Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 29, 15:33)
Sveikutes  4u.gif  jau man greit gimdyt, nesuku sau galvos kiek kam duot. Pirma karta kai gimdziau- pernesiojau savaite ir mano gydytoja pakviete skatinimui ta diena, kai buvo jos budejimas. Todel spec. iskvietimo nebuvo, tad daviau po 200 lt - gydytojai ir akuserei   4u.gif o dbr turbut vaziuosiu - ant ko papulsiu taip sakant tas bus gerai, aisku noreciau kad butu mano gydytoja, bet gal specialiai nekviesiu.. o kas parasyta lentoje - tos kainos mamytem atejusiom is gatves. Tos kur visa nestuma lankosi- tom gimdymas nemokamas..  rolleyes.gif

Nepykit, bet nesamonę pasakėt, kad kainininkas toms, kur iš gatvės doh.gif Juk visa ir esmė yra, kad kai važiuoji nesitarus su konkrečiu gydytoju, kaip jūs pavadinot "iš gatvės" - jokių pinigų niekam mokėt ir nereikia, nebent patys "atsidėkosit" įdėję budinčiam gydytojui į kišenę... Ir tai nepriklauso, lankeisi tu ten, ar ne. Aš lankausi paprastoje šeimos klinikoje ir net nežadu eiti kažkur papildomai. Gimdymas yra nemokamas smile.gif Mes už tai mokam mokęsčius. Neklaidinkit kitų mamų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 29 spalio 2010 - 15:52
QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 29, 15:33)
Sveikutes  4u.gif  jau man greit gimdyt, nesuku sau galvos kiek kam duot. Pirma karta kai gimdziau- pernesiojau savaite ir mano gydytoja pakviete skatinimui ta diena, kai buvo jos budejimas. Todel spec. iskvietimo nebuvo, tad daviau po 200 lt - gydytojai ir akuserei   4u.gif o dbr turbut vaziuosiu - ant ko papulsiu taip sakant tas bus gerai, aisku noreciau kad butu mano gydytoja, bet gal specialiai nekviesiu.. o kas parasyta lentoje - tos kainos mamytem atejusiom is gatves. Tos kur visa nestuma lankosi- tom gimdymas nemokamas..  rolleyes.gif

Neklaidinkit busimu mamyciu doh.gif Jei turi socialini draudima nieko moket nereikia, nesvarbu tu is gatves ar is skersgatvio wink.gif

Visom kitom patarimas, kad nereiktu sukt galvos-tiesiog nueinat pas "patinkancia", "norima" gydytoja (ara jei lankotes pas kazka) ir tiesiai sviesiai pasakot - noreciau gimdyti su jusu prieziura ir kiek man tai kainuotu? viskas 4u.gif jei pasirodys per brangu, vaziuokit nesitare, jei kaina tinkama - visos problemos isprestos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Helxa @ 2010 10 28, 14:09)
Gal kas galite pakomentuoti del tu davimu jai su dakatre tariesi, svieziai gimdziusios, nes kainos dabar kai suprantu tikrai kitos g.gif

Gimdymas 700 lt, Cezaris 1000 lt. Žinau, nes buvau susitarus gimdyti, bet viskas baigėsi Cezariu verysad.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2010 10 29, 16:33)
o kas parasyta lentoje - tos kainos mamytem atejusiom is gatves. Tos kur visa nestuma lankosi- tom gimdymas nemokamas..  rolleyes.gif

