Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN

Per paskaitėles sakė, kad prieš einant į gimdyklą, reikia paduoti pampį ir kojinaites sesutei. Ji jas padės gimdykloje po lempa ir pašildys, kad gimusiam leliui būtų maloniau wub.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
Vakar lankiausi pas gydytoją Radavičienę, sakė rugsėjį labai daug gimdyvių,teiravausi dėl mokamos palatos,tai sakė labai mažai šansų,kad bus laisva verysad.gif
Man vien tas dušas šiurpą kelia,pamenu prieš nepilnai du metus ,kai gimdžau,tai į tą dušą eidavau,kai į kokį pragarą,niekas ten normalei neveikia,klausiau kodėl jo iki šiol niekas netvarko,tai gydytoja tik nusijuokė g.gif
Atsakyti
Sveikos,
saviske pries pora metu gimdziau KGN ir likau labai patenkinta. Tariausi ir gimdziau pas Maciulaitiene, nieko blogo negaliu pasakyt. Buvau apsokineta,isglostyta gal tokie prisiminimai todel, kad gimdymas vyko lb greitai ir sklandziai. Vaziuodama namo sakiau, kad grisiu tik cia...
Dabar prisikaiciau jusu istoriju ir pasidare baisu, negi viskas taip pasikeite? Na netvarka manes neisgasdino, nors vaziuodama sakiau, jog noriu tik i privacia palata, bet deja vietu nebuvo smile.gif. Dusas kraupokas, bet man teko gulet apacioj tai jis bent veike thumbup.gif . Vyrui taip pat pavyko isiprasyt pirma nakti kartu su manimi pabut.
Noreciau nesitart nes nemanau kad tai ka nors keicia, o jei jau matysiu kad lb reik pakisos tai visada vyras spes i kisene pinigeliu idet. blush2.gif Be to teko lankytis Vaisngumo klinikoje tai man labai patikusi Kliniku gydytoja tik nusisaipe isgirdudi toki entuziastina mano poziuri i siuos GN. Visai pasimeciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuke @ 2010 08 25, 12:45)
Sveikos,
saviske pries pora metu gimdziau KGN ir likau labai patenkinta. Tariausi ir gimdziau pas Maciulaitiene, nieko blogo negaliu pasakyt. Buvau apsokineta,isglostyta gal tokie prisiminimai todel, kad gimdymas vyko lb greitai ir sklandziai. Vaziuodama namo sakiau, kad grisiu tik cia...
Dabar prisikaiciau jusu istoriju ir pasidare baisu, negi viskas taip pasikeite?

vat ir man keista, as ir pries 2 metus gimdziau, beje irgi pas Maciulaitiene papuoliau, nesitarus mirksiukas.gif viskas buvo super, nzn, man po gimdymo ne tvarka , ne valgis, ir ne dusas buvo galvoj, tiesa sakant net dorai nepamenu to duso -ejau aisku, bet lyg normaliai jis ten veike g.gif ir palatas plaudavo, ir naktinius duodavo, nu kazkaip neturiu kabliuku del viso sito, arba tiesiog demesio neatkreipiau biggrin.gif
Spali vel gimdysiu, ir net nesvarstau kitu GN, vaziuosiu i situs thumbup.gif
Atsakyti
As galiu pasakyti taip:as gimdziau man tiko ir patiko,o toms kurios netinka tai namuose ir buna labiausiai aps.....tokia mano patirtis kaip gulejau po gimdymo palatoj su tokia ale tvarkinguole kuriai niekas netinka,bet pasirode kad pati sruciu srute
Atsiprasau cia mano nuomone!
Beje ir palatas plauna,ir apsokineja ir t.t kaip tokiam mazam personalui thumbup.gif ir dusas tiko ir dzin kad jis savo atgyvenes aini ir prausiesi kaip praustis nori!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristeen: 25 rugpjūčio 2010 - 17:42
Neseniai ir aš grįžau.
Esu patenkinta,kaip ir prieš 2 metus.
Ir palatas plovė kasdien... ir šiukšles išnešė...
Man kas l. patiko - bide..., nes buvau po operacijos, kaip ten kitaip dušu naudosies...?

Buvau maloniai nustebinta Mačiulaitienės... kuri tikrai nuoširdžiai dirbo ir padėjo...
Atsakyti
Na nuraminot 4u.gif nes man nelabai svarbu aplinka, o gydytojai ir akuseres puikus thumbup.gif
As jauciu vel labai noreciau pas Maciulaitiene biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuke @ 2010 08 28, 12:34)
Na nuraminot 4u.gif  nes man nelabai svarbu aplinka, o gydytojai ir akuseres puikus  thumbup.gif
As jauciu vel labai noreciau pas Maciulaitiene  biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir aš norėčiau ax.gif
Atsakyti
merginos gal rekomenduosit pas kokia gydytoja uzsirasyti lankytis nestumo metu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2010 08 30, 11:42)
merginos gal rekomenduosit pas kokia gydytoja uzsirasyti lankytis nestumo metu?  ax.gif

As lankiausi pas Vedeja Gyd.Rasa Babiliute thumbup.gif jei nori pas ja lankytis galiu duoti jos tel mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristeen @ 2010 08 25, 18:40)
As galiu pasakyti taip:as gimdziau man tiko ir patiko,o toms kurios netinka tai namuose ir buna labiausiai aps.....tokia mano patirtis kaip gulejau po gimdymo palatoj su tokia ale tvarkinguole kuriai niekas netinka,bet pasirode kad pati sruciu srute

nu čia ir pasisakei! doh.gif
Atsakyti