Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN

QUOTE(Ozkutas @ 2010 07 28, 13:27)
as irgi ne nuo pat pradzios pradejau lankytis, nuejau su padarytais kraujo slapimo tyrimais, tai sako 100lt reikes man susimoketi uz likusio nestumo prieziura, i tai ieina echoskopas ir reikalingi tyrimai, o slapima daro per kiekviena vizita

hmm, kaip keista, man tai nesake tam tikros sumos, tik jeigu kazkoki tyrima daro, tai tik tada, o uz echoskopa tai nemokejau isviso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2010 07 28, 14:18)
hmm, kaip keista, man tai nesake tam tikros sumos, tik jeigu kazkoki tyrima daro, tai tik tada, o uz echoskopa tai nemokejau isviso smile.gif

Ir as nemokejau tu 200 Lt, uz echo nemoku, nebent pati to noriu ax.gif O db. reikes moketu uz streptokoko tyrima 30 Lt
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
Gal žinote kiek kainuoja mokamoj palatoj para KGN-uose?
Atsakyti
QUOTE(meškutė999 @ 2010 07 29, 09:30)
Laba ryta  4u.gif
Gal žinote kiek kainuoja mokamoj palatoj para KGN-uose?

man sake kad jau 100 lt, buvo 50 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2010 07 29, 10:33)

Krizės metu kainos kyla lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meškutė999 @ 2010 07 29, 09:35)
Krizės metu kainos kyla  lotuliukas.gif

joa, irgi nustebau kad pabrango smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2010 07 29, 09:33)

visada 100 buvo mirksiukas.gif čia atskira palata kitame korpuse su dušu, wc... o jei yra vietų dvivietėje palatoje, tai vyras gali likti nakvoti ir para kainuoja 50 lt.
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 07 29, 19:36)
visada 100 buvo  mirksiukas.gif  čia atskira palata kitame korpuse su dušu, wc... o jei yra vietų dvivietėje palatoje, tai vyras gali likti nakvoti ir para kainuoja 50 lt.

na cia kalba matyt eina apie ta "viesbutine" palata biggrin.gif tai vedeja pasake, kad pabrango ir 100 lt daba kainuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2010 07 29, 22:17)
na cia kalba matyt eina apie ta "viesbutine" palata  biggrin.gif  tai vedeja pasake, kad pabrango ir 100 lt daba kainuoja smile.gif

anksciau kainavo pirma naktis 100 o kitos po 50, o dabar man atrodo visos po 100 jeigu gerai nuskaiciau
Atsakyti
QUOTE(Ozkutas @ 2010 07 29, 23:14)
anksciau kainavo  pirma naktis 100 o kitos po 50, o dabar man atrodo visos po 100 jeigu gerai nuskaiciau

Tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal žinot kokia pavardė to vyro, kur kartais išpuola per gimdymus ir labai neigiami atsiliepimai buvo (del kompetencijos). Kazkaip labai idomiai ir patys KGN del to elgiasi. Pvz jiems gali rasyti e-laiskus, ar pasiskambinti nurodytais kontaktais ir visais klausimais visada atsako. Bet situo klausimu visiska tyla g.gif Pvz paklausi ar priimineja vyrai gimdymus ir kokios ju pavardes tai e-pastu tyla, o paskambinus ar nuvykus taip susako, kad mazdaug "juk nedidele tikimybe ir bus kad jums paklius" blink.gif
Atsakyti
QUOTE(paslaptingai @ 2010 07 30, 15:19)
Gal žinot kokia pavardė to vyro, kur kartais išpuola per gimdymus ir labai neigiami atsiliepimai buvo (del kompetencijos). Kazkaip labai idomiai ir patys KGN del to elgiasi. Pvz jiems gali rasyti e-laiskus, ar pasiskambinti nurodytais kontaktais ir visais klausimais visada atsako. Bet situo klausimu visiska tyla  g.gif Pvz paklausi ar priimineja vyrai gimdymus ir kokios ju pavardes tai e-pastu tyla, o paskambinus ar nuvykus taip susako, kad mazdaug "juk nedidele tikimybe ir bus kad jums paklius"  blink.gif

Jei jo pavardė iš K... raidės, tai geriau jau dvigubu tarifu ir bet kur kitur.Aš tikrai žinau kad atsisakysiu ir jo vizitacijų. Bet kiek ten buvau jo nemačiau, tik žinau kad dirba. Šiaip manau jis CP net ir nedaro.
Atsakyti