QUOTE(ingutukas25 @ 2010 05 27, 10:15)
man teko guleti del gresencio KGN tai prisiziurejau visko.Tikrai manau yra problema su naujagimiu sesutem nevisom, bet kai kuriom. Labai gera viena tokia nz.koks jos vardas bet tokia labai stambi, ji tuos vaikelius kai apziurineja jie nei garselio neisleidzia ir kas biskiuka eina ir mamom patarineja ka daryti, tikrai daug pagelbeja SUPERINE
Labai noreciau