Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN

QUOTE(ingutukas25 @ 2010 05 27, 10:15)
man teko guleti del gresencio KGN tai prisiziurejau visko.Tikrai manau yra problema su naujagimiu sesutem nevisom, bet kai kuriom. Labai gera viena tokia nz.koks jos vardas bet tokia labai stambi, ji tuos vaikelius kai apziurineja jie nei garselio neisleidzia ir kas biskiuka eina ir mamom patarineja ka daryti, tikrai daug pagelbeja SUPERINE  thumbup.gif 
Labai noreciau, kad ji dirbtu, kai reiks gimdyti, nes atrodo, kad is jos labai daug galima butu naudingu dalykeliu suzinoti 4u.gif

taip sitos sesutes vardas Meilute, ji tikrai superine, vienintele jinai ir padejo man kai leliuj labai blogai buvo, pasake kurios gydytojos klausyti o i kuria nekreipti demesio biggrin.gif didelis dekui jai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Loveco @ 2010 05 27, 20:11)
atsiprasau, kad kisuosi, bet manau, kad sprendimas maitinti misiniu pirmom dienom- neteisingas. naturalu, kad pienukas atsiranda 2-3 para po gimdymo, bet naujagimiui ta para ar kiek pilnai uztenka ir priespienio, nes jis labai riebus. Reikia, kad jis istrauktu daugiau pienuko, tada jo ir gaminsis daugiau, o jei nuo pirmu dienu pradesit maitint misiniais, bele tik vaikas nerektu....

manojo irgi reke, kabojo ant kruties pirma para alkana, as susileidau ir paprasiau misinio, del ko labai gailiuosi, nes tikrai to nereikejo, o dabar galbut del to alergija gavo nuo pirmu savaiciu.... na cia kita tema.

mano mergyte dvi paras kruti zinde istisai, o ten nebuvo nei pieno, nei jokio priespienio nes dare cezari savaite anksciau termino. Priespienis atsirado tik po penkiu paru, tai ka siulot tiek dienu vaika alkana laikyti?Klinikose mus maitino misinuku kol man atsirado pienas ir jau penki menesiai as sekmingai maitinu tik MP smile.gif . O jei gu buciau laukus penkias paras tai vaiko jau nebetureciau, nes ji po tu dvieju bado dienu vos nenumire, traukuliai prasidejo schmoll.gif
Atsakyti
Manau jei reikia tai reikia misinuko, o ne vaikeli badu marinti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutukas25 @ 2010 05 29, 11:08)
Manau jei reikia tai reikia misinuko, o ne vaikeli badu marinti  schmoll.gif

Manau, kad vieną situaciją negalima lyginti su kita.
Man irgi darė CP, taip pat pradžioje nebuvo priešpienio, aišku, vargau, nes reikėjo pačiai išsispausti..., bet dėka užsispyrimo ir paminėtosios stambios seselės pagalbos... jis pradėjo bėgti.
Visa bėda mano atveju buvo, kad niekas nepasakė, kad CP atveju pienas ir priešpienis "sunkiau" ir vėliau pradeda tekėti.
Manau svarbiausia reikia ramiai žiūrėti, jei kas neaišku, kad ir įkyriai reikalauti informacijos ar pagalbos.
Gal mano atveju buvo lengviau, nes aš buvau su vyru, kuris rodė didelį susidomėjimą ir visko klausinėjo...

Tad nebijokime net ir kelis kartus pasiklausti,nes po gimdymo būva tiek streso, kad ir užmiršti, vos paklausus ir išgirdus atsakymą
Atsakyti
Nu ir prisiskaiciau as pas jus blink.gif visko.O iki spalio men tai dar visko bus.O apie anesteziologe paskaicius tai net noras praeina epiduri darytis,aisku jei ne CP.Gimdziau ten pries 5m ir tiesa pasakius apie gimdyklas nieko neprisimenu,turbut ne tas galvoje buvo.O vaiku skyriuje tokia sesele tamsi,su tamsiais usiukais buvo tai nakti net guledavo koridoriuje ant sofutes,kad girdetu jei koks leliukas verkia.Iskarto ateidavo ir padedavo ir kruti ideti ir paaiskindavo,kaip maitinti reikia.O istorija del misinuko ir buvo.Kadangi leliukas is karto buvo paguldytas i inkubatoriu tai priespieni reikejo nusitraukti,iskarto nusitraukiau pakankamai,kaip sake,o paskui po kelis lasus.Klausiu seseles ar as nemoku ar jo nera,ji pabande ir nieko man neistrauke,tai ir pradejo primaitinti misinuku.Tai kiek turejau tiek maitindavau,o paskui jau jos primaitindavo.O po savaitgalio atejusi vaiku gyd net nustebo,kad taip atsigaves vaikutis.Neturiu nieko pries misinukus,svarbu is dvieju blogybiu pasirinkti maziausia smile.gif.Kiek dabar galvoju tai vistiek rinksiuosi situos GN,nes man patiko kad jie nedideli ir kazkaip tai jaukus.
Atsakyti
QUOTE(ingutukas25 @ 2010 05 29, 10:08)
Manau jei reikia tai reikia misinuko, o ne vaikeli badu marinti  schmoll.gif

na zinoma, tik ne tada, kai puse paros vaikas verkia, ir mama soka i panika, kad "gal alkanas, neskit misinio"....
Atsakyti
drinks_cheers.gif

