QUOTE(Soffyyy @ 2010 12 02, 13:14)
O aš labai džiaugiuosi, kad tariausi su gydytoja, nes paprasčiausiai galėjau netekti savo dukrytės Mane skatino, visą dieną prasikankinau su sąrėmiais ir apie 19 val. gyd. Banga nusprendė leisti vandenis. To neprireikė - iš baimės, kad kažką kirps, nubėgo patys Na ir prasidėjo Skausmai, skausmeliai... Banga tikrai labai stengėsi padėti juos ištverti, bet man skausmas buvo nepakeliamas ir pasiprašiau epidūro. Deja, dabar jau žinau, kad padariau didžiausią klaidą. Tądien KKGN buvo 7 gimdymai, iš jų 2 extra CP, kaip tokiems GN tai yra labai daug. Gydytojai ir akušerės lakstė sukaitę, gimdyvės vis važiavo ir važiavo... Taigi, grįžtant prie tarimosi, Banga beveik visada buvo šalia ir laiku pastebėjo, kad nukrito mano dukriuko toniukai. Viskas įvyko staigiai, vos per porą min. nuo 120 iki 40... Dar po kelių minučių jau gulėjau operacinėj ir netrukus CP pagalba užgimė lėlytė Bet pridusus Atgaivino ir tiesiai į inkubatorių Pasirodo taip mažutės širdelė sureagavo į epidūrą. Man jį suleido 20.50 val., o zuikis gimė 21.26 val. Jei Bangos tom lemtigom minutėm nebūtų buvę šalia...Bijau net pagalvoti...
Papildyta:
Dėl Meskute5 skaitykite Čia (219 žinutė)
Didžiausia užuojauta, tau Meskute
Papildyta:
Dėl Meskute5 skaitykite Čia (219 žinutė)
Didžiausia užuojauta, tau Meskute
Na taip, tas tarimasis gal ir priduoda daugiau pasitikėjimo, bet niekada negali žinoti, kad tavo gimdymas neprasidės tada, kai pvz gydytoja, su kuria tareisi, bus kątik po budėtos nakties, pavargus, nepamiegojus... Arba jei išpuola jos budėjimo laike daug gimdyvių - vėlgi, visomis turi rūpintis, prižiūrėti.
Šiaip, manau, kad labiausiai reikia būti pačiai nusiteikusiai pozityviai, nepanikuoti, mokėti pailsėti tarp sąrėmių... Na, visgi sudėtingas dalykas tas gimdymas...
Užuojauta Meškutei