Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN

"mano gydytoja", pas kuria lankausi, buna kasdien ten nuo 8 iki 16 val, tai jei uztaikau ant to laiko, ji, kaip mane gerai pazistanti, manau uzsuks paziuret, kaip gimdau smile.gif

jei rimtai, tai dar nenusprendziau, ar tartis su Banga, (nes noreciau gimdyti vandeny, ar bent saremius pralaukti, bet nesinori su dar trim gimdyvem toj patalpoj sad.gif ), ar nesitart isvis, bandyt uztaikyt ant savo gydytojos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 12 16, 18:59)
jei rimtai, tai dar nenusprendziau, ar tartis su Banga, (nes noreciau gimdyti vandeny, ar bent saremius pralaukti, bet nesinori su dar trim gimdyvem toj patalpoj sad.gif ), ar nesitart isvis, bandyt uztaikyt ant savo gydytojos smile.gif

Tai norint gimdyti vandeny nėra vienviečių gimdyklų? unsure.gif
Atsakyti
apskritai gimdykla yra tik VIENA, kurioje gali gimdyti VIENA gimdyve. (anais metais man pasiseke tongue.gif )
kita patalpa yra PRIESGIMDYVINE, nezinau, ka ten reikia daryti, bet as joje tik persirengiau, o zinau, kad kai as gimdziau, toje patalpoje ta diena pagimde dar dvi. Ten dvi lovos berods yra. Vonia kaip tik ten....
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 12 16, 19:59)
"mano gydytoja", pas kuria lankausi, buna kasdien ten nuo 8 iki 16 val, tai jei uztaikau ant to laiko, ji, kaip mane gerai pazistanti, manau uzsuks paziuret, kaip gimdau smile.gif

aš kažkaip manau, kad esant kelioms gimdyvėms viena I etapą priešgimdyvinėj, kita gimdykloj būna. jei gerai pamenu, tai priešgimdyvinėj net ir gimdymo lova/stalas/kėdė (?) yra.

prieš du metus atvykus į KKGN Banga priminėjo susitarusiai gimdymą. kaip tik tada ir gimė, ir leliukas su mama pabuvo pora val. gimdykloj. tada mane Banga pasitiko priėmime (irgi tariaus), patikrino ir palydėjo į priešgimdyvinę, kur praleidau 6val. ir keliavom į gimdyklą, kur praleidau kokias 3-4val.
Tuo metu atvyko dar viena gimdyvė, kuri laiką praleido netoj pačioj priešgimdyvinėj, kur aš, o pagimdė pora val. vėliau pas budinčią gydytoją.
Kažkaip visos tąnakt sėkmingai prasilenkėme, nė riksmų negirdėjau, nė nemačiau kitų mamų.

Dabar irgi tariuosi su Banga (jei gimdyti, tai tik pas ją biggrin.gif ), kažkaip nesitikiu, kad teks keliese sąrėmiauti. Bent man ten pasirodė labai ramūs ir tuštoki GN.

Papildyta:
QUOTE(Loveco @ 2010 12 17, 21:57)
apskritai gimdykla yra tik VIENA, kurioje gali gimdyti VIENA gimdyve. (anais metais man pasiseke tongue.gif )
kita patalpa yra PRIESGIMDYVINE, nezinau, ka ten reikia daryti, bet as joje tik persirengiau, o zinau, kad kai as gimdziau, toje patalpoje ta diena pagimde dar dvi. Ten dvi lovos berods yra. Vonia kaip tik ten....

tikrai mačiau, kad dar yra viena patalpa, kur galima būti, jei priešgimdyvinė užimta.
Atsakyti
QUOTE(virvė @ 2010 12 21, 17:30)
aš kažkaip manau, kad esant kelioms gimdyvėms viena I etapą priešgimdyvinėj, kita gimdykloj būna. jei gerai pamenu, tai priešgimdyvinėj net ir gimdymo lova/stalas/kėdė (?) yra.

prieš du metus atvykus į KKGN Banga priminėjo susitarusiai gimdymą. kaip tik tada ir gimė, ir leliukas su mama pabuvo pora val. gimdykloj. tada mane Banga pasitiko priėmime (irgi tariaus), patikrino ir palydėjo į priešgimdyvinę, kur praleidau 6val. ir keliavom į gimdyklą, kur praleidau kokias 3-4val.
Tuo metu atvyko dar viena gimdyvė, kuri laiką praleido netoj pačioj priešgimdyvinėj, kur aš, o pagimdė pora val. vėliau pas budinčią gydytoją.
Kažkaip visos tąnakt sėkmingai prasilenkėme, nė riksmų negirdėjau, nė nemačiau kitų mamų.

