Pagimdziau pries 3 dienas KGN, tad sviezi ispudziai -viskas super ir pirmaji gimdziau tenai, irgi viskas buvo gerai. Gimdziau pas Banga ir akusere Milasiene -na super moteris aplamai visas personalas -jokiu priekaistu gimdziau nesitarus beje.
Ir dusas antram aukste -jau naujas, veikiantis
tilda, nemanau, kad tau lasino skatinamuosius (bet tai negi nepaklausei??), nes jei jau gimdai, tai ko ten skatinti fiziologini skysti, t.y. druskos tirpala lasino, kad skysciu nepritruktum greiciausiai.
sveikos mamytes, siuose gimdymo namuose gimde sesuo mano, jei labai patiko, tik slaugutes ne. as pati pries 4 su trupuciu men gimdziau cia man irgi patiko, su daktare nesitariau tik poto arsidekojau sekanti vaikiuka ten pat ruosiuosi gimdyt beja saunu kad naujas dusas
Sveikutės, pirmąją gimdžiau šiuose gimdymo namuose, buvau susitarus su Babiliūte.
Dabar vėl gimdysiu čia, tik abejoju, verta tartis ar ne
Kokia čia tvarka su tuo tarimusi, ar tikrai tiesa, jog tariantis su gyd. reikia oficialiai sumokėti 600Lt į kasą? Tai dar po to ir gydytojai duot?
Šiuo metu lankausi savo šeimos centre pas gyd. J. Banevičienę, iš anksto nepasiskaičius apie "naują tvarką" lyg jai užsiminiau, jog šaunu būtų pas ją ir gimdyti, bet jei jau čia tokios kainos, tai ką žinau, ar beverta, nes kiek žinau, visas personalas puikus.
Kokia čia tvarka su tuo tarimusi, ar tikrai tiesa, jog tariantis su gyd. reikia oficialiai sumokėti 600Lt į kasą? Tai dar po to ir gydytojai duot?
Šiuo metu lankausi savo šeimos centre pas gyd. J. Banevičienę, iš anksto nepasiskaičius apie "naują tvarką" lyg jai užsiminiau, jog šaunu būtų pas ją ir gimdyti, bet jei jau čia tokios kainos, tai ką žinau, ar beverta, nes kiek žinau, visas personalas puikus.
sakoma, kad ten sukinejasi kazkoks VYRAS gydytojas, tai pas ji niekas nenori papulti nezinau, nemaciau, negirdejau asmeniskai
QUOTE(Loveco @ 2010 10 25, 14:04)
sakoma, kad ten sukinejasi kazkoks VYRAS gydytojas, tai pas ji niekas nenori papulti nezinau, nemaciau, negirdejau asmeniskai
dukrytę gimdžiau nesitarusi, kai atvažiavau naktį, budėjo vyras... ir taipg giliai buvo dzin, kad tai VYRAS... kažkaip net nesureikšminau to, ne tas galvoje buvo nors nežianu apie kokį kalbat, gal po 4 metų jau kitas VYRAS dirba
As tai, kaip supratau, ne ta esme, kad vyras butent priima gimdyma, o ne moteris.. Cia tik buvo atsiliepimu ne kokiu apie ta vyra kaipo gydytoja, kad jis nelabai profesionaliai dirba bet gal dabar jis isvis nebedirba, nes tik tie keli pasisakymai ir tebuvo apie ji
Ar jums, Vixiuke, ir gimdyma prieme tas vyras ir viskas buvo tvarkoje is jo puses???
Ar jums, Vixiuke, ir gimdyma prieme tas vyras ir viskas buvo tvarkoje is jo puses???
QUOTE(drugelis. @ 2010 10 25, 12:07)
Sveikutės, pirmąją gimdžiau šiuose gimdymo namuose, buvau susitarus su Babiliūte.
Na i kasa oficialiai neturi moketi, tiesiod gydytojai duodi ir tiek. Kaip supratau Jai kas zinot kaip ten tiksliai yra pakomentuokit nors oficialus kainininkas yra, jis kabo dienos stacionare, ant sienos, ten parasyta kad 690 Jai su gydytoja tariesi. Cia kainos nuo 2010.06 men, nes pries tai kabejo kitas, ten kitos kainos buvo. Nzn kaip ten istikruju as tariausi su gydytoja,kai buvo kitas kaininkas, o dabar nzn man 690 yra daug, nzn kaip dabar cia bus Gal kas galite pakomentuoti del tu davimu jai su dakatre tariesi, svieziai gimdziusios, nes kainos dabar kai suprantu tikrai kitos
As dabar net nzn, ar vaziuoti ten taip gimdyti,pas bet ka, nes na tikrai visa personalas man pasirode labai saunus bet jug jau susitarusi su gyd.negrazu tada kaininike buvo nurodyta 500
Gimdziau pries geras 2sav ir nesitarusi.Kadangi mane skatino tai is ryto atvaziavau i KGN ir 8val pradejo skatinti.Tai skatinancius idejo viena gyd,paskui apziurai atejo gyd.Banga,nes tada budejo,o paskui pasikeite pamaina ir pagimdziau pas trecia gyd.Ir nei viena negaliu skustis.Aisku daugiausia dirbo akusere ir kamuoli atnese ir kazkokiu klupojimui ir dar pietums sriubos paprase ar gali man atnesti gydytojos .Aisku jei buciau susitarusi tai gal gyd dazniau butu uzejusi ir maloniai pasisypsojusi.Bet dabar esu isbandziusi 3gyd ir nenusivyliau.Aisku paskui atsidekojome ir buvo abi patenkintos.Atejo i palata ir pasiteiravo kaip jauciuosi,dave nuo skausmo zvakuciu,suleido taip vaistuku,kad neskaudetu.O isvaziuojant namo akusere atejusi dar zvakuciu dave nuo skausmo.Nes buvau truputi plysusi ir siuta tai skaudedavo tarpviete.Man tos prieziuros uzteko.
