Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN

QUOTE(Mindaugiene @ 2010 08 31, 10:56)
O kaip su tuo mokejimu, jei tariesi su gydytoja? Moketi reikia ir i kasa, ir gydytojai asmeniskai? Ar tik gydytojai? Gal galit atsakyti tos mamytes, kurios taresi su gydytoja, kaip ten is tikruju yra? Aisku ir kaina dar labai domintu, jei negalit cia rasyt, tai tada i az... Aciu  4u.gif

Moki tik gydytojai, į kasą mokėti kol kas nereikia. Kaina yra 700 lt, tiek kiek būtų oficialus mokestis į kasą (690 lt). Jei dar norėsi atsidėkoti akušerei tai bus plius koks 100 lt ar 200 lt. Jei norėsi epidūro taip pat plius 100 lt anesteziologei 4u.gif
Atsakyti
niu va ir as svieziai iskepta mamyte, 5dieni grizau namo is KGN smile.gif lepino mane ten ne tas zodis, ir visai man ten patiko. prieziura superine, priekaistu jokiu neturiu, net ir nedrisciau tureti biggrin.gif personalas geras, ir kad labiausiai nustebino, kad ju ten tiek daug biggrin.gif zodziu, viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2010 09 05, 10:53)
niu va ir as svieziai iskepta mamyte, 5dieni grizau namo is KGN smile.gif lepino mane ten ne tas zodis, ir visai man ten patiko. prieziura superine, priekaistu jokiu neturiu, net ir nedrisciau tureti  biggrin.gif  personalas  geras, ir kad labiausiai nustebino, kad ju ten tiek daug  biggrin.gif zodziu, viskas  thumbup.gif

tai sveikinam naujai iskepta mamyte drinks_cheers.gif 4u.gif ir as ten ruosiuosi savaites pradzioje, tai truputi nerimauju...,nes nesitariau su gydytoja, o zadu gimdyti prie budincio personalo unsure.gif manau, kad daug kas priklauso nuo pacio zmogaus nusistatymo, jei vaziuosi tikedamasi spa proceduru lotuliukas.gif tai tikrai patenkinta neliksi... o man svarbu - zmogiskumas...
Atsakyti
QUOTE(Varle karaliene @ 2010 09 05, 14:51)
tai sveikinam naujai iskepta mamyte drinks_cheers.gif  4u.gif ir as ten ruosiuosi savaites pradzioje, tai truputi nerimauju...,nes nesitariau su gydytoja, o zadu gimdyti prie budincio personalo unsure.gif manau, kad daug kas priklauso nuo pacio zmogaus nusistatymo, jei vaziuosi tikedamasi spa proceduru lotuliukas.gif tai tikrai patenkinta neliksi... o man svarbu - zmogiskumas...

viskas bus gerai ,jei pati psichologiskai nusiteikus kad bus gerai ,tai taip ir bus ,ir as vaziavau nesitarus ,bet viskas buvo super,sitiek nuostabiu zmoniu sutikau ,ir sunelio gimimas buvo tiktai didele svente mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Varle karaliene @ 2010 09 05, 14:51)
tai sveikinam naujai iskepta mamyte drinks_cheers.gif  4u.gif ir as ten ruosiuosi savaites pradzioje, tai truputi nerimauju...,nes nesitariau su gydytoja, o zadu gimdyti prie budincio personalo unsure.gif manau, kad daug kas priklauso nuo pacio zmogaus nusistatymo, jei vaziuosi tikedamasi spa proceduru lotuliukas.gif tai tikrai patenkinta neliksi... o man svarbu - zmogiskumas...

dekui smile.gif

tikrai manau nenusivilsi, demesio ten netruks, nei tau nei tavo mazyliui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2010 09 05, 19:08)
dekui smile.gif

tikrai manau nenusivilsi, demesio ten netruks, nei tau nei tavo mazyliui smile.gif

ahh pagaliau ir mane nuteiket, kad tirkai ten niekas per pusantru metu nuo tada kaip gimdziau pirmaja dukrele nepasikeite ir kad zmogiskumas vis tik ten tegyvuoja. As jau irgi tuoj tuoj galesiu pasidalinti savo svieziais ispudziais (taip pat nesitarsiu), nes manau, kad ten saunus visas personalas, o kaip bus, parasysiu jau po visko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2010 09 05, 19:08)
dekui smile.gif

na ir puiku, jau net laukiu nesulaukiu, kad gi greiciau biggrin.gif tik dar norejau paklausti, jei sugalvoji naudotis epiduru, tai tada oficialiai moki i kasa, ar kaip ten?? : blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Varle karaliene @ 2010 09 06, 11:51)
na ir puiku, jau net laukiu nesulaukiu, kad gi greiciau biggrin.gif  tik dar norejau paklausti, jei sugalvoji naudotis epiduru, tai tada oficialiai moki i kasa, ar kaip ten?? : blush2.gif

as oficialiai uz nieka nemokejau, tik "neoficialiai" biggrin.gif jeigu esi drausta, tai nereiks ir tau moket smile.gif
Atsakyti
vat užtai taip "maloniai" ir apšokinėta, kad "neoficiailiai" susimokėjot.

Kiekvienas renkasi savaip. bet pvz man nesuvokiami tie mokėjimai daktarams. O pvz kasininkėms irgi paliekate pinigeliu uz malonu aptarnavima? O batu parduotuveje?
Ir nereikai cia sakyti, kad tai atsidekojimas uz ju darba. Uz darba jie pinigus gauna.
Beje as pati su pirmu vaiku lygiai taip pat "neoficialiai atsidekojau". Nes pagauna baime- visos moka tai gal manes neziures? Su antru nieko nemokejau, nes labai patiko perskaitytas SM komentaras "uz tave vis tiek nepagimdys". Jei idomu skirtumas tai- tiek susimokejus, tiek nesusimokejus (abiem atvejais nesitarta is anksto) pats gimdymas buvo priziurimas (tiesa didziausia darba atliko akusere ir pirmuoju atveju jai daugiausiai davem pinigeliu). Vaikiukais rupinosi vienodai gerai. Bet va mamos prieziura skirtinga ir net labai. Susimokejus ir buna tas pasokinejimas. Bet kadangi as vaziavau ne gerai laika leisti, o tik prabuti tas reikiamas dienas iki namu, tai galima atlaikyti. Aisku gerai jei nera dideliu komplikaciju ar problemu.
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2010 09 06, 15:41)
vat užtai taip "maloniai" ir apšokinėta, kad "neoficiailiai" susimokėjot.

Kiekvienas renkasi savaip. bet pvz man nesuvokiami tie mokėjimai daktarams. O pvz kasininkėms irgi paliekate pinigeliu uz malonu aptarnavima? O batu parduotuveje?
Ir nereikai cia sakyti, kad tai atsidekojimas uz ju darba. Uz darba jie pinigus gauna.
Beje as pati su pirmu vaiku lygiai taip pat "neoficialiai atsidekojau". Nes pagauna baime- visos moka tai gal manes neziures? Su antru nieko nemokejau, nes labai patiko perskaitytas SM komentaras "uz tave vis tiek nepagimdys". Jei idomu skirtumas tai- tiek susimokejus, tiek nesusimokejus (abiem atvejais nesitarta is anksto) pats gimdymas buvo priziurimas (tiesa didziausia darba atliko akusere ir pirmuoju atveju jai daugiausiai davem pinigeliu). Vaikiukais rupinosi vienodai gerai. Bet va mamos prieziura skirtinga ir net labai. Susimokejus ir buna tas pasokinejimas. Bet kadangi as vaziavau ne gerai laika leisti, o  tik prabuti tas reikiamas dienas iki namu, tai galima atlaikyti. Aisku gerai jei nera dideliu komplikaciju ar problemu.

as ir iki gimdymo buvau gerai apsokineta, todel atsidekoti man negaila buvo to "neoficialumo" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2010 09 06, 17:10)
as ir iki gimdymo buvau gerai apsokineta, todel atsidekoti man negaila buvo to "neoficialumo"  biggrin.gif

o pas ka lanketes nestumo metu, ar tik gimdet Krikscioniskuose GN?
Atsakyti
Vakar vakare uzejo skausmai, tai nuvaziavom, kad toniukus uzrasytu. Kol laukiau, nuejau i WC ir ranku nusiplauti, kur maciau ir ta "garsuji" dusa apie kuri cia jau toooooookios legendos sklaido lotuliukas.gif Tai pelieciau visas sienas - nei viena nenukrito biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Man pasirode, kad elementariai higienai jo tikrai uztenka smile.gif Aisku, jis nera pirmos jaunystes, bet tikrai ne katastrofa bigsmile.gif
Atsakyti