Dabar irgi tariuosi su Banga (jei gimdyti, tai tik pas ją  biggrin.gif  ), kažkaip nesitikiu, kad teks keliese sąrėmiauti. Bent man ten pasirodė labai ramūs ir tuštoki GN.
Papildyta:
tikrai mačiau, kad dar yra viena patalpa, kur galima būti, jei priešgimdyvinė užimta.

gal gali parasyti kokia suma susitarei ,kiek mokesi i AZ,asmeniskai.as pas ja taip pat lankausi tik nestumas dar truputi mazesnis,noreciau ir pas ja gimdyti.aciu!
Atsakyti
QUOTE(virvė @ 2010 12 21, 15:30)

Dabar irgi tariuosi su Banga (jei gimdyti, tai tik pas ją  biggrin.gif  ), kažkaip nesitikiu, kad teks keliese sąrėmiauti. Bent man ten pasirodė labai ramūs ir tuštoki GN.
Papildyta:

na pasiseke, tustoki tikrai tada buvo smile.gif as kai dienos stacionare 3 savaites isbuvau, t.y. kasdien vaziavau tonus matuoti ir panasiai, tai visada is gydytoju girdedavau, koks "bumas", - "sianakt pagimde SEPTYNIOS", kita diena 5, kita diena vel, sako, atveze greitoji gimdyve, o vietu nera.... tai tokia situacija man nelabai smagi butu, bet niekada negali zinot....
as tai sakau, nuo- iki buvau gimdykloje. Is esmes nesitariau, bet galima sakyti, kad tariausi, nes mane paskutiniasias tris sav priziurinti vedeja tiesiog pasiule kitos dienos ankstu ryta nuleisti vandenis (reikejo jau paskubet), sako, as busiu ryte kaip tik. Na tai ir papuoliau i gimdykla...kadangi tuo metu dar nebuvo ne vienos atvaziavusiosios, tai as buvau kaip ir pirmoji, kuri turejo pagimdyti. Bet uztruko beveik ilgiausiai is visu musu triju. Beje, as tu dvieju taip ir nepamaciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 12 23, 14:04)
na pasiseke, tustoki tikrai tada buvo smile.gif as kai dienos stacionare 3 savaites isbuvau, t.y. kasdien vaziavau tonus matuoti ir panasiai, tai visada is gydytoju girdedavau, koks "bumas", - "sianakt pagimde SEPTYNIOS", kita diena 5, kita diena vel, sako, atveze greitoji gimdyve, o vietu nera.... tai tokia situacija man nelabai smagi butu, bet niekada negali zinot....
as tai sakau, nuo- iki buvau gimdykloje. Is esmes nesitariau, bet galima sakyti, kad tariausi, nes mane paskutiniasias tris sav priziurinti vedeja tiesiog pasiule kitos dienos ankstu ryta nuleisti vandenis (reikejo jau paskubet), sako, as  busiu ryte kaip tik. Na tai ir papuoliau i gimdykla...kadangi tuo metu dar nebuvo ne vienos atvaziavusiosios, tai as buvau kaip ir pirmoji, kuri turejo pagimdyti. Bet uztruko beveik ilgiausiai is visu musu triju. Beje, as tu dvieju taip ir nepamaciau smile.gif

kažkaip man nepapuolė to girdėti, nors dieniniam stacionare praleidau bent dvi sav. sudėjus. gal nesezono metu papuoliau? biggrin.gif
turbūt daugiau gimdyvių būna šiokiadieniais, kai atvyksta skatinimams ir planiniams CP, o kai gimdžiau sekmadienio naktį, tai visi suplanuoti gimdymai nevyko. taigi, čia loterija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virvė @ 2010 12 26, 18:33)
kažkaip man nepapuolė to girdėti, nors dieniniam stacionare praleidau bent dvi sav. sudėjus. gal nesezono metu papuoliau?  biggrin.gif
turbūt daugiau gimdyvių būna šiokiadieniais, kai atvyksta skatinimams ir planiniams CP, o kai gimdžiau sekmadienio naktį, tai visi suplanuoti gimdymai nevyko. taigi, čia loterija biggrin.gif

gimdžiau šeštadienio-sekmadienio naktį... per tą parą pagimdė 7 gimdyvės, 4 iš jų naktį (aš buvau ketvirta)... personalas vos spėjo suktis. Sako jei dar viena atvažiuotų jau nepriimtumėm, nes nėra kur. Nors gimdykloje buvau visą laiką viena (tiesa, teko palaukti, priėmime, kol sutvarkė gimdyklą, nes kai atvažiavau viena moteris gimdė).
Atsakyti
Man cia iskilo toks klausimas - o epidura yra mokama?
Atsakyti
QUOTE(sonatukas.v @ 2010 12 28, 07:38)
Man cia iskilo toks klausimas - o epidura yra mokama?

Man mokėti nereikėjo schmoll.gif
Atsakyti
Per paskaiteles klausiau - sake nereikia 4u.gif
Atsakyti
aciu, mergaites smile.gif
Atsakyti