Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN

Nepasisakei,o pagaliau laikas suprasti,kad cia valdiska istaiga,nepatinka kas nors lankykites "motina ir vaikas" tada bus ir dusai geri ir t.t O apie mamytes pasisakiau is patirties!
Atsakyti
Kodel bandoma pasakyti, kad tos mamos, kurioms siuose gimdymo namuose uzkliuvo svara ir tvarka, yra arba ispaikusios, arba pacios namuose nesilaikancios svaros blink.gif
tikrai nesu nei ponia, nei sruciu srute...
juk sita tema skaito busimos mamos, kurios nori susidaryti bendra vaizda apie sia istaiga. Tai jus, kristeen, ir rasykite, kad jums viskas patiko ir tvarka, ir svara. Tegu kiekviena mama pati susidaro nuomone apie siuos gimdymo namus, ju aplinka ir gydytojus is gimdziusiu mamyciu konkreciu pasisakymu, o ne prielaidu, kokios tos mamos siokios ar anokios, kad joms neitiko aplinka doh.gif
visuose, praktiskai, pasisakymuose apie personala gimdymo yra tik geri zodziai, taciau, del tvarkos yra ivairiu pasisakymu ir nereikia bandyti ipirsti, kad tai yra visiska nesamone schmoll.gif
nesvarbu, kad tai valdiska istaiga, dusai turi buti sutvarkyti, tebunie jie ir nenauji. Juk cia gimdymo namai, kur turi buti uztikrinta, kad moterys gales normaliai rupintis savo higiena. Jeigu LT yra nemokamas gimdymas, kodel as, noredama elementarios tvarkos, ne prabangos ir ne moderniu baldu ar irangos, tureciau eiti i privacia klinika blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sukute: 30 rugpjūčio 2010 - 23:09
Apie visus gimdymo namus rasit ir gero ir blogo prirašyta irnesakyk.gif Paprasčiausiai kiekviena mamytė renkasi - prabangios šviesios palatos, ar nuoširdi gydytojų priežiūra... Naujas dušas, ar jaukūs, mažučiai, šeimyniniai gimdymo namai... Konvejeris ar būsimos mamytės nuomonė ir prioritetai... Gimdymas svaiginantis vaistais, ar skatinantis natūraliais būdais (vonia, kamuoliais, masažais...) 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
norejau paklausti kaip isikruju yra su tuo mokejimo KGN? mano drauge pries pusantru metu ten gimde tai sake, kad reikia oficialiai susimoketi uz visa prieziura ir panasiai, kitur skaiciau, kad nieko ten moketi nereikia? tai gal kuri zinot kaip yra istikruju?
Atsakyti
QUOTE(kristeen @ 2010 08 30, 23:03)
Nepasisakei,o pagaliau laikas suprasti,kad cia valdiska istaiga,nepatinka kas nors lankykites "motina ir vaikas" tada bus ir dusai geri ir t.t  O apie mamytes pasisakiau is patirties!

tikrai kad įdomi tamsta. Kaip kažkuri čia jau rašė- kiekviena gali turėti savo nuomonę. Jums viskas tiko ir patiko, tai valio. Sručių srutėms ( biggrin.gif ) netiko tai irgi jų reikalas.
Nesu nei išranki, nei kokia tai ponia. Bet elementarios higienos pažeidimai ten akivaizdūs. Neveikiantis dušas per tokias karštas dienas, ir moterims po gimdymo yra baisu, o pvz mano palatoj dar ir nulūžęs kranas kriauklės buvo, kur vaikiukus plauti. Tai čia normalu? Jei taip- tai kyla klausimas vis tik- kas yra sručių srutė?

