Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN

QUOTE(Loveco @ 2010 10 03, 13:21)

ir mus uzkrete. KAIP- nezinau. Situacija panasi, dar dabar jauciamos pasekmes, nos vaikui metai.

tai pasirodo cia ne vienetinis atvejis g.gif o kokios pasekmes? unsure.gif mums tai sepsi sukele tas stafilokokas, tai todel buvo baisi situacija, pasekmiu nei nezinau ar jauciam g.gif vaiksciot pradejom anksti, tik va nekalbam doh.gif bet gal cia ne nuo to ? unsure.gif ir dar mes gimem vos 37 sav. todel lengvai tokie kudikiai apsikrecia, nes buna silpni...
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2010 09 23, 15:33)
O sakykite,jei nesitari,o po gimdymo tik atsidekoji tai kokios kainos tada,rasykite AZ,nes man 1000lt isdalyti tai atrodo nemazi pinigai,aisku jei reikalas butu tai negaila ir tu butu.Nes turiu dar keleta sav apsisprendimui kur gimdyti,nu traukia mane tie gimdymo namai,gal kad pirma ten gimdziau.

As pries du metus gimdziau ten, nesitarusi...Nes mano gydytoja buvo uzsienyje tada..
Tai tik anesteziologei davem 100lt, uz epidura. Akusere neeme isvis, nes ryte jos pamaina keitesi-sake pas ka pagimdysi, tam ir dekok, taciau kai mes abu su vyru buvom ikankinti 24val, brangusis jau nebesusigaude erdveje ir niekam nieko nedave. O as isvis..beveik su kitu pasauliu snekejau ax.gif
Bet prieziura po visko buvo tikrai super, sesutems po medali uz kantrybe, nes as nepasikeliau visiskai, ir t.t.
Naujagimiu skyriaus sesutems dar didesni medaliai...Na as patenkinta esu..Neskaitant vienos gydytojos neprofesionalumo...Ir dbr vien jos foto pamacius, man silpna pasidaro..
O as klausima turiu, kiek KGN yra mokamu palatu?A? Kazin bus galimybe mums ja gauti g.gif
Atsakyti
KGN yra viena mokama palata, ten prie moteru konsultacijos, antrame aukste. Ten buna mase zmoniu uz durum be to, reikia nesti vaikeli i kita korpusa (koridoriais, ne per lauka), pas naujagimiu sesutes. As taip supratau is komentaru, kas ten gulejo. Tai jei vyras salia, dar dar, nunesa tai "apziurai", bet jei viena mama tuo metu, o is jos vaika ateina ir pasiima? nu ne, aciu...
kitas dalykas, o jei kas neduoda ramybes ar ka, tai gali pasisaukti aisku sesutes, bet kol jos ateis g.gif man buvo atvejis, kai vaikas springo pieneliu, vyras isleke uz duru (gulejom 2 aukste ten kur dauguma palatu), o vaikas jau ir nustojo springt. Paskui vel. Kol galiausiai, per 5 sekundes pavyko isnesti uz duru ir seseles pamate, kas per springimas su sloga, ir nuramino, kad cia viskas ok smile.gif O jei is kito korpuso reiketu pagimdziusiai vienai begti, tai nezinau, kaip biggrin.gif sad.gif

QUOTE(Liusii @ 2010 10 03, 21:50)
tai pasirodo cia ne vienetinis atvejis  g.gif o kokios pasekmes?  unsure.gif mums tai sepsi sukele tas stafilokokas, tai todel buvo baisi situacija, pasekmiu nei nezinau ar jauciam  g.gif vaiksciot pradejom anksti, tik va nekalbam  doh.gif bet gal cia ne nuo to ?  unsure.gif ir dar mes gimem vos 37 sav. todel lengvai tokie kudikiai apsikrecia, nes buna silpni...

na, sepsio lyg ir nebuvo, bet lengva invaliduma mazyle gavo. Daug bedu buvo, net nenoriu visu vardinti, pradedant atopiniu dermatitu sunkios bukles, maisto netoleravimu, viduriavimu 6 menesius, sunkia anemija, melynavimu bei 4 menesius trunkancia sloga su dusimais, motorines raidos atsilikimu, disbakterioze, ir baigiant neurologinemis problemomis bei nesibaigianciomis kasymosi dienomis-naktimis, kai nemiegojom niekas. verysad.gif doh.gif Bet tai jau praeitis, tikiuosi. Siuo metu mazylei metukai, vaiksto, pasivijo bendraamzius su svoriu, viskas ok, berimai minimalus. Tik temperatura laikosi 37,5 nuo triju menesiu, bet stafilokoko zarnyne bent siuo metu jau nera. O buvo ir nosiarykleje, ir ant odos, ir zarnyne, ir t.t.

