Taip, kad, kaip ir minejau, po siai dienai nesuprantu, kodel vienoms pasiseka ir viska maloniai keicia vos ne kasdien, o kitos turi pacios eiti prasyti, o jei nepraso, taip ir lieka tas dienas su tais paciais naktiniais, patalynem ir vaiko rubeliais
visikai sutinku su jumis. as gulejau pooperaciniam ,net grindu neplove . kas antra diena geriausiu atveju.o virsune buwo tada kai operacine dazyt pradejo antra diena po operacijos,spakluot ir visa kita mesla ten daryt pradejo visa palata smirda,as vos paeinanti dar vaikas atnestas buwo tuo metu. as ta vaika pagalvem apdejus buvau kiek tik radau palatoj ir langus atidarius,nepadejo.perlinkus susirietus ejau suma kelt,tai kvailas minas padare kazka subumbejo ir atseit nustojo dazyt, nors vistiek ten kapstesi.tada atejo kazkokia gyd(pavardes neatsimenu,nes is pykcio visa pikta buvau)paziuret ko cia erzelis.Nu ir ka, atejo ir sako, nepykit, mes cia greit nu b** virsune . gaila vyras buvo isvares namo tuo metu, tai butu greit sutvarkes.trumpai tariant niekas ten nepatiko ir nieko gero jokios tvarkos, higienos nieko,ant langu voratinkliai,ant palangiu dulkes.....................beto operacijos metu vaikeli istrauke pridususi, aciu Dievui plauciukai issiskleide gydytojai darant dirbtini kvepavima.randas nelygiai susiutas ir dar puliavo 2 men, kas antra diena teko vazynet persirisinet,kol daejo nuvaziuot i kita klinika, ten sutvarke ta randa per savaite. zodziu............