Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN

Sekmės Meškute5 4u.gif lauksim atsiliepimų... smile.gif
Atsakyti
Dekui visoms uz palinkejimus, bijau, bet nieko biggrin.gif antra karta drasiau jau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2010 11 24, 10:03)
As irfgi ruošiuosi šiuose gimdymo namuose gimdyti nesitarus, ir išvis niekam nesiruošiu moketi..nbent kokiom po simbolinem dovanelem atsidekoti  4u.gif gal gali pasisakyti kurios čia gimde be jokiu tarimusi ar kysiu g.gif

Gimdžiau nesitarusi, viskas buvo puiku:ir priėmė miela akušerė, ir gimdžiau prie puikių žmonių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2010 11 24, 10:54)
Drute o ten galima aprasyti kad aprodytu, isvis galvoju kaip cia viska galima apziureti, nes jie priziuri mano nestuma..tai 2 lig tai pvz per ju vedamus kursus aprodo gimdyklas, palatas..ir t.t

nueik i paskaiteles, kurios vyksta antrad ir treciad 14h, ten po paskaiteles aprodo gimdyklas, palatas ir atsako i visus klausimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes ir busimos. Po gimdymo jau praejo puse metu, tad skubu pasidalinti savo patirtimi apie siuos namus. Patys esame is Vilniaus.

Buvau susitarusi su gyd. Banga. Ji sutiko priimt vertikalu gimdyma (kurio taip norejau, o Vilniuje nieko neradau), turi ir kedute tam skirta. Pries pat gimdyma vis delto nusprendziau gimdyt vandenyje, bet vonioje tik apmalsinom saremius, nes gimdymas buvo sunkus ( saremiai truko 24val.) ir siek tiek komplikuotas (vaikutis gulejo ne ta poza). Buvom be galo suzaveti gydytojos Bangos ramumu, nuosirdumu ir atsidavimu sitam darbui. Kaip ir minejau, vaikutis gulejo netinkama poza, tad vonioje gimdyti nepavyko. Kai tik gydytoja ji apsuko, is kart prasidejo paskutine gimdymo faze ir susitikom su savo stebukleliu smile.gif Taigi gydytoja parode ir savo profesionaluma - iki pat galo isliko rami ir uztikrinta tuo ka daro, nors duodu 100%, kitoj gimdymo istaigoj seniai buciau gavus cezario pjuvi.. kas butu tikrai "abydna" tiek valandu issikankinus del naturalaus gimdymo.
Buvom siuose namuose penkias dienas, tad tikriausiai pamatem visas galimas pamainas - kolektyvas super! Visos paslaugios, rupestingos ir niekam nereikia kaisiot i kisenes. Mums pasiseke gauti nauja palata, nes vyras visas penkias gyveno su manim, tad sia palata buvom labai patenkinti.
Galiu pasakyt tik viena - nors gimdymas buvo be galo sunkus, dabar ji prisimenu su pakylejimu ir kuo silciausiais jausmais. Linkiu visoms tokiu prisiminimu, nes tai didelis stebuklas!
Atsakyti
dzenai smagu skaityti tokius šiltus atsiliepimus wub.gif
Nors jau trys metai parbėgo, kai ir aš čia susitikau su savo brangenybe, bet vis užsuksu į šią temukę dar kartą įsitikinu,kad pasirinkau pačią geriausią gydytoją wub.gif
Svajoju apie antrą ir jei tikįvyks stebuklas vėl važiuosiu pas gyd. Bangą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 11 24, 15:12)
Dekui visoms uz palinkejimus, bijau, bet nieko  biggrin.gif antra karta drasiau jau.  4u.gif

Nelabai suprantu parašo profilyje..Labai laukiu komentaro 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LTindre: 29 lapkričio 2010 - 00:07
QUOTE(LTindre @ 2010 11 29, 00:06)
Nelabai suprantu parašo profilyje..Labai laukiu komentaro 4u.gif

Bijau, kad liūdnai viskas pasibaigė... verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2010 11 29, 12:09)
Bijau, kad liūdnai viskas pasibaigė...  verysad.gif  unsure.gif

jetus..... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
labai liudna del to verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2010 11 29, 13:06)
labai liudna del to  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

as irgi issigandau, bet merginos- neinterpretuokim anksciau laiko, kol pati mamyte nepasake, ar kol ji nenori pasakyti... jei pvz viskas gerai, o ji ateis cia ir ras musu uzuojautas, isivaizduokit, kokia nemaloni situacija...as i tokia papulti nenoreciau ax.gif na tik sakau, kad galbut sulaukim komentaru, bet ne darykim isvadas, speliojimus... unsure.gif

DZENAI- o ka tu turejai omeny, sakydama "nauja palata"- kur dabar ten naujas irengineja? Nemaciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Taboo @ 2010 11 24, 13:16)
Gimdžiau KGN nesitarusi, viskas normaliai, priežiūra mano nuomone tikrai nebloga (tik jau maistas tai  doh.gif ). Buvo ir gydytoja ir akušerė (nors tą dieną gimdė daug moterų), nesijautė, kad trūksta dėmesio. Šiaip nesuprantu tarimosi su gydytoja, nes man gydytoja per gimdymą nieko nedarė (tik paskui susiuvo), viską padarė akušerė.

O aš labai džiaugiuosi, kad tariausi su gydytoja, nes paprasčiausiai galėjau netekti savo dukrytės cray.gif Mane skatino, visą dieną prasikankinau su sąrėmiais ir apie 19 val. gyd. Banga nusprendė leisti vandenis. To neprireikė - iš baimės, kad kažką kirps, nubėgo patys biggrin.gif Na ir prasidėjo doh.gif Skausmai, skausmeliai... Banga tikrai labai stengėsi padėti juos ištverti, bet man skausmas buvo nepakeliamas ir pasiprašiau epidūro. Deja, dabar jau žinau, kad padariau didžiausią klaidą. Tądien KKGN buvo 7 gimdymai, iš jų 2 extra CP, kaip tokiems GN tai yra labai daug. Gydytojai ir akušerės lakstė sukaitę, gimdyvės vis važiavo ir važiavo... Taigi, grįžtant prie tarimosi, Banga beveik visada buvo šalia ir laiku pastebėjo, kad nukrito mano dukriuko toniukai. Viskas įvyko staigiai, vos per porą min. nuo 120 iki 40... Dar po kelių minučių jau gulėjau operacinėj ir netrukus CP pagalba užgimė lėlytė wub.gif Bet pridusus verysad.gif Atgaivino ir tiesiai į inkubatorių cray.gif Pasirodo taip mažutės širdelė sureagavo į epidūrą. Man jį suleido 20.50 val., o zuikis gimė 21.26 val. Jei Bangos tom lemtigom minutėm nebūtų buvę šalia...Bijau net pagalvoti...
Papildyta:
QUOTE(Loveco @ 2010 11 29, 17:49)
as irgi issigandau, bet merginos- neinterpretuokim anksciau laiko, kol pati mamyte nepasake, ar kol ji nenori pasakyti... jei pvz viskas gerai, o ji ateis cia ir ras musu uzuojautas, isivaizduokit, kokia nemaloni situacija...as i tokia papulti nenoreciau  ax.gif  na tik sakau, kad galbut sulaukim komentaru, bet ne darykim isvadas, speliojimus... unsure.gif

Dėl Meskute5 skaitykite Čia (219 žinutė)

Didžiausia užuojauta, tau Meskute cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soffyyy: 02 gruodžio 2010 - 13:39