Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN

sveikos mamytes,
as savo pirmagime gimdziau siuose gimdymo namuose pries metus ir tris menesius.esu labai patenkinta viskuo. nors siule man po kiekvieno saremio nuskausminamus vis atsisakydavau nes dar galejau kenteti skausma, o kai jau norejau kad nuskausmintu sake pervelu reikia gimdyti.ir ka pagimdziau savo aukseli. praejus kelioms valandoms kai jau buvau savo palatoj (dviviete pasitaike) butu reikeje buciau vel ejus gimdyt nors skausmas tikrai didelis buvo kaip ir visoms bet kentet galima mano manymu. personalas super tikrai buvau patenkinta viskuo nors palatos kita karta noreciau vienvietes.nes pas kuta mamyte tapacia diena gimdziusia atejo artimieji ir karojo ten visa diena. ir vyru ir vaiku ir moteru visko buvo pilna palata jau norejosi sakyt kad greiciau iseitu norejosi pailseti nueiti i toleta o kaip atsikelsi is lovos kai visa kraujuota ir dar bega o cia svetimi zmones ztovi kazkaip nesmagu buvo. vyra po gimdymo irgi namo isvijau kad leistu pailset mums ir paciam reikejo pailseti.pinigu nedaviau niekam nei lito ir nereikejo visi buvo malonus visi rupinosi kaip ir kiekviena mamyte manau. svaros man pakako grindis valydavo kiekviena ryta.nemanau kad namuose dazniau kuri tvarkotes ir dulkes valot kikviena diena.nu visiem skirtingas poziuris susiformuoja bet man tai buvo viskas super ir dabar jei reiktu vaziuociau tik i siuos gimdymo namus.
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Gimdziau siuose gimdymo namuose abu savo vaikelius ir viskas buvo super, ypatingai gerai. Labai jaukus gimdymo namai, tokia kamerine aplinka. Gal man pasiseke, bet k, gal man pasiseke smile.gif Kada vyko saremiai, gulejau viena su vyru, nei su pirmu vaikeliu nei su antru vaikeliu neteko guletu su kambariokem smile.gif tad privatumas buvo simtaprocentinis! Su pirmagime kai prasidejo pats gimdymas tai teko eiti i gimdymo palata, o su antruoju vaikeliu tai toje pacioje palatoje kur vyko saremiai ten ir stovejo gimdymo kede, tad niekur eiti nereikejo ir viskas vyko vietoje smile.gif Saunu! O pogimdyvines palatas abu kartus gavau dvivietes, todel lankytoju buvo saikingai! Tuo labiau, kai gulejau su pirmagime labai susibendravome su kambarioke ir iki siol draugaujame, abi dukrytes auga kartu, ju ir rysys labai stiprus! Vieni pliusai smile.gif Personalas irgi labai malonus, ypatinga gydytoja Banga, jos svelnumas, rupestis ir prieziura gal ir turi didziausia itaka viskam! Linkiu visoms sekmes!
Atsakyti
QUOTE(secret_lover_ @ 2010 11 02, 16:47)
Labutis  4u.gif  Aš pati esu radviliškietė, bet galvoju leliuką gimdyti šiuose GN..  g.gif  Jie man taip gražiai ir saugiai atrodo.. Tik labai bijau suklysti, kad gražios išvaizdos nenurungtų nešvarus vidus.. Gimdytumėt dar kartą ten ? Viskas GN savose ribose ? Bijau užšokti ant nekokios gydytojos.. Nors mane labai traukia ten.. Žinoma, galėčiau pasirinkti kažką arčiau, bet radviliškyje, ar šiauliuose gimdyti nėra noro visiškai.. O savo atžalėlei norėčiau visko geriausio .. wub.gif  P.S. Lėlytė dar tik planuojama  blush2.gif  ax.gif

