Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN

kazkaip nesuprantu, o tai vaikiuka nebus galima savais drabuziais aprengti?? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2010 08 19, 14:42)
kazkaip nesuprantu, o tai vaikiuka nebus galima savais drabuziais aprengti??  unsure.gif

galima jei noras yra, bet jie rekomenduoja rengti jų rūbeliais
Atsakyti
kazkaip nesuprantu, o tai vaikiuka nebus galima savais drabuziais aprengti??  unsure.gif

Zinoma galima,bet man net patogiau buvo su ju drabuzeliais.Kas benutikdavo tik pasakai kad reik nauju nes apsikakokjo ar atpyle ar dar kasnors ir duoda.Nereikia savu kaupt.Namuose prisibus su savais rubais mirksiukas.gif
Atsakyti
reik atrinkti keleta, nes per daug tada pridejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2010 08 19, 16:17)
reik atrinkti keleta, nes per daug tada pridejau  biggrin.gif

As irgi isimeciau pora komplepkteliu, jei prireiktu, o siaip nesidejau daugiau, nes girdejau, kad rengia savais ax.gif
Atsakyti

Aš tik parvežimui įsidėjus buvau, o dar mažiukę zelionka tepliojo, tai savi rūbeliai būtų buvę žali visi, gerai kad ir nerengiau savais 4u.gif Manau, nuo situačijos priklausys smile.gif
Atsakyti
Spesim apsipuosti namuose savaisiais wub.gif
Atsakyti
reikia tik dziaugtis, kad sie gimdymo namai duoda kudikeliams drabuzelius savo. jie iskvarcuoti, todel labai mazai tiketina, kad galetu isimesti kokia infekcija i bambute, kol virkstele dar nenukritusi. namie neturesit tokios prabangos rengti vaikeli kvarcuotais drabuziais, todel, mamytes, naudokites tokia proga ligoninej. mirksiukas.gif
o be to, ir mamytems duoda naktinius, ir vis keicia, jeigu issitepa. man net atnese naujus, kai as neprasiau. nu ka, sukruvinau, bet nedaug labai, ir galvojau, ai neprasysiu, nes ten sone ir labai nedaug. o kai ejau i wc neuzsidejus chalato - palata buvo prie pat, nr. 5, tai pamate sesute ir iskart atnese naujus. sako, nenesiokit sukruvintu, pakeisim, tik pasakykit. tai as nesidejau net savu naktiniu, nors turejau, nes zinojau, kad man vyras neprivezios vis isskalbes, kai iskruvinsiu. o prireikdavo man bent dvieju naktinuku per diena... ir visada pakeisdavo be jokiu kalbu thumbup.gif
Atsakyti
Tai net vilnoniu kojinyciu nereikia, duoda savas? Apskritai nieko nereikia nestis i gimdykla leliui? rolleyes.gif
Atsakyti
mums kojinyciu reikejo, bet siaip viska dave smile.gif
Atsakyti
Tai isimesiu smile.gif
Atsakyti
Kojinaites vilnones butinai isimesk mirksiukas.gif
Atsakyti