Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN

QUOTE(Ievukis @ 2010 08 13, 23:34)
Smagu kad viskas gerai praejo 4u.gif akuseres kiek zinau visos labai puikios thumbup.gif O to duso rusy tai nei nezinojau doh.gif gal kada gyvenime ir pasinaudosiu dar hihihi.gif kas del drabuzeliu tai man nei vieno naujo drabuziuko neuzdejo unsure.gif visi buvo nuskalbti ir skyleti unsure.gif o naktiniu ten reik arba prasyt kad pakeistu,arba savus detis,nes gali isbut su tais paciais su kuriais gimdei doh.gif

gal sakau neseniai tuos naujus bodžius davė g.gif nes sesutė vaikų gydytojai sako, oi kaip gerai tie bodžiukai. naktinius po gimdymo davė man švarius, bet poto savo dėjausi... o prieš 4 metus neprašant atnešdavo kasdien švarius.
Atsakyti
As irgi nieko apie ta dusa rusy nezinojau.. niekas net nesake, kad yra dar vienas dusas, nes i ta virsuj, tai tik is kokio penkto karto pataikydavau, kad butu laisvas doh.gif
rubelius tai tikrai, turbut neseniai gavo naujus, nes maniski vaikiuka irgi renge paplysusiais ir nuskalbtais..
o del naktiniu tai taip, as buvau su tais paciais su kuriais ir gimdziau. Niekas nenese ju kiekviena diena, tik viena karta sesute (ta kuri patare ir galvos neplauti, kad neperpustu), paklause ar nenoriu svariu, tai tada atnese ax.gif Matyt, kaip jus sakot, reikia paciai prasyti, kad pakeistu.
Atsakyti
Čia kažkuri rašė, kad gal tikėjausi SPA užtai nepatenkinta. Tai aš jau žinojau kur vyksiu, ir nieko perdaug nesitikėjau. Man tereikėjo kad būtų galima nusiprausti, švariai praleisti tas dienas kol buvom ligoninėj. Kai buni 2 paras galima iškęsti ir taip, bet mes buvom savaitę, ir nekeista kruviną patalynė (plius pieno vonios pradžioj buvo) laimės nepridavė. Naktinių taip pat niekas nekeitė, bet aš savo vis keisdavausi. Vaikui rūbeliai netiko, tai savo dėjau (nes mažiukas labai gimė, ir ten visi perdideli, nors pirmagimiui rengiau visada jų rūbelius. Jie nuskalbti, bet man savotiškai mieli). O va dušas tai mane dakalė! Ir čia nesakykit, kad reikia leisti, jog nubėgtų vanduo. Galvojau kad aš nemoku atsisukti to vandens (nes krano rankenėlė gi nulūžus), tai prašiau ir sesučių, ir akušerių, kad padėtų. Deja, deja. Vandens ten nebuvo, net ir po 20 min leidimo. Kadangi aš ilgai ten buvau, plius labai daug siūta, tai man jau darėsi baugu be to dušo. Tai tada daktarė ir pasiūlė, kad man parodytų arba rūsyje personalo dušą, arba 3 a yra kažkoks direktoriaus. Aišku aš ėjau į tą kur rūsyje. Nepatogu vaikiuką palikt, bet taikydavau, kai vyras ateidavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paslaptingai: 15 rugpjūčio 2010 - 07:00
niu tikrai dušas kelia daug nepatogumų... o dėl patalynės - nebijokit prašyti, kai su po pirmo gimdymo gulėjau man ją keitė į dieną po kelis kartus, bet vis pasakydavau, kad susikruvino... nes kraujavau nežmoniškai. Naktinukus taip pat. Manau visko reikia klausti. o tą dušą viršuje tai aš nė nepasileidau vandens jame niekaip... man ir šaltas būtų tikęs, bet kad ten apskritai niekas nebėgo... rankena rankoje likdavo smile.gif jau sakiau siūsiu vyrą tvarkyti, bet mus greit išrašė.
Atsakyti
Na va, važiuodama gimdyt žinosiu ir aš, kad reikia prašyti, jog keistų patalynę biggrin.gif Iš kitos pusės iš kur tom slaugutėm žinoti ar kraujuota tavo patalynė ar ne, jei ant jos guli ir nieko nesakai g.gif
Atsakyti
na nezinau, bet man kiekvienakart paprasius pakeisti patalyne sesutes sakydavo- oi palaukit jus jau siandien gal namo isleis. Tai va taip ir prabuvau visalaik kol tikrai viena diena namo isleido smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paslaptingai @ 2010 08 16, 14:21)
na nezinau, bet man kiekvienakart paprasius pakeisti patalyne sesutes sakydavo- oi palaukit jus jau siandien gal namo isleis. Tai va taip ir prabuvau visalaik kol tikrai viena diena namo isleido smile.gif

blink.gif Žinosiu blink.gif
Atsakyti
sudas ten , o negimdymo namai gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2010 08 16, 18:38)
sudas ten , o negimdymo namai gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

o tai is kur toks nusistatymas?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2010 08 16, 19:38)
sudas ten , o negimdymo namai gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Vot kaip čia blink.gif Juokas ima iš tokių postų lotuliukas.gif
Tai vadinama spam.gif
Atsakyti
QUOTE(Soffyyy @ 2010 08 18, 08:44)
Vot kaip čia  blink.gif Juokas ima iš tokių postų  lotuliukas.gif
Tai vadinama  spam.gif

Sutinku, nes nepagristai pakomentavo biggrin.gif
Atsakyti
Naktinius kasdieną atnešdavo naujus persirengt nereikėjo nieko nė prašyt, nei savų rengtis, o dėl patalynės tai paklausdavo ar nereikia pakeist. Vaikiuką taip po apžiūros perrengdavo naujais bodžiukais.
Atsakyti