Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN

QUOTE(Soffyyy @ 2010 12 02, 13:14)
O aš labai džiaugiuosi, kad tariausi su gydytoja, nes paprasčiausiai galėjau netekti savo dukrytės cray.gif Mane skatino, visą dieną prasikankinau su sąrėmiais ir apie 19 val. gyd. Banga nusprendė leisti vandenis. To neprireikė - iš baimės, kad kažką kirps, nubėgo patys biggrin.gif Na ir prasidėjo doh.gif Skausmai, skausmeliai... Banga tikrai labai stengėsi padėti juos ištverti, bet man skausmas buvo nepakeliamas ir pasiprašiau epidūro. Deja, dabar jau žinau, kad padariau didžiausią klaidą. Tądien KKGN buvo 7 gimdymai, iš jų 2 extra CP, kaip tokiems GN tai yra labai daug. Gydytojai ir akušerės lakstė sukaitę, gimdyvės vis važiavo ir važiavo... Taigi, grįžtant prie tarimosi, Banga beveik visada buvo šalia ir laiku pastebėjo, kad nukrito mano dukriuko toniukai. Viskas įvyko staigiai, vos per porą min. nuo 120 iki 40... Dar po kelių minučių jau gulėjau operacinėj ir netrukus CP pagalba užgimė lėlytė wub.gif Bet pridusus verysad.gif Atgaivino ir tiesiai į inkubatorių cray.gif Pasirodo taip mažutės širdelė sureagavo į epidūrą. Man jį suleido 20.50 val., o zuikis gimė 21.26 val. Jei Bangos tom lemtigom minutėm nebūtų buvę šalia...Bijau net pagalvoti...
Papildyta:

Dėl Meskute5 skaitykite Čia (219 žinutė)

Didžiausia užuojauta, tau Meskute cray.gif

Na taip, tas tarimasis gal ir priduoda daugiau pasitikėjimo, bet niekada negali žinoti, kad tavo gimdymas neprasidės tada, kai pvz gydytoja, su kuria tareisi, bus kątik po budėtos nakties, pavargus, nepamiegojus... Arba jei išpuola jos budėjimo laike daug gimdyvių - vėlgi, visomis turi rūpintis, prižiūrėti.
Šiaip, manau, kad labiausiai reikia būti pačiai nusiteikusiai pozityviai, nepanikuoti, mokėti pailsėti tarp sąrėmių... Na, visgi sudėtingas dalykas tas gimdymas...

Užuojauta Meškutei verysad.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
merginos gal galit papasakot kaip cukraus tyrimas atliekamas Krikscioniskuose GN, kokia ten eiga, kiek uztrunka? ax.gif
Atsakyti
Noreciau pasidometi kiek kuri davete LT gyd. Bangai, kurios taretes? Man gimdyti jau labai greitai ir galvoju tartis su sia gyd.
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2010 12 03, 11:40)
merginos gal galit papasakot kaip cukraus tyrimas atliekamas Krikscioniskuose GN, kokia ten eiga, kiek uztrunka?  ax.gif

dariausi poliklinikoj, bet visur manau taip pat daro.... reik nieko nevalgius, negėrus nueiti i paima kraują, tada išgeriat gliukozę ir dvi val negalima valgyti, gert ir judėti, reik sėdėt ar gulėt, tada po 2 val vėl paima kraują 4u.gif taip atrodo, lyg nieko nepamiršau
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 12 03, 17:52)
dariausi poliklinikoj, bet visur manau taip pat daro.... reik nieko nevalgius, negėrus nueiti i paima kraują, tada išgeriat gliukozę ir dvi val negalima valgyti, gert ir judėti, reik sėdėt ar gulėt, tada po 2 val vėl paima kraują  4u.gif  taip atrodo, lyg nieko nepamiršau

tik neisivaizduoju, kaip galima nejudeti ar tuo labiau guleti- tad su pirmu nestumu (ne ten gliukoze dare) vaiksciojau, o antra karta, jau KGN, atsisakiau sio tyrimo. Paeme tiesiog krauja, is jo ten kazka nustate.
Atsakyti
Pirma karta girdziu kad gulet reikia unsure.gif abu kartus ejom pasivaiksciot mirksiukas.gif
Atsakyti
na visur savo tvarka, todel ir klausiu smile.gif
pirma kart (ne KGN) as irgi ejau pasivaiksciot tas kelias valandas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmika @ 2010 12 03, 18:30)
Noreciau pasidometi kiek kuri davete LT gyd. Bangai, kurios taretes? Man gimdyti jau labai greitai ir galvoju tartis su sia gyd.

