Per paskaitėles sakė, kad prieš einant į gimdyklą, reikia paduoti pampį ir kojinaites sesutei. Ji jas padės gimdykloje po lempa ir pašildys, kad gimusiam leliui būtų maloniau
Vakar lankiausi pas gydytoją Radavičienę, sakė rugsėjį labai daug gimdyvių,teiravausi dėl mokamos palatos,tai sakė labai mažai šansų,kad bus laisva
Man vien tas dušas šiurpą kelia,pamenu prieš nepilnai du metus ,kai gimdžau,tai į tą dušą eidavau,kai į kokį pragarą,niekas ten normalei neveikia,klausiau kodėl jo iki šiol niekas netvarko,tai gydytoja tik nusijuokė
Man vien tas dušas šiurpą kelia,pamenu prieš nepilnai du metus ,kai gimdžau,tai į tą dušą eidavau,kai į kokį pragarą,niekas ten normalei neveikia,klausiau kodėl jo iki šiol niekas netvarko,tai gydytoja tik nusijuokė
Sveikos,
saviske pries pora metu gimdziau KGN ir likau labai patenkinta. Tariausi ir gimdziau pas Maciulaitiene, nieko blogo negaliu pasakyt. Buvau apsokineta,isglostyta gal tokie prisiminimai todel, kad gimdymas vyko lb greitai ir sklandziai. Vaziuodama namo sakiau, kad grisiu tik cia...
Dabar prisikaiciau jusu istoriju ir pasidare baisu, negi viskas taip pasikeite? Na netvarka manes neisgasdino, nors vaziuodama sakiau, jog noriu tik i privacia palata, bet deja vietu nebuvo . Dusas kraupokas, bet man teko gulet apacioj tai jis bent veike . Vyrui taip pat pavyko isiprasyt pirma nakti kartu su manimi pabut.
Noreciau nesitart nes nemanau kad tai ka nors keicia, o jei jau matysiu kad lb reik pakisos tai visada vyras spes i kisene pinigeliu idet. Be to teko lankytis Vaisngumo klinikoje tai man labai patikusi Kliniku gydytoja tik nusisaipe isgirdudi toki entuziastina mano poziuri i siuos GN. Visai pasimeciau
saviske pries pora metu gimdziau KGN ir likau labai patenkinta. Tariausi ir gimdziau pas Maciulaitiene, nieko blogo negaliu pasakyt. Buvau apsokineta,isglostyta gal tokie prisiminimai todel, kad gimdymas vyko lb greitai ir sklandziai. Vaziuodama namo sakiau, kad grisiu tik cia...
Dabar prisikaiciau jusu istoriju ir pasidare baisu, negi viskas taip pasikeite? Na netvarka manes neisgasdino, nors vaziuodama sakiau, jog noriu tik i privacia palata, bet deja vietu nebuvo . Dusas kraupokas, bet man teko gulet apacioj tai jis bent veike . Vyrui taip pat pavyko isiprasyt pirma nakti kartu su manimi pabut.
Noreciau nesitart nes nemanau kad tai ka nors keicia, o jei jau matysiu kad lb reik pakisos tai visada vyras spes i kisene pinigeliu idet. Be to teko lankytis Vaisngumo klinikoje tai man labai patikusi Kliniku gydytoja tik nusisaipe isgirdudi toki entuziastina mano poziuri i siuos GN. Visai pasimeciau
QUOTE(vajuke @ 2010 08 25, 12:45)
Sveikos,
Dabar prisikaiciau jusu istoriju ir pasidare baisu, negi viskas taip pasikeite?
Dabar prisikaiciau jusu istoriju ir pasidare baisu, negi viskas taip pasikeite?
vat ir man keista, as ir pries 2 metus gimdziau, beje irgi pas Maciulaitiene papuoliau, nesitarus viskas buvo super, nzn, man po gimdymo ne tvarka , ne valgis, ir ne dusas buvo galvoj, tiesa sakant net dorai nepamenu to duso -ejau aisku, bet lyg normaliai jis ten veike ir palatas plaudavo, ir naktinius duodavo, nu kazkaip neturiu kabliuku del viso sito, arba tiesiog demesio neatkreipiau
Spali vel gimdysiu, ir net nesvarstau kitu GN, vaziuosiu i situs
As galiu pasakyti taip:as gimdziau man tiko ir patiko,o toms kurios netinka tai namuose ir buna labiausiai aps.....tokia mano patirtis kaip gulejau po gimdymo palatoj su tokia ale tvarkinguole kuriai niekas netinka,bet pasirode kad pati sruciu srute
Atsiprasau cia mano nuomone!
Beje ir palatas plauna,ir apsokineja ir t.t kaip tokiam mazam personalui ir dusas tiko ir dzin kad jis savo atgyvenes aini ir prausiesi kaip praustis nori!
Atsiprasau cia mano nuomone!
Beje ir palatas plauna,ir apsokineja ir t.t kaip tokiam mazam personalui ir dusas tiko ir dzin kad jis savo atgyvenes aini ir prausiesi kaip praustis nori!
Neseniai ir aš grįžau.
Esu patenkinta,kaip ir prieš 2 metus.
Ir palatas plovė kasdien... ir šiukšles išnešė...
Man kas l. patiko - bide..., nes buvau po operacijos, kaip ten kitaip dušu naudosies...?
Buvau maloniai nustebinta Mačiulaitienės... kuri tikrai nuoširdžiai dirbo ir padėjo...
Esu patenkinta,kaip ir prieš 2 metus.
Ir palatas plovė kasdien... ir šiukšles išnešė...
Man kas l. patiko - bide..., nes buvau po operacijos, kaip ten kitaip dušu naudosies...?
Buvau maloniai nustebinta Mačiulaitienės... kuri tikrai nuoširdžiai dirbo ir padėjo...
Na nuraminot nes man nelabai svarbu aplinka, o gydytojai ir akuseres puikus
As jauciu vel labai noreciau pas Maciulaitiene
QUOTE(vajuke @ 2010 08 28, 12:34)
Na nuraminot nes man nelabai svarbu aplinka, o gydytojai ir akuseres puikus
ir aš norėčiau
merginos gal rekomenduosit pas kokia gydytoja uzsirasyti lankytis nestumo metu?
QUOTE(Saulutė @ 2010 08 30, 11:42)
merginos gal rekomenduosit pas kokia gydytoja uzsirasyti lankytis nestumo metu?
As lankiausi pas Vedeja Gyd.Rasa Babiliute jei nori pas ja lankytis galiu duoti jos tel
QUOTE(kristeen @ 2010 08 25, 18:40)
As galiu pasakyti taip:as gimdziau man tiko ir patiko,o toms kurios netinka tai namuose ir buna labiausiai aps.....tokia mano patirtis kaip gulejau po gimdymo palatoj su tokia ale tvarkinguole kuriai niekas netinka,bet pasirode kad pati sruciu srute
nu čia ir pasisakei!