As pati irgi is sitos puses, ir abu vaikucius gimdziau KKGN...jei butu ir trecias tik ten gimdyciau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
ruosiuosi gimdyti savo pirmagime siuose gimdymo namuose, tai noriu jusu paklausti ka reikia pasiimti naujagimiui , o ka duoda vietoje? nesinori bereikalingais daiktais apsikrauti 4u.gif
Atsakyti
As kai gimdziau, pries pusantru metu, tai i gimdykla reikejo vaikuciui tik pamperso ir vilnoniu kojinyciu. Visa kita, t.y. rubelius ir kuo apkloti vaikeli bei palute dave gimdymo namuose. O palatoje, tai, aisku, turekit pampersu, nes ju neduoda niekas. Man, asmeniskai, dar praverte vienkartines palutes pasitiesti ant vystymo stalo, kai keisdavau pampersa, bet gal galima prasyti personalo, kad duotu medziaginiu ligonines paluciu g.gif
Dar mums per pamokeles sake, kad reikia tureti kuo vaikuciui uzpakali nuprausus nusluostyti. Tai ar kokiu nedideliu ranksluostuku, ar paluciu. As buvau pasiemusi storesniu merliuku, nes jie minksti ir labai gerai sugeria vandeni. Nezinau, gal kitoms mamoms ir siuo atveju dave palutes ligonine, bet pas mane i palata, kai atejo sesute parodyti, kaip plauti uzpkaliuka vaikeliui, tai iskart liepe issitraukti savo kuom nusluostyti... O daugiau lyg ir viska ten duoda. Aisku, veliau, jei norit, galit kudikeli aprengti savais rubeliais.
O del svaros, tai, velgi, pasikartosiu, kad palatose svarai as priekaistu jokiu neturejau, kiek vale, tiek uzteko. Kaip kazkuri mamyte pasake, kazi ar daugiau valomes namuose. Bet jau apie tuoleta tai as patylesiu. Per visas dienas niekas nenese siuksliu, viskas metesi ant zemes aplink klozeta, apie kvapa geriau nei nesneket doh.gif Ir nepatiko, kad patalynes sukruvintos niekas nekeite, naktiniu neatnesdavo pasikeisti, paluciu nebudavo papildomu palatoj. Zodziu visko visko reikia prasyti ir dar karta prasyti. Nors, kai pirma karta pagimdai, buni tokia pasimetusi, kad net nepagalvoji, kad cia niekas neduoda va taip paprastai neprasius. Bet zinau atveju, kai gimdancios tariasi su gydytojais, arba po to atsidekoja gana dosniai, tada tikrai keicia ir patalynes, ir naktinius, ir palata parupina arba dviviete, arba, jei imanoma, ir viena platoje laiko...
Nesakau, kad taip buna visada, kai kurios mamos nieko nemokejo ir jomis kuo puikiausiai pasirupino. Cia gal priklauso nuo tuo metu dirbancio personalo ar dar bala zino nuo ko smile.gif
Atsakyti
Aciu sukute, kad papasakojai savo patirti, tikrai padejo susidaryti realu vaizdeli, bus lengviau ruosiantis i ligonine smile.gif

Atsakyti
QUOTE(assia @ 2010 11 10, 12:13)
Sveikos mamytes,
ruosiuosi gimdyti savo pirmagime siuose gimdymo namuose, tai noriu jusu paklausti ka reikia pasiimti naujagimiui , o ka duoda vietoje? nesinori bereikalingais daiktais apsikrauti  4u.gif

Reikėjo vilnonių kojinių ir sauskelnių. Visa kita davė 4u.gif
Atsakyti
doh.gif ne cia pataikiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristynka*: 15 lapkričio 2010 - 18:01
QUOTE(drugelis. @ 2010 10 29, 15:45)
Nepykit, bet nesamonę pasakėt, kad kainininkas toms, kur iš gatvės  doh.gif  Juk visa ir esmė yra, kad kai važiuoji nesitarus su konkrečiu gydytoju, kaip jūs pavadinot "iš gatvės" - jokių pinigų niekam mokėt ir nereikia, nebent patys "atsidėkosit" įdėję budinčiam gydytojui į kišenę... Ir tai nepriklauso, lankeisi tu ten, ar ne. Aš lankausi paprastoje šeimos klinikoje ir net nežadu eiti kažkur papildomai. Gimdymas yra nemokamas smile.gif Mes už tai mokam mokęsčius. Neklaidinkit kitų mamų.