[
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2010 05 28, 13:21)
Naaa, aš taip nepasakyčiau...jeigu žmogus ima kabinėtis prie pavardės ir aiškinti apie patriotizmą,po to pareiškia,kad CP išprašytas (koks galų gale jos reikalas????)...nežinau...labai nemaloniai nuteikė..

Keista...man ji labai patiko, jokiu nereikalingu komentaru nebuvo schmoll.gif Gal tiesiog ji tam tikrais klausimais turi savo nuomone ir ja pareiskia...na nesakau kad tai labai gerai, bet tiesiog turbut pareiske savo nuomone. Ne paslaptis, kad Krikscioniskuose GN vyrauja naturalistinis poziuris i gimdyma (uz naturalu gimdyma) ir kudikio auginima, skatinamas maitininimas krutimi ir pan. Todel i tai kad galedama naturaliai pagimdyti moteris praso cezario buvo paziureta nelabai teigiamai. Beje, uzsienio salyse, esu girdejusi, kad cezario, jei ta nera butina, uz jokius pinigelius neisiprasysi...
Atsakyti
QUOTE(AniAden @ 2010 06 02, 16:14)
Keista...man ji labai patiko, jokiu nereikalingu komentaru nebuvo schmoll.gif  Gal tiesiog ji tam tikrais klausimais turi savo nuomone ir ja pareiskia...na nesakau kad tai labai gerai, bet tiesiog turbut pareiske savo nuomone. Ne paslaptis, kad Krikscioniskuose GN vyrauja naturalistinis poziuris i gimdyma (uz naturalu gimdyma) ir kudikio auginima, skatinamas maitininimas krutimi ir pan. Todel i tai kad galedama naturaliai pagimdyti moteris praso cezario buvo paziureta nelabai teigiamai. Beje, uzsienio salyse, esu girdejusi, kad cezario, jei ta nera butina, uz jokius pinigelius neisiprasysi...

Tai kad tam cezariui buvo priežastys, niekas jo neprašė. O nuomonę pareikšti, tai, žinoma, galima, bet ne drėbti: "tai jūs ne patriotė!" Atsiprašau, bet gal ne gimdyt atvažiavusiai moteriai tokius dalykus aiškinti...
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 06 01, 22:56)
na zinoma, tik ne tada, kai puse paros vaikas verkia, ir mama soka i panika, kad "gal alkanas, neskit misinio"....
MAMYTES MIELOS,IR BUSIMOS ZINOKIT VIENA PAPRASTA DALYKA KAIP NUVAZIUOSITE GIMDYTI IR JEI MAZIUKAS AR MAZYLE NEVALGYS LABAI NEPANIKUOKITE,NES MAZIUKAI GALI PARA LAIKO ISBUTI NEVALGE! SEKMES VISOMS GIMDYSIANCIOMS KKGN thumbup.gif VIETA GIMDYMUI(TIK NE ANESTEZOLOGE)
Atsakyti
QUOTE(kristeen @ 2010 06 04, 22:19)
MAMYTES MIELOS,IR BUSIMOS ZINOKIT VIENA PAPRASTA DALYKA KAIP NUVAZIUOSITE GIMDYTI IR JEI MAZIUKAS AR MAZYLE NEVALGYS LABAI NEPANIKUOKITE,NES MAZIUKAI GALI PARA LAIKO ISBUTI NEVALGE! SEKMES VISOMS GIMDYSIANCIOMS KKGN  thumbup.gif VIETA GIMDYMUI(TIK NE ANESTEZOLOGE)

bet ar tai normalu??? naujagimis ir parą laiko nevalgęs? antrą parą jis jau gali nebepajėgti pats valgyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2010 06 07, 12:41)
bet ar tai normalu??? naujagimis ir parą laiko nevalgęs? antrą parą jis jau gali nebepajėgti pats valgyti  g.gif

deja antrą parą nauajgimio svoris gali taip nukristi kad vaikas gali ir komoje atsidurti verysad.gif patri daktarė KGN ta sakė
Atsakyti
QUOTE(jurguulle @ 2010 06 07, 17:24)
deja antrą parą nauajgimio svoris gali taip nukristi kad vaikas gali ir komoje atsidurti verysad.gif  patri daktarė KGN ta sakė

tai ir aš apie tą patį galvoju.. 4u.gif antros paros naujagimis gali ir neišlaukti, ypač jei mažo svorio gimė..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KYM: 07 birželio 2010 - 18:28