Tiek kiek yra SAM nustatytas mokestis išsikviesti gydytoją ne darbo metu. Skirtumas tas, kad moki ne į kasą, o tiesiai į rankas. KKGN ant sienos kabo kainininkas mirksiukas.gif

QUOTE(vixiuke @ 2010 12 03, 18:52)
dariausi poliklinikoj, bet visur manau taip pat daro.... reik nieko nevalgius, negėrus nueiti i paima kraują, tada išgeriat gliukozę ir dvi val negalima valgyti, gert ir judėti, reik sėdėt ar gulėt, tada po 2 val vėl paima kraują  4u.gif  taip atrodo, lyg nieko nepamiršau

drinks_cheers.gif Tik man leido pasivaikščiot, ar, jeigu reikia, ir namo nueit mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi kai gliukoze dare leido vaiksciot, dar paklausiau, sakau gal iki akropolio nueiciau. laisvai sako, ka cia sedet tiek laiko.
tik va nevalgius negerus ir po tos gliukozes tai vos atgal parsliauziau, tai silpna buvo sakes, kad uzprasiau vyro ka nors atvezt uzkast atvaziuojant pasiimt biggrin.gif

Uzuojauta Meskutei console.gif Tada kaip tik ir as gulejau KGN verysad.gif
Atsakyti
sveikos,
gimdziau cia savo antraji suneli ir pasiseke pakliuti pas gyd. banga. atvaziavau popiet, saremiai neskausmingi, bet uztat atsidarinejo tik po 0,5cm\h, tad pasiule nuleisti vandenis. nuleido 19.30, o 20.45 jau man ant krutines gulejo sunelis. thumbup.gif vienu metu prasiau epiduro, nes maniau, kad gimdysiu ilgai ir nuobodziai kaip ir pirmaji, bet paziurejusi banga pasake, kad jau 8cm, o po dar dvieju saremiu - jau pilnas atsidarymas. doh.gif zodziu taip ir likau be epiduro ir dar kokia sav. negalejau patiketi, kad galima sitaip greitai ir lengvai pagimdyti. biggrin.gif tiesa, atvaziavau nesitarusi, niekam nieko nedaviau. dar tik butinai zadu bangai nunest saldainiu dezute smile.gif nereali gydytoja, svelni, rupestinga. ir slaugute, tokia jauna sviesiaplauke, lb sauni. smile.gif ir kudikiu gydytoja man lb patiko, jauciaus kaip namuose, nesinorejo net namo vaziuoti.. smile.gif kitakat gimdysiu tik cia. ax.gif pirmaji gimdziau mazylyje.nepatiko atmosfera, gydytojai, sesuciu skubejimas, nespedavau nueit iki rytines apziuros i kabineta, o jau leliuka nesdavo atgal i palata... verysad.gif
Papildyta:
dar dėl maisto noreciau pasakyti, nes girdejau, kad atseit nekoks - tai neturiu nusiskundimų, lb skaniai pagamindavo, visada karsta atnesdavo. o stai kai gulejau klinikose - tai kiti ir kiaules seria skanesniu maistu... tragiskas maistas..
Atsakyti
sveikos verysad.gif dekui visom uz palaikyma. Netekau savo sunelio, bet nei gimdymo namu nei vieno gydytojo del to kaltint negaliu, ant nieko nepykstu. Kadangi tema apie KKGN, tai ir atejau pasisakyti, kad gydytojai tikrai operatyviai ir greitai reagavo.. kaip dievas dave taip ir turim verysad.gif
Atsakyti
Stiprybes tau Meskute. 4u.gif As savo pirmaji palaidojau, zinau kaip skauda verysad.gif
Atsakyti