Kiekvienai LR pilietei bet kuriuose valstybiniuose šalies gimdymo namuose ar ligoninėje, gimdymas arba CP operacija yra nemokami.
Kainos pakabintos KKGN yra oficialiai patvirtintos SAM ir skirtos gimdyvėms, norinčioms išsikviesti gydytoją ar akušerį ne jo darbo valandomis mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif Aš pati esu radviliškietė, bet galvoju leliuką gimdyti šiuose GN.. g.gif Jie man taip gražiai ir saugiai atrodo.. Tik labai bijau suklysti, kad gražios išvaizdos nenurungtų nešvarus vidus.. Gimdytumėt dar kartą ten ? Viskas GN savose ribose ? Bijau užšokti ant nekokios gydytojos.. Nors mane labai traukia ten.. Žinoma, galėčiau pasirinkti kažką arčiau, bet radviliškyje, ar šiauliuose gimdyti nėra noro visiškai.. O savo atžalėlei norėčiau visko geriausio .. wub.gif P.S. Lėlytė dar tik planuojama blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Gimdziau tiek pirma vaikuti KKGN, namuose tiek antraji, ir abiem atvejais likau labai patenkinta. Tiek gimdyma priemusia gydytoja (nors vaziavau ir nesitarusi), tiek vaiku gydytoju darbu ir apskritai visas ten personalas thumbup.gif.
Nors va antraji teko gimdyti priesgimdyvineje palatoje, nes gimdykla buvo uzimta, bet tai jokiu nepatogumu nesukele. O va po gimdymo visas dvi paras praleidom su mazyliu vieni palatoje, nes nebuvo daug gimdanciu thumbup.gif
Atsakyti
? mn
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Aš visai neseniai suzinojau, jog esu nestuke.gif dar nebuvau pas joki gydytoja, bet laaabai nekantrauju bigsmile.gif pirmoji paskutiniu menesiniu diena buvo rugsejo 14, ovuliacija spalio 19, pirmaji teigiama NT (nors ir blanku, bet teigiama) pamaciau spalio 31, o siandien pakartojus, testine juostele buvo beveik tokia ryski, kaip kontroline wub.gif
Kaip manot ar sia savaite nebutu per anksti apsilankyti pas ginekologa g.gif ?
As labai noriu, visa savo nestuma lankytis KKGN, kaip ten pirmas apsilankymas, ar reikia registruotis is anksto, ar butina iskarto pasirinkti gydytoja pas kuri visa nestuma noresi lankytis, kad nebutu taip, pas kuri pirma papuoli, pas ta ir privalai visa laika eiti (ar tai nera labai svarbu)? Nezinau kaip elgtis, as kaune tik 5 metai, kazkokios pastovis ginekologes net neturiu ir pas joki seimos gydytoja Kaune dar nepersirasiau doh.gif
Is anksto AČIŪ už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 11 08, 12:01)
Is anksto AČIŪ už atsakymus  4u.gif

nenoriu suklaidinti, bet KGN tik nuo tam tikros nestumo savaites tik priima g.gif Visais kitais atvejais konsultuoja su siuntimais, arba mokamai, bet jau velesniam nestume. Man atrodo pas juos tokios kaip nestumo prieziuros nuo pat nestumo pradzios nera. Nes ten del apmokejimu yra problema patiems gimdymo namams.
siaip daznai tos pacios ginekologes dirba ir seimos klinikose, tai jos priziuri nestuma ten, o prireikus israso siuntimus i KGN (kas ir vel leidzia ateiti pas savo daktare).

Bet kuriuo atveju parasykit jiems e-pastu, ar pasiskambinkit ir jums tiksliai atsakys
Atsakyti
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 11 08, 11:01)
pirmoji paskutiniu menesiniu diena buvo rugsejo 14,

pries metus ir as sita data uzfiksavau kaip paskutines menesines wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AUDRA86 @ 2010 11 08, 12:01)
Is anksto AČIŪ už atsakymus  4u.gif

gerb. Elzė, neklaidinkit neteisinga informacija zmogaus, jei tiksliai nezinote nono.gif
AUDRA86, KGN dienos stacionare galima lankytis nuo pat nestumo pradzios, taciau uz visa nestumo prieziura turesite susimoketi 200lt, jei nepabrango. registruotis is anksto nereikia, tik geriausia ateiti is ryto, nes echo daromas tik iki 13h. gydytoja geriausia pasirinkti is karto, nebent nesutaptu judvieju biolaukai, bet siaip personalas ten tikrai geras ir visos gyd fainos thumbup.gif pirmo vizito, ypac jei norit pamatyti ta maza pulsuojanti taskeli, geriausia eiti ne anksciau kaip 7sav po paskutiniu menesiniu pirmos dienos. nes anksciau nieko nematys, tik susinervinsite. as pamenu ejau 9sav, tai viskas graziausiai matesi, tada gydytoja uzvede nesciosios kortele, paskyre tyrimus, kuriuos atlieka KGN dienos stacionare, uz juos papildomai moketi nereikia, nes jau busite susimokejusi uz visa nestumo prieziura mirksiukas.gif tik su savimi turekite ATK arba pasa ir sodros pazymejima.
sekmes ir lengvo nesiojimo bei stipraus zirniuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DuKatinai @ 2010 11 08, 13:53)
gerb. Elzė, neklaidinkit neteisinga informacija zmogaus, jei tiksliai nezinote nono.gif