Infektologe sake, kad dazniausiai is KMUK parsinesa, bet vieni praslysta net nepastebeje, kitiems va meninigitai, sepsiai.... sikart planuoju rengti tik savais rubeliais, ir neleisti be reikalo ciupineti vaiko bei manes. Man viena po kitos seseles ejo ir spaudinejo spenelius (priespieni tikrino, ar yra, nes vaikas labai klyke), bet pries kiekviena ta paspaudima as nemaciau, kad rankas plautu schmoll.gif veliau tyrimai parode, kad pas mane piene yra auksinio stafilokoko, tokiu budu susidare uzdaras zindymo ratas su staf.perdavimu vaikui. Taciau kiek cia tiesos- nezinau. Zinau tik, kad sikart busiu atsargi, ir neleisiu vaiko bei saves liesti biggrin.gif
Atsakyti
O cia turbut kur ir kam pasiseka.Mum ir buvo problemu,bet su pernesiojimu,ilgai lauke bet viskas paskui buvo ok.O kai kalbejau su vaiku daktare tai ji pasiule rinktis kuo mazesnius gimdymo namus,nes sake is kliniku ir vaikuciai gryzta su ivairiais negalavimais.Mano sirdis vistiek linksta KGN.O jau kaip pasiseks ,visos norime ko geriausio savo mazyliams ir sau.
O dar sakykite i dienos stacionara kai eini tai dabar maciau iejimas kazkur is kiemo puses ar kaip,nes kai seniau lankiausi tai is gatves buvo iejimas ir pirmam aukste.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PUPA13: 06 spalio 2010 - 12:34
QUOTE(PUPA13 @ 2010 10 06, 14:33)
O cia turbut kur ir kam pasiseka.Mum ir buvo problemu,bet su pernesiojimu,ilgai lauke bet viskas paskui buvo ok.O kai kalbejau su vaiku daktare tai ji pasiule rinktis kuo mazesnius gimdymo namus,nes sake is kliniku ir vaikuciai gryzta su ivairiais negalavimais.Mano sirdis vistiek linksta KGN.O jau kaip pasiseks ,visos norime ko geriausio savo mazyliams ir sau.
  O dar sakykite i dienos stacionara kai eini tai dabar maciau iejimas kazkur is kiemo puses ar kaip,nes kai seniau lankiausi tai is gatves buvo iejimas ir pirmam aukste.

dabar iejimas is kiemo puses, ir tada kilti i antra auksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2010 10 06, 13:33)

Aga, is kiemo puses, ir koridoriais pasiklaidzioji, uzlipi i antra auksta 4u.gif
Bet tai nesamone, kad mokama palata tik prie dienos stacionaro g.gif doh.gif
Blyn, as noriu, kad vyras kartu butu... g.gif O vienvieciu jauciu nera ten...Kazka reikia mastyti... g.gif
Atsakyti
Gimdžiau šiuose gimdymo namuose prieš dešimt dienų,šį kart nesitariau,ir buvau labai viskuo patenkinta,personalas buvo super,didelis dėkui akušerei Jūratei Minelgienei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2010 10 06, 10:45)
O as klausima turiu, kiek KGN yra mokamu palatu?A? Kazin bus galimybe mums ja gauti

jei nori "viesbutuko" tai yra vienintele mokama vienviete su visais patogumais thumbup.gif bet jei ji uzimta, o vistiek nori, kad vyras kartu butu, jei nera daug gimdyviu, tai i dviviete paguldo tave su vyru ir tik uz vyra reikia 50lt/parai moketi mirksiukas.gif
o palatos ir gimdyklos ten visai grazios. tos, kurioms jos baisios, vadinasi nemate, kas yra baisu g.gif schmoll.gif na gal ne 5 zvaigzdutes, bet pas kitus butuose vaizdas baisesnis nei cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DuKatinai @ 2010 10 06, 16:31)
jei nori "viesbutuko" tai yra vienintele mokama vienviete su visais patogumais thumbup.gif bet jei ji uzimta, o vistiek nori, kad vyras kartu butu, jei nera daug gimdyviu, tai i dviviete paguldo tave su vyru ir tik uz vyra reikia 50lt/parai moketi mirksiukas.gif
o palatos ir gimdyklos ten visai grazios. tos, kurioms jos baisios, vadinasi nemate, kas yra baisu g.gif  schmoll.gif na gal ne 5 zvaigzdutes, bet pas kitus butuose vaizdas baisesnis nei cia mirksiukas.gif

Aciu uz info 4u.gif Na reikia tiketis, kad nebus daug gimdyviu arba netycia gausim mokama 4u.gif
Tikiuosi, kad pirmadieni jau paskirs CP data tada jau ir derinti galima del palatos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DuKatinai @ 2010 10 06, 15:31)
o palatos ir gimdyklos ten visai grazios. tos, kurioms jos baisios, vadinasi nemate, kas yra baisu g.gif  schmoll.gif na gal ne 5 zvaigzdutes, bet pas kitus butuose vaizdas baisesnis nei cia mirksiukas.gif

mes gulejom dvivietej su vyru, nereikejo nieko moketi, tik buvo perspeje, kad jei butu gimdyviu bumas, vyrui tektu iseiti...
o 50 lt uz para biski kaina sakyciau nenormali blink.gif
del gimdykLU, tai gal kazka praleidau? nes siaip gimdykla ten yra tik VIENA. kita patalpa yra priesgimdyvine patalpa, kuria, esant bumui, naudoja gimdymams.... ji tikrai ne pirmos jaunystes. Bet gimdykla normali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 10 06, 23:35)
mes gulejom dvivietej su vyru, nereikejo nieko moketi, tik buvo perspeje, kad jei butu gimdyviu bumas, vyrui tektu iseiti...
o 50 lt uz para biski kaina sakyciau nenormali  blink.gif
del gimdykLU, tai gal kazka praleidau? nes siaip gimdykla ten yra tik VIENA. kita patalpa yra priesgimdyvine patalpa, kuria, esant bumui, naudoja gimdymams.... ji tikrai ne pirmos jaunystes. Bet gimdykla normali smile.gif

Tai isvis gerai sakyciau bigsmile.gif 4u.gif
Siaip kiek ir as dar pamenu, gimdykla tai tikrai viena tik, o priesgimdyvine palata..na tokia siaip sau..Bet nzn kodel, bet noriu ir antra mazulyti butent ten gimdyti wub.gif
Atsakyti
as ir tenai gimdziau man ten lb patiko palatoje gulejom 3 ir visai smagu buvo 4u.gif ten lb gera prieziura gimdivems ir naujagimems
Atsakyti