Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN

QUOTE(KYM @ 2010 06 07, 20:28)
tai ir aš apie tą patį galvoju..  4u.gif  antros paros naujagimis gali ir neišlaukti, ypač jei mažo svorio gimė..

pritariu maniškis ir gimė tik 2900 mažutis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2010 06 07, 19:28)
tai ir aš apie tą patį galvoju..  4u.gif  antros paros naujagimis gali ir neišlaukti, ypač jei mažo svorio gimė..

JEI MAZO SVORIO TAI GAL IR TAIP,BET KAIP GIME MANISKIS4KG PIRMA KARTA BISKI SUNKOKAI IDAVEM PAPUKA,TAI GYDYTOJA AISKIAI PASAKE,KAD MAZYLIAI GALI ISBUTI ILGAI NEVALGE,NES PARAI LAIKO UZTENKA ATSARGU KA JIE BUVO PASIEME DAR BUDAMI MAMOS NAMELYJE!!!!
Papildyta:
QUOTE(KYM @ 2010 06 07, 11:41)
bet ar tai normalu??? naujagimis ir parą laiko nevalgęs? antrą parą jis jau gali nebepajėgti pats valgyti  g.gif

O IS TIESU TAI NERA KO GINCYTIS,NES KIEK DAKTARU TIEK NUOMONIU!
Atsakyti
QUOTE(kristeen @ 2010 06 08, 15:34)
TAI GYDYTOJA AISKIAI PASAKE,KAD MAZYLIAI GALI ISBUTI ILGAI NEVALGE,NES PARAI LAIKO UZTENKA ATSARGU KA JIE BUVO PASIEME DAR BUDAMI MAMOS NAMELYJE!!!!

įdomu,kokia čia gydytoja g.gif nes jei GN vaikiukas netenka 10 proc savo kūno masės, tai jau širšalą kelia, namo neišleidžia g.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2010 06 08, 16:43)
įdomu,kokia čia gydytoja  g.gif nes jei GN vaikiukas netenka 10 proc savo kūno masės, tai jau širšalą kelia, namo neišleidžia  g.gif

PAVARDES NEZINAU,BET PAGYVENUSI MOTERELE,TRUMPUCIAIS TAMSIAIS PLAUKUCIAIS!!!
Atsakyti
QUOTE(kristeen @ 2010 06 04, 22:19)
MAMYTES MIELOS,IR BUSIMOS ZINOKIT VIENA PAPRASTA DALYKA KAIP NUVAZIUOSITE GIMDYTI IR JEI MAZIUKAS AR MAZYLE NEVALGYS LABAI NEPANIKUOKITE,NES MAZIUKAI GALI PARA LAIKO ISBUTI NEVALGE! SEKMES VISOMS GIMDYSIANCIOMS KKGN  thumbup.gif VIETA GIMDYMUI(TIK NE ANESTEZOLOGE)

tikrai taip, tik eina kalba apie normalaus svorio leliukus smile.gif
pirma para tikrai uztenka priespienio jam, o kuo daugiau jo istrauks, tuo daugiau ir greiciau pienuko gaminsis. Man ta pati sake gydytoja tenai, ir ne viena. Mano mazyle gime 3,458 kg, po triju paru (isleidziant namo) svere 3,120 kg. Numete normaliai, niekas nieko nesake. kabojo ant kruties po tris valandas- del to gydytojos kraipe galva, ir sake duoti zisti is vienos kruties ne ilgiau kaip po 15 minuciu, bet, sake, jei matai, kad truksta priespienio mazylei, duoti tiek, kiek ji nori. Manoji tas kelias paras tiesiog kabejo 3 valandas, tada pusvalandis pertrauka, ir vel kaba 3 valandas. tai nebuvo labai jau "standartas", bet uztat pienelio po to atsirado, ir viskas buvo puiku 4u.gif
Atsakyti
NA VA ATSIRADO,DAR ZMOGUS KURIS TA PATI GIRDEJO!!!! bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristeen @ 2010 06 08, 19:52)
NA VA ATSIRADO,DAR ZMOGUS KURIS TA PATI GIRDEJO!!!!  bigsmile.gif  bigsmile.gif

ir man tą patį gydytoja sakė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2010 06 08, 21:16)
ir man tą patį gydytoja sakė smile.gif

NA VA JAU IR VISA KOMANDA biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, norėjau paklausti jau gimdžiusių šiuose GN, kokius daiktus reikėjo vežtis į GN, ir kokių daiktų reikėjo pačioj gimdykloj?
Atsakyti
[quote=meškutis11,2010 06 09, 07:39]
Sveikutės, norėjau paklausti jau gimdžiusių šiuose GN, kokius daiktus reikėjo vežtis į GN, ir kokių daiktų reikėjo pačioj gimdykloj?
[/qu
SVEIKUTE AS VEZIAUSI SAVO CHALATELI NAKTINUKUS,TAPKYTES,VANDENUKO JEI GIMDYKLOJE NORECIAI GERTI IR BEABEJO DOKUMENTUS(PASKUI VYRAS ATVEZE KUDIKELIUI RUBELIUS,PAMPERSUS) smile.gif
Atsakyti
[quote=kristeen,2010 06 09, 07:00]
[quote=meškutis11,2010 06 09, 07:39]
[/qu
SVEIKUTE AS VEZIAUSI SAVO CHALATELI NAKTINUKUS,TAPKYTES,VANDENUKO JEI GIMDYKLOJE NORECIAI GERTI IR BEABEJO DOKUMENTUS(PASKUI VYRAS ATVEZE KUDIKELIUI RUBELIUS,PAMPERSUS) smile.gif
[/quote]

dokumentai,
vanduo (bet gerti neleido visas 12 valandu kol gimdziau)
slepetes man ir vyrui
vyrui persirengti maikute atseit "sterili" (tiesiog nauja, svari)
vienas pampersiukas vaikui
vilnones kojines vaikui
man "pampersai"- bet neprireike, gimdykloje toki MILZINISKA dave akusere.

Ir lyg ir viskas. daugiau man nieko nereikejo- naktinius dave specialius, nes tokie turi buti, o kudikeliui rubelius jie savo vilko, mes buvom klause, ar galesim savais , tai sake, geriau pradziai ju. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 06 09, 12:37)
dokumentai,
vanduo (bet gerti neleido visas 12 valandu kol gimdziau)
slepetes man ir vyrui
vyrui persirengti maikute atseit "sterili" (tiesiog nauja, svari)
vienas pampersiukas vaikui
vilnones kojines vaikui
man "pampersai"- bet neprireike, gimdykloje toki MILZINISKA dave akusere.

Ir lyg ir viskas. daugiau man nieko nereikejo- naktinius dave specialius, nes tokie turi buti,  o kudikeliui rubelius jie savo vilko, mes buvom klause, ar galesim savais , tai sake, geriau pradziai ju.  blush2.gif

NA MAN IRGI SIULE JIE SAVO NAKTINIUS,BET AS ATSISAKIAU FUI TIEK ISKRAKMOLINTI,KAD TURBUT TAS PATS KAS USIDETUM KARTONINE DEZE biggrin.gif biggrin.gif O GERTI TAI AKUSERE JURATE ISKART PASAKE KAD PER GIMDYMA TUREK smile.gif VAIKUCIUI RUBUS IRGI GIMDYKLOJ APRENGE JU,O PALATOJ LEIDO PERENGTI SAVAIS! smile.gif
Atsakyti