Abi savo mergaites gimdziau KKGN. Pirma karta likau viskuo patenkinta.
Na, o antram kartui turiu nususkundimu. Atvykome apie 4 val. ryte. Apziurejo gyd. Statkeviciene. Akusere nuvede i priesgimdyvine palata ir liepe luktelt valandziuke. Paprasiau klizmos. Per 4 val. iki pamainos pasikeitmo jos negavau, o po to jau buvo velu. V.z. labai nesipleciant akusere tempe laika iki savo darbo galo. Vis neleido man keltis is lovos, pajungdavo tonus pamatuoti valandai. Taip letejo visa veikla. O kai atsikeldavau i wc tai negaledavau nei zingsnio zengti, saremis eidavo vienas po kito. dar buvau sakius, kad man reikia nuleisti vandenis, nes ju buvo labai daug (po keliu dienu turejau gultis i ligonine ir tokiu budu man butu pradeje veikla - cia Bangos rekomendacijos, o ir per pirma prakirpo vandenis). Bet manes niekas negirdejo. Ir kas slyksciausia, kad kai keitesi pamaina, naujajai buvo perduota kad pas mane jokia veikla nevyksta, nors jau gera 40 min pas mane niekas nebuvo uzeje.
Aciu gyd. Toleikienei ir su ja dirbusiai akuserei, nes kai jos atejo jau nebeliepe guleti ir pagimdziau per 1 val. Tik gaila kad per velai supratom, kad yra tempaimas laikas.
Beje, per abu gimdymus su niekuo nesitariau ir niekam nieko nedaviau. Tik vyras po antro gimdymo atsidekojo gelemis, nes buvo labai patenkintas ir dekingas visam dalyvavusiam personalui.
Na, o antram kartui turiu nususkundimu. Atvykome apie 4 val. ryte. Apziurejo gyd. Statkeviciene. Akusere nuvede i priesgimdyvine palata ir liepe luktelt valandziuke. Paprasiau klizmos. Per 4 val. iki pamainos pasikeitmo jos negavau, o po to jau buvo velu. V.z. labai nesipleciant akusere tempe laika iki savo darbo galo. Vis neleido man keltis is lovos, pajungdavo tonus pamatuoti valandai. Taip letejo visa veikla. O kai atsikeldavau i wc tai negaledavau nei zingsnio zengti, saremis eidavo vienas po kito. dar buvau sakius, kad man reikia nuleisti vandenis, nes ju buvo labai daug (po keliu dienu turejau gultis i ligonine ir tokiu budu man butu pradeje veikla - cia Bangos rekomendacijos, o ir per pirma prakirpo vandenis). Bet manes niekas negirdejo. Ir kas slyksciausia, kad kai keitesi pamaina, naujajai buvo perduota kad pas mane jokia veikla nevyksta, nors jau gera 40 min pas mane niekas nebuvo uzeje.
Aciu gyd. Toleikienei ir su ja dirbusiai akuserei, nes kai jos atejo jau nebeliepe guleti ir pagimdziau per 1 val. Tik gaila kad per velai supratom, kad yra tempaimas laikas.
Beje, per abu gimdymus su niekuo nesitariau ir niekam nieko nedaviau. Tik vyras po antro gimdymo atsidekojo gelemis, nes buvo labai patenkintas ir dekingas visam dalyvavusiam personalui.
QUOTE(Helxa @ 2010 10 28, 14:09)
As dabar net nzn, ar vaziuoti ten taip gimdyti,pas bet ka, nes na tikrai visa personalas man pasirode labai saunus bet jug jau susitarusi su gyd.negrazu tada kaininike buvo nurodyta 500
As tariausi su gydytoja man buvo planinis cp..Mokejau beveik tiek kiek nurodyta kainorastyje...Nes nzn kiek duoti, neklausiau gydytojos, o manau per mazai nebuvo
Pagimdziau pries beveik 2sav..ir kaip visada esu 100% patenkinta.Personalas superinis, isvakarese atvaziavau atsigulti, rupinosi, klausinejo ar vaistuku, kad geriau miegociau nereikia ir t.t. ryte sutvarke viska ir operacija..Kurios metu labai faina anesteziologe kalbino ir ramino mane, nes guledama visa drebejau kaip lapelis...paniskai bijojau operacijos, taciau viskas gerai ir greitai. Po operacijos prieziura nuostabi, o ir jauciausi gerai. Naujagimiu skyrius is vis ir sesutes ir daktarytes O dar sikart ir papuoliau i 2palata, tai isvis kaip karaliene gulejau viena, ir tv buvo
ZOdz, jei gimdyziau trecia, tai tik ten, bet...manau mums jau uzteks
Jap jap, dusas naujas
Sveikutes jau man greit gimdyt, nesuku sau galvos kiek kam duot. Pirma karta kai gimdziau- pernesiojau savaite ir mano gydytoja pakviete skatinimui ta diena, kai buvo jos budejimas. Todel spec. iskvietimo nebuvo, tad daviau po 200 lt - gydytojai ir akuserei o dbr turbut vaziuosiu - ant ko papulsiu taip sakant tas bus gerai, aisku noreciau kad butu mano gydytoja, bet gal specialiai nekviesiu.. o kas parasyta lentoje - tos kainos mamytem atejusiom is gatves. Tos kur visa nestuma lankosi- tom gimdymas nemokamas..