kaip tik į Toleikienės temą norėjau pasisakyti
Ogi aš prisiskaičius apie ją irgi baisiausiai nenorėjau patekti. Tai kai pirmą gimdžiau, pamenu atvykus tik aš kaip kokia ufonautė atrodžiau visoms, nes kas tik įeina į palatą-gimdyklą aš akis įsmeigus bandau perskaityti darbo pažymėjime pavardę
Ir vis tos Toleikienės laukiau. Nebuvo
šįkart sakiau nebebusiu tokia naivi ir prieš vykstant pasiskambinsiu ir paklausiu, kas budi. Aha aha, pasiskambinau.
Viskas prasidėjo labai greitai ir gerokai per anksti pagal terminą tai movėm ausis sustūmę. Nu ir ką- vėl scenarijus tas pats- pavardes tik skaitau, tik skaitau. Nėrandu tokios. Jau beveik atsipūčiu ir tada klausiu akušerės beveik palaimingu veidu- o kas šiandien budi? o man ji- Toleikienė.
nors sukryžiuok kojas ir striksėk namo! O dar galvoj sukasi nelemta mintis- neturim pakankamai grynų nusiėmę, naktį ir visai netikėtai atlėkėm. Kas bus jei pasakys kainą, o mes sakysim- palaukit kol Akropolyje bankomatą pasieksim
na bet žinot ką- mano atsiliepimai labai geri. Jokių užuominų apie pinigus nebuvo, labai maloniai bendravo, dažnai buvo šalia. Aišku kaip ir pirmąjį kartą daug dirbo akušerė. Nuostabi moteris. Tokia neaukšta, smulki, šviesiais plaukais. Lyg Marija vardas.
Žodžiu nežinau ar fazė tokia Toleikienei buvo, ar ji visada puiki būna, ar čia mes taip praslydom. Bet neišsigąskit iškart išgirdusios šią pavardę.
p.s. beje pinigų mes ir po gimdymo nebedavėm. Nes ji nulėkė pas kitą gimdyvę, paskui keitėsi pamaina, tai kai Akropolis atsidarė nebebuvo jos
Teisybės dėlei pastebėsiu, kad po gimdymo visą tą laiką manęs niekas nė neapžiūrėjo. Nors siuvo labai daug mane
Per praeitą gimdymą apžiūrėjo tik ta daktarė, kuriai po gimdymo davėm pinigų. Tai va čia gal KGN tvarka, o ne Toleikienės. Nežinau.
Aišku vizitacijos kasdien vykdavo, įeina daktarė (man atrodo Radavičienė), besišypsančiu veidu paklausia ar viskas ok. o jei sakau kad man labai skauda. tai pasiūlo žvakučių ir išlaukti. Tai va taip ir grįžau net neapžiūrėta, nors dėl per ankstyvo gimdymo išbuvau ten ilgokai.
Papildyta:vėliau aprašysiu apie pačius KGN atsiliepimus. Kadangi dabar naudojuos "stačiuoju" būdų, ir prisėsti negaliu, tai minimaliai ir kompiuteruoju