tai as ir rasiau- nezinau tiksliai ir patariau pasiskambinti paciai g.gif
Atsakyti
sveikos esamos ir busimos mamytes, buvau pasirinkusi siuos gimdymo namus, lankiausi pas gydytoja Maciulaitiene, labai paprasta, maloni ir draugiska gydytoja, jauciausi pas ja kaip senai pazinociau, nestumas buvo sklandus, pries gimdyma buvau informuota apie visa gimdymo procesa, tad buvau su ja ir susitarusi, kad prasidejus gimdymui noreciau jog ji butu salia. Atejo ta diena ir atsiduriau gimdymo palatoj, viskas labai greitai vyko, salia buvo akusere, nepamenu pavardes, nedidele sviesiais plaukais moteris, aciu jai. Tad tikrai noreciau gimdyti dar karteli siuose gimdymo namuose, bet ten po gimdymo tam skyriui tai tikrai ne, nepatiko, tiesa vaiku gydytoja taip pat nuostapi, bet tos priziuretojos,..., Pienelio mazai buvo ir krutine labai lele nuvalge tad paprasius primaitinimo viena pasake, kad nekalbeciau nesamoniu, kita vakare atejus pati pasiule ir paklausi kaip as i primaitinima, sakau juk vaikeliui mazai jam reikia valgyti, viena sesele tikrai maloni, ji isgirsdavo, kad nenuraminu iskart atnesdavo pienelio, o kitos tai siaubas, viena rekia atejus, kad vaiko nenuraminu, ir visas skyrius nemiega, kitos paprasiau, kad naujo pienelio duotu, o buteliuki buvo jau 3 valandas stovejas tai pasake, juk sitas kambario temperaturos sumaitink sita, nakti irgi prasiau, bet ne vienos seseles neberadau, nes visos miegojo kazkur nueja, na zodziu gimdyti noreciau ten, bet po gimdymo guleti tai tikrai nebe.
Papildyta:
QUOTE(Ritukekas @ 2010 11 08, 20:33)
sveikos esamos ir busimos mamytes, buvau pasirinkusi siuos gimdymo namus, lankiausi pas gydytoja Maciulaitiene, labai paprasta, maloni ir draugiska gydytoja, jauciausi pas ja kaip senai pazinociau, nestumas buvo sklandus, pries gimdyma buvau informuota apie visa gimdymo procesa, tad buvau su ja ir susitarusi, kad prasidejus gimdymui noreciau jog ji butu salia. Atejo ta diena ir atsiduriau gimdymo palatoj, viskas labai greitai vyko, salia buvo akusere, nepamenu pavardes, nedidele sviesiais plaukais moteris, aciu jai. Tad tikrai noreciau gimdyti dar karteli siuose gimdymo namuose, bet ten po gimdymo tam skyriui tai tikrai ne, nepatiko, tiesa vaiku gydytoja taip pat nuostapi, bet tos priziuretojos,..., Pienelio mazai buvo ir krutine labai lele nuvalge tad paprasius primaitinimo viena pasake, kad nekalbeciau nesamoniu, kita vakare atejus pati pasiule ir paklausi kaip as i primaitinima, sakau juk vaikeliui mazai jam reikia valgyti, viena sesele tikrai maloni, ji isgirsdavo, kad nenuraminu iskart atnesdavo pienelio, o kitos tai siaubas, viena rekia atejus, kad vaiko nenuraminu, ir visas skyrius nemiega, kitos paprasiau, kad naujo pienelio duotu, o buteliuki buvo jau 3 valandas stovejas tai pasake, juk sitas kambario temperaturos sumaitink sita, nakti irgi prasiau, bet ne vienos seseles neberadau, nes visos miegojo kazkur nueja, na zodziu gimdyti noreciau ten, bet po gimdymo guleti tai tikrai nebe.

tiesa kas liecia atsisaityma tai as daviau 700lt ir dar krepseli
Atsakyti