Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN

Cia apie dusa antrame aukste kalbat??? Jei taip, tai reik tiketis, kad sieneles patvarke, tada tikrai be problemu elementariai higienai uztenka drinks_cheers.gif
siaip kai as gimdziau, jos palietus irgi negriudavo, tiesiog kai reikdavo sustumt ar atstumt, tada jos kazkaip krypdavo is tu begeliu ir rodydavosi kad tuoj tuoj nukris
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele.A @ 2010 09 08, 13:45)
Vakar vakare uzejo skausmai, tai nuvaziavom, kad toniukus uzrasytu. Kol laukiau, nuejau i WC ir ranku nusiplauti, kur maciau ir ta "garsuji" dusa apie kuri cia jau toooooookios legendos sklaido  lotuliukas.gif Tai pelieciau visas sienas -  nei viena nenukrito  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Man pasirode, kad elementariai higienai jo tikrai uztenka  smile.gif Aisku, jis nera pirmos jaunystes, bet tikrai ne katastrofa  bigsmile.gif

manau tikrai ne tame duse buvot. Jums gi 1 a matavo tuos toniukus.

Beje del tu sienu- man duso sienu galejo isvis ne nebuti, bet va kranas turetu veikti, ir bent SILTO vandens kad butu
Atsakyti
Jai tariesi su gydytoja kad ji dalyvautu gimdyme ne savo darbo metu reikia 700? As galvoaju kokiu 600 nors uztektu g.gif
Mano drauge nesenai gimde sake 600 blush2.gif
Gal kas zinot?
Atsakyti
QUOTE(sukute @ 2010 09 08, 16:08)
Cia apie dusa antrame aukste kalbat???

Tikrai taip! Mes buvom velai vakare, tad tikrino II aukste smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Elzė @ 2010 09 08, 20:47)
manau tikrai ne tame duse buvot. Jums gi 1 a matavo tuos toniukus.

Tam tam, antram aukste 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Helxa @ 2010 09 09, 11:34)
Jai tariesi su gydytoja kad ji dalyvautu gimdyme ne savo darbo metu reikia 700? As galvoaju kokiu 600 nors uztektu g.gif 
Mano drauge nesenai gimde sake 600 blush2.gif
Gal kas zinot?

Cia kaip pas kokia gydytoja smile.gif Oficialiai i kasa 690 4u.gif O si konkrecia gydytoja - kaip sutari. As paklausiau tiesiai sviesiai ax.gif
Atsakyti
nuostabiai silti gimdymo namai. vaziavau cia is Vilniaus ir tuo dziaugiuosi. pagarba ir palaikymas kiekviename zingsnyje wub.gif - o tai man atrodo svarbiausia.

Atsakyti
O uz epidura tikrai nereikia oficialiai i kasa moket? Man atrodo rekia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Helxa @ 2010 09 17, 13:03)
O uz epidura tikrai nereikia oficialiai i kasa moket? Man atrodo rekia g.gif

jeigu esate socialiai drausta tai nereikia smile.gif
Atsakyti
Labas ,mamytės,gal kuri domėjotės ,kokios gydytojos šią savaitę budi? ax.gif
Atsakyti
o kaip pačios gimdyklos? ar vis tos pačios baisios plytelės ir ..raudonos kėdės? kmuk jau atsinaujino....
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2010 09 21, 13:15)
o kaip pačios gimdyklos? ar vis tos pačios baisios plytelės ir ..raudonos kėdės? kmuk jau atsinaujino....

kai saremiai prasidejo, tai man ne iki plyteliu jau buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2010 09 21, 14:15)

ale jeigu jau gimdant interijeru rupintis ir dometis spesi tai pastatysiu tau paminkla, nes man tikrai gimdymo metu ne tai rupejo, o dusas antrame aukste tirkai neveikia, reikia leistis i pirma auksta arba rusi.
Atsakyti
Gimdziau pries truputi daugiau nei metus, tai, man rodos, nera ten jokio remonto daryto g.gif bet, kaip mamytes sako, kai jau gimdai, tai ner svarbu, kokios ten plyteles ar kedes kokios spalvos ax.gif svarbu, kad personalas salia, kai reikia butu ir tvarkinga bei svaru viskas smile.gif
Atsakyti