QUOTE(LTindre @ 2010 10 29, 23:23)
Neklaidinkit busimu mamyciu  doh.gif Jei turi socialini draudima  nieko moket nereikia, nesvarbu tu is gatves ar is skersgatvio wink.gif

Visom kitom patarimas, kad nereiktu sukt galvos-tiesiog nueinat pas "patinkancia", "norima" gydytoja (ara jei lankotes pas kazka) ir tiesiai sviesiai pasakot - noreciau gimdyti su jusu prieziura ir kiek man tai kainuotu? viskas  4u.gif  jei pasirodys per brangu, vaziuokit nesitare, jei kaina tinkama - visos problemos isprestos wink.gif

Mielos mamytes, jei nezinot- na nerasykit nesamoniu. Jei neesi prisirases prie KKGN, o pagal registracija priklauso kita vieta, atejes i KKGN - prisirasai, jei turi soc. draudima, ir uz visa nestumo prieziura sumoki 200 lt. Kaip kad mokejau as. Jei nesumoki siu pinigeliu, kiekviena karta moki kaip privacios pploklinikoj- echoskopas- 30 lt. paselis 29 lt. nuotraukyte 5 lt. ir tt. apie pati gimdyma nezinau. Bet yra daug zmoniu kurie atvaziuoja tarkim gimdyt is UK, jos neturi jokio soc. pazymejimo, tai ir moka uz gimdyma. As ir uz paseli mokejau 29 lt. IS LENTOS KAINA biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 11 22, 16:36)
Mielos mamytes, jei nezinot- na nerasykit nesamoniu. Jei neesi prisirases prie KKGN, o pagal registracija priklauso kita vieta, atejes i KKGN - prisirasai, jei turi soc. draudima, ir uz visa nestumo prieziura sumoki 200 lt. Kaip kad mokejau as. Jei nesumoki siu pinigeliu, kiekviena karta moki kaip privacios pploklinikoj- echoskopas- 30 lt. paselis 29 lt. nuotraukyte 5 lt. ir tt. apie pati gimdyma nezinau. Bet yra daug zmoniu kurie atvaziuoja tarkim gimdyt is UK, jos neturi jokio soc. pazymejimo, tai ir moka uz gimdyma. As ir uz paseli mokejau 29 lt. IS LENTOS KAINA  biggrin.gif

doh.gif doh.gif doh.gif Nu sorry... tai žinoma,kad jei nori lankytis nuo pradžių kažkokiuose gimdymo namuose - reik sumokėti tą mokestį už nėštumo priežiūrą. Šis mokestis yra ir poliklinikose - tik mažesnis, aš mokėjau 75Lt.
Jei prižiūrinti gydytoja duoda siuntimą į ligoninę, ar gimdymo namus kažkokiems tyrimams - vėlgi, nors atėjai "iš gatvės", mokėti nieko nereikia. Jei ateini be siuntimo - visi tyrimai mokami. O kas neturi soc draudimo, natūralu, kad mokėti reikia, nes jie nemoka mokesčių LT, tad jokių nemokamų paslaugų jiems valstybė ir neduoda.
Tad visos būsimos mamos gali drąsiai važiuot iš gatvės ir gimdys nemokamai ( jei turi soc. draudimą)
Mes neklaidinam, čia jūs klaidinat mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 22 lapkričio 2010 - 20:32
QUOTE(drugelis. @ 2010 11 22, 20:24)

Tad visos būsimos mamos gali drąsiai važiuot iš gatvės ir gimdys nemokamai ( jei turi soc. draudimą)

o be to visos mamos nuo 28 savaites ar jos mokejo ar nemokejo mokesciu yra socialiai draustos...
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2010 11 22, 20:25)
o be to visos mamos nuo 28 savaites ar jos mokejo ar nemokejo mokesciu yra socialiai draustos...

Tai taip, bet aš tikrai nežinau tvarkos, kaip ten būna, jei iš užsienio atvažiuoja ir nieko neturi, bet man tas ir neaktualu...
Atsakyti