Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN

Sveikos 4u.gif Gime ir musu saulyte siuose gn, tai jokiu blogu atsiliepimu neturiu thumbup.gif Nesu is tu, kurias trigde senobines plyteles ar pan. Per daug nekreipiau demesio, bet lyg kad plastiku iskalta gimdykla mirksiukas.gif man kazkaip nekliuvo niekas, nes kaip paskatino, tai kaip kazkuri sake - ne iki plyteliu buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O dusas II a. neveikia, bet yra kriaukle, tai elementariai higienai - pakanka, o rimtesniai - yra rusy thumbup.gif Vaziavau nesitarus - visas personalas - super!!!! Patekau pas gyd. Lekiene ir akusere Aldute. Didelis aciu joms uz visa atlikta darba!!!
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2010 09 21, 14:28)
ale jeigu jau gimdant interijeru rupintis

kodėl taip kategoriškai? tai gal tvarte gimdykim, svarbu išplauta ir palos švarios ir medikas šalia. man įdomu, nes gimimas visur eskaluojamas - kaipšvenčiausias momentas, medikai net dreba, virpa...o gimdyklų nieks neskuba atnaujint. nueini į eilinį kab poliklinikoj ar į tualetą, - tai net ten gražiau viskas atrodo. ar būtinai aš materialistė, jei kalbu apie jaukumą, padoresnį remontą nei tarybiniais laikais, juk ne apie aukso puodus ir aukso plyteles kalbu....
Atsakyti
thumbup.gif puikus gimdymo namai, puikus prižiūrintis personalas...bet tik už pinigus...deja smile.gif
Atsakyti
O sakykite,jei nesitari,o po gimdymo tik atsidekoji tai kokios kainos tada,rasykite AZ,nes man 1000lt isdalyti tai atrodo nemazi pinigai,aisku jei reikalas butu tai negaila ir tu butu.Nes turiu dar keleta sav apsisprendimui kur gimdyti,nu traukia mane tie gimdymo namai,gal kad pirma ten gimdziau.
Atsakyti
As gimdziau sausio men . , del sumos tariausi isanksto. Suma buvo 800 lt. Bet priežiūra buvo superinė! Bet va, gulejo vienoje palatoje su manim kita gimdyvė, tai irgi buvo davusi tokia suma, bet gydytoja atejo tik pasiimti pinigu ir tarp kitko paklause, kaip jauciasi ir viskas...Taip kad, manau, tai priklauso nuo gydytojos.
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2010 09 23, 10:46)
kodėl taip kategoriškai? tai gal tvarte gimdykim, svarbu išplauta ir palos švarios ir medikas šalia. man įdomu, nes gimimas visur eskaluojamas - kaipšvenčiausias momentas, medikai net dreba, virpa...o gimdyklų nieks neskuba atnaujint. nueini į eilinį kab poliklinikoj ar į tualetą, - tai net ten gražiau viskas atrodo. ar būtinai aš materialistė, jei kalbu apie jaukumą, padoresnį remontą nei tarybiniais laikais, juk ne apie aukso puodus ir aukso plyteles kalbu....

Zuzu, bet neikas jusu nevercia ten gimdyti, Kaune ir be krikscionisku pasirinkimo daug, tad jei netinka senovines plyteles, ar sovietinis interjeras, galima rinktis ir Mazyli, ar KMUK... Man buvo svarbiausia, kad mano gydytoja butu salia, nors as turejau CP, ir nebuvo jokiu saremiu, bet tikrai net neatsimenu kokios ar plyteles ar sienos buvo gimdykloj, na kazkaip man tikrai buvo ne iki to - svarbiausia, kad mamai ir vaikuciui viskas butu ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(G*P @ 2010 09 23, 12:14)
thumbup.gif  puikus gimdymo namai, puikus prižiūrintis personalas...bet tik už pinigus...deja  smile.gif

Mums ir be pinigeliu buvo puiki prieziura mirksiukas.gif thumbup.gif Tiksliau atsidekojom po gimdymo gydytojai ir akuserei, bet tikrai ne 1000 Lt
Atsakyti
as irgi abu gimdziau krikscioniskuose, bet ar dar ten gimdyciau nei nezinau unsure.gif ta aplinka tai manes nebaugina, bet kai maziuka apkrete auksiniu stafilokoku, ko pasekoje tik per laiminga atsitiktinuma mes isgyvenom ir likom sveiki ( galejom ne tik kad mirti, bet ir likti invalidais ), tai nebezinau jau.... aciu dievui patekom i klinikas pas nuostabia gydytoja, busiu dekinga jai amzinai, dar ir dabar po 2,5 metu nueinu ir nunesu geliu smile.gif

gimdziau siaip susitarus su savo gydytoja smile.gif sumos nenustate, sake, kiek gali, daviau tada 500 lt , pilnai uzteko manau smile.gif
Atsakyti
Antram aukste dusas jau veikia thumbup.gif Nors man po CP, uzteko tik bide, bet apziurejau ir dusa. Naujas, grazus biggrin.gif
Plyteliu gimdykloj ar operacinej tai net nepamenu, pasakytu, kad buvo zalios ir patikeciau, nes kai saremiai riecia tai ne iki to biggrin.gif
Palata plove kasdien, siuksles nese du kartus per diena, patalyne keite per 4 dienas du kartus, naktinius duodavo kasdien...
Tariausi, mokejau. Personalui atsidekojau ne tik pinigeliais, bet negaila, nes buvau tikrai gerai priziurima. Naujagimiu sk. vedeja Z. Prapuoleniene isvis fantastiskas zmogus!
Atsakyti
O man trūko laikrodžio palatoje.
Pagalvojau, gal reikėtų susidėti norinčioms ir nupirkti po sieninį laikrodį kiekvienai palatai...
Bo kiekvieną kartą po maitinimo ir prieš žiūrėt kiek tų valandų...
Aišku, kad žiūrėjau į mob. tel. , bet pasitaikė, kad jis išsikrovė, o pakrovėjo neturėjau... blush2.gif
Spėkit ką dariau...?
O gi į koridorių vis išeidavau..., bo viena palatoje gulėjau
Turbūt l. juokingai atrodžiau...

O dėl laikrodžių - aš čia rimtai.
Jei kas norėtų prisijungt - tuomet až parašykit
Atsakyti
QUOTE(markuckaite @ 2010 09 29, 23:25)
O man trūko laikrodžio palatoje.
Pagalvojau, gal reikėtų susidėti norinčioms ir nupirkti po sieninį laikrodį kiekvienai palatai...

Kiekvienai palatai tikrai nereikes mirksiukas.gif Toj kur as gulejau (nr. 4) buvo! (Kaba virs zidinio)
Atsakyti
QUOTE(sukute @ 2010 09 21, 22:32)
Gimdziau pries truputi daugiau nei metus, tai, man rodos, nera ten jokio remonto daryto g.gif bet, kaip mamytes sako, kai jau gimdai, tai ner svarbu, kokios ten plyteles ar kedes kokios spalvos ax.gif svarbu, kad personalas salia, kai reikia butu ir tvarkinga bei svaru viskas smile.gif

as gimdziau 2009 rugseji. Dusas antrame aukste veike. Nepatiko tik lovos - ceratinis isguletas ciuzinys. Ne del to, kad buciau kokia ponia ar viesbucio patogumu ieskociau, bet mano atveju, jei ne vyras, as toje lovoje nebuciau sugebejusi nieko padaryti, nei vaiko pamaitinti, ir pan. Nes po gimdymo visur skaudejo, plius siule, apsiversti ant sono negalejau- ciuzinio vidury- duobe. Reikia vaikiuka perkelti prie kitos kruties- ta dare vyras. Is lovos islipti taipogi padejo vyras (nors i dusa ejau pati, ir daugiau problemu nebuvo, bet va lovoje judeti sunku). Taip pat minusas, kad gulint labai labai prakaituoji, o kaip zinia, po gimdymo prakaitavimas dar padideja. smile.gif
Galiu pasakyti, kad tos, kurios patenka i gimdykla tik pagimdyti (isstumti leliuka), tai gal tikrai jokio skirtumo- turbut butu gerai ir II ligonines trivieteje gimdykloje su surudijusiomis kriauklemis biggrin.gif Bet pvz as ten patekau nuo pat ankstaus ryto, ir isbuvau 14 valandu. Nepatiko tik vietos stoka, bet siaip gimdykla gan jauki, nesijauciau slyksciai, nebuvo atgrasu. O stai priesgimdyvineje palatoje- buvo. Ten as persirenginejau is pat pradziu. Kol as buvau uzemusi gimdykla, toje patalpoje pagimde dar dvi. Nepavydejau joms... Be to, ten DVIVIETE patalpa, kas man nepatiktu...

QUOTE(Liusii @ 2010 09 29, 00:12)
as irgi abu gimdziau krikscioniskuose, bet ar dar ten gimdyciau nei nezinau  unsure.gif ta aplinka tai manes nebaugina, bet kai maziuka apkrete auksiniu stafilokoku, ko pasekoje tik per laiminga atsitiktinuma mes isgyvenom ir likom sveiki ( galejom ne tik kad mirti, bet ir likti invalidais ), tai nebezinau jau.... aciu dievui patekom i klinikas pas nuostabia gydytoja, busiu dekinga jai amzinai, dar ir dabar po 2,5 metu nueinu ir nunesu geliu  smile.gif

gimdziau siaip susitarus su savo gydytoja  smile.gif sumos nenustate, sake, kiek gali, daviau tada 500 lt , pilnai uzteko manau  smile.gif

ir mus uzkrete. KAIP- nezinau. Situacija panasi, dar dabar jauciamos pasekmes, nos vaikui metai. Taciau infektologes pirmas klausimas buvo- ar gimdete KMUK, nes is ten daugiausiai parsiveza stafilokoko. Tai vat ir galvoju dabar ka daryt su antru gimdymu vasari.... mane priziuri pati vedeja, ji ir pirma gimdyma prieme, esu ja labai patenkinta, visiskai pasitikiu. Todel noriu gimdyti ten..... bet ir bijau... nezinau, ka daryt... KMUK nenoriu del nenormalaus konvejerio ir skatinimu, mazylyje- del personalo, II ligonineje taip pat del personalo nenoriu. KGN man svarbiausia buvo normalus, naturalus kiek imanoma gimdymas, kad ziurima i tai, kad butu gerai vaikeliui ir mamai, o ne "Laba diena, biski gimdai, tai va skatinamieji, kad iki mano pamainos pagimdytum. Va, nesiveria kaklelis per dvi val, tai davai cezari darom. Na, stai vaikas, dabar tu jo nematysi bent 15 min, nes sversim, matuosim ir t.t." (aisku as cia hiperbolizuoju). Bet pirmos dvi valandos be jokiu sverimu ir matavimu man buvo itin svarbios. Jos dar svarbesnes kudikeliui, toel pirma gimdziau KGN.
Atsakyti