QUOTE(pupsikutas @ 2010 08 31, 10:10)
Sveikos,
norejau paklausti kaip isikruju yra su tuo mokejimo KGN? mano drauge pries pusantru metu ten gimde tai sake, kad reikia oficialiai susimoketi uz visa prieziura ir panasiai, kitur skaiciau, kad nieko ten moketi nereikia? tai gal kuri zinot kaip yra istikruju?

cia gimdant turit galvoj? Jei taip tai nera jokio mokejimo jei nesitari su gydytoja.
Ar cia kalbat apie ta mokejima, kur susimoki ir visa nestuma paskui lankaisi, bei tyrimus daraisi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elzė: 31 rugpjūčio 2010 - 09:21
QUOTE(pupsikutas @ 2010 08 31, 10:10)
Sveikos,

Jei pradedi lankytis nuo nėštumo pradžios tai mokestis yra 200 lt už visą priežiūrą. Juos sumokėsi oficialiai, gausi kvituką. Vėliau kainuos tik streptokoko tyrimas (apie 30 lt) ir jei reikės, pasėlio tyrimas (apie 20 lt). O į minėtus 200 lt įeina visos reikalingos konsultacijos, echo tiek kiek reikia (aš pvz. jų turėjau gal 7-8, valst. poliklinikoj gautum tik 2 arba 3 geriausiu atveju), pastovūs šlapimo, kraujo tyrimai ir tt.
Gimdymas atskira kalba - jei tariesi moki, jei ne, tuomet savaime suprantama, kad nieko nekainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 08 31, 10:38)
Gimdymas atskira kalba - jei tariesi moki, jei ne, tuomet savaime suprantama, kad nieko nekainuoja mirksiukas.gif

O kaip su tuo mokejimu, jei tariesi su gydytoja? Moketi reikia ir i kasa, ir gydytojai asmeniskai? Ar tik gydytojai? Gal galit atsakyti tos mamytes, kurios taresi su gydytoja, kaip ten is tikruju yra? Aisku ir kaina dar labai domintu, jei negalit cia rasyt, tai tada i az... Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neringar1 @ 2010 08 25, 15:44)
Vakar lankiausi pas gydytoją Radavičienę, sakė rugsėjį labai daug gimdyvių,teiravausi dėl mokamos palatos,tai sakė labai mažai šansų,kad bus laisva verysad.gif
Man vien tas dušas šiurpą kelia,pamenu prieš nepilnai du metus ,kai gimdžau,tai į tą dušą eidavau,kai į kokį pragarą,niekas ten normalei neveikia,klausiau kodėl jo iki šiol niekas netvarko,tai gydytoja tik nusijuokė g.gif

Sweikos , o gyd Radaviciene, kur ji dirba ??? Krikscioniskuose? Ar tu buvai poliklinikoj ?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(milla22 @ 2010 08 31, 15:36)
Sweikos , o gyd Radaviciene, kur ji dirba ??? Krikscioniskuose?  Ar tu buvai poliklinikoj ??  blink.gif

Aš lankausi pas ją poliklinikoje,bet ji dirba ir kriščioniškuose gimdymo namuose.
Atsakyti
Gimdziau ten lygiai pries keturis metelius. Tiesa pasakius neatsimenu as nei to duso, keite patalyne ar ne....Man svarbiausia buvo personalas, kuris pasirupintu mano vaikucio ir mano sveikata..Rupestis tikrai buvo begalinis, isejau tikrai patenkinta ir antra gimdysiu tik ten. Taip ten nera prabangos,erdviu palatu,bet daktarai super 4u.gif
Man tik to ir tereikejo...
Atsakyti
QUOTE(Mindaugiene @ 2010 08 31, 11:56)
O kaip su tuo mokejimu, jei tariesi su gydytoja? Moketi reikia ir i kasa, ir gydytojai asmeniskai? Ar tik gydytojai? Gal galit atsakyti tos mamytes, kurios taresi su gydytoja, kaip ten is tikruju yra? Aisku ir kaina dar labai domintu, jei negalit cia rasyt, tai tada i az... Aciu  4u.gif

Jei tariesi su gydytoja moki tiktais jai, i kasa nereikia. O kai pagimdai tai tiesiog gydytojos mano vyras paklause kiek esame skolingi personalui ir sumoki kiek papraso jai. O ji jau atsiskaito su personalu. Gydytoja pati pasako kainas. O seip ant duru yra nurodytas kainynas, tai naturalus gimdymas apie 600 lt, tariantis us gydytoju.
Atsakyti
QUOTE(neringar1 @ 2010 08 31, 16:12)
Aš lankausi pas ją poliklinikoje,bet ji dirba ir kriščioniškuose gimdymo namuose.

4u.gif As irgi pas ja lankausi 4u.gif
Pasikeiciau is Eimontienes blush2.gif
Atsakyti