Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN

QUOTE(drugelis. @ 2010 11 22, 21:24)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  Nu sorry... tai žinoma,kad jei nori lankytis nuo pradžių kažkokiuose gimdymo namuose - reik sumokėti tą mokestį už nėštumo priežiūrą. Šis mokestis yra ir poliklinikose - tik mažesnis, aš mokėjau 75Lt.
Jei prižiūrinti gydytoja duoda siuntimą į ligoninę, ar gimdymo namus kažkokiems tyrimams - vėlgi, nors atėjai "iš gatvės", mokėti nieko nereikia. Jei ateini be siuntimo - visi tyrimai mokami. O kas neturi soc draudimo, natūralu, kad mokėti reikia, nes jie nemoka mokesčių LT, tad jokių nemokamų paslaugų jiems valstybė ir neduoda.
Tad visos būsimos mamos gali drąsiai važiuot iš gatvės ir gimdys nemokamai ( jei turi soc. draudimą)
Mes neklaidinam, čia jūs klaidinat  mirksiukas.gif

čia žinot vienos kitas klaidinat smile.gif teigiat, kad mokestis yra poliklinikose tik mažesnis, pas mus jokio nėra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 11 22, 21:11)
čia žinot vienos kitas klaidinat smile.gif teigiat, kad mokestis yra poliklinikose tik mažesnis, pas mus jokio nėra  4u.gif

Keista, nes pagal įstatymą, jis visur įvestas. Man taip mano poliklinikos ginekologė sakė. Ir mokėjau tvarkingai, į kasą, išmušė dar kvituką su užrašu "nėščiosios priežiūra" g.gif
Žinai, pagalvojau, kad tu gimdei rugpjūtį, gal dar tada nebuvo įvestas šis mokęstis g.gif Dabar juk politika pas mus tokia: apmokęstinti viską, ką tik įmanoma...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 22 lapkričio 2010 - 21:29
na keista, nes as tai dar nemokejau jokio nesciosios prieziuros mokescio...
Atsakyti
Snd buvau KKGN, klausiau gydytojos kam tas kainininkas skirtas? atsakymas buvo -
KAIP MES SAKOM- TOM, KURIOS IS GATVES
Kai as cia ta pati parasiau, atsirado dvi grazios, kurios parase, kad as klaidinu zmones biggrin.gif
Kainininkas yra toms, kurios ateina be siuntimo, kaip ir sakiau, toms, kurios is uzsienio, arba tiesiog ejo pro sali ir sugalvojo uzeit pasitikrint echoskopu ar pasidaryt kraujo tyrima ar paseli.
O del gimdymo kainos, kuri yra parasyta, tai niekas nesidvigubina, tiesiog moteris, kuri pagimde ir nori susimoket istaigai- moka tuos berods 690 lt. (aisku tokiu turbut neatsiranda, nes visos nori atsidekot tiesiai gydytojai- ar pinigeliais, ar torciuku ar dar kazkuo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskute5: 23 lapkričio 2010 - 11:59
Sveikos, ruosiuosi ir as gimdyti KGN, neplanuoju tartis su jokia gydytoja ir tikiuosi, kad viskas bus thumbup.gif
Teko man guleti cia su gresianciu,tai tikrai negaliu skustis del svaros-ir grindis plaudavo kasdien, ir dulkes valydavo, ir siuksles nesdavo po du kartus per diena.. o tualetas taip pat pakankamai tvarkingas budavo, ir nesimete ten jokios siuksles aplinkui.. nezinau, bent jau man taip papuole g.gif O ir pati palata man visai patiko ( glejau 4).
Taip kad sekmes visoms ir optimizmo daugiau, nes musu leliukas reikia geru emociju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2010 11 22, 22:03)
na keista, nes as tai dar nemokejau jokio nesciosios prieziuros mokescio...

tas mokestis yra tuo atveju jei pvz tu lankais pas kita ginekologe kitoj istaigoj, o nestumo prieziuros metu nori lankytis sioj. del to ir moki tuos 200lt berods.
Atsakyti
As irfgi ruošiuosi šiuose gimdymo namuose gimdyti nesitarus, ir išvis niekam nesiruošiu moketi..nbent kokiom po simbolinem dovanelem atsidekoti 4u.gif gal gali pasisakyti kurios čia gimde be jokiu tarimusi ar kysiu g.gif
Atsakyti
As ruosiuos rytoj gimdyt be jokiu tarimusi, nes mano gydytojos nebus, o man reikia skatint. smile.gif kaip atsidekosiu nzn.. ziuresiupagal situacija 4u.gif bet zinau tik tiek, kad pries tai pinigu niekas neima, o ant kaktos neparasyta ar tu duosi ar ne, todel prieziura tikrai gera ir mokanciom ir nemokanciom, kiek is pazistamu kas gimde ir nemokejo- tikrai patenkintos, jokiu nusiskundimu neturi. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Meskute sekmes kaip suprantu ko gero geriausia su atsidekojimais po visko, as vis laukiu vyro atvaziuojancio, tada sakiau biski paprasysiu, kad mums aprodytu, kad jis zinotu kur ateiti kur viskas ivyks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 11 24, 11:09)
As ruosiuos rytoj gimdyt be jokiu tarimusi, nes mano gydytojos nebus, o man reikia skatint. smile.gif kaip atsidekosiu nzn.. ziuresiupagal situacija  4u.gif bet zinau tik tiek, kad pries tai pinigu niekas neima, o ant kaktos neparasyta ar tu duosi ar ne, todel prieziura tikrai gera ir mokanciom ir nemokanciom, kiek is pazistamu kas gimde ir nemokejo- tikrai patenkintos, jokiu nusiskundimu neturi.  drinks_cheers.gif

O meskute sekmes tikrai 4u.gif laukiam atsiliepimu..lengvo gimdymo wub.gif
Drute o ten galima aprasyti kad aprodytu, isvis galvoju kaip cia viska galima apziureti, nes jie priziuri mano nestuma..tai 2 lig tai pvz per ju vedamus kursus aprodo gimdyklas, palatas..ir t.t
Atsakyti
QUOTE(gaudri @ 2010 11 24, 10:54)
O meskute sekmes tikrai 4u.gif laukiam atsiliepimu..lengvo gimdymo wub.gif
Drute o ten galima aprasyti kad aprodytu, isvis galvoju kaip cia viska galima apziureti, nes jie priziuri mano nestuma..tai 2 lig tai pvz per ju vedamus kursus aprodo gimdyklas, palatas..ir t.t

na as ketvirtadieni ten uzsuksiu, siaip mano ginekologe ne is KGN na kaip sakyti ji dirba ir KGN, bet as kol kas lankausi ne KGN, tia ji manes vakar uzklause ar apziurejau, sakiau, kad vyro laukiu, sako zinoma nueik, apsiziurek smile.gif vadinasi galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2010 11 24, 11:51)
na as ketvirtadieni ten uzsuksiu, siaip mano ginekologe ne is KGN na kaip sakyti ji dirba ir KGN, bet as kol kas lankausi ne KGN, tia ji manes vakar uzklause ar apziurejau, sakiau, kad vyro laukiu, sako zinoma nueik, apsiziurek smile.gif vadinasi galima smile.gif

Gimdžiau KGN nesitarusi, viskas normaliai, priežiūra mano nuomone tikrai nebloga (tik jau maistas tai doh.gif ). Buvo ir gydytoja ir akušerė (nors tą dieną gimdė daug moterų), nesijautė, kad trūksta dėmesio. Šiaip nesuprantu tarimosi su gydytoja, nes man gydytoja per gimdymą nieko nedarė (tik paskui susiuvo), viską padarė akušerė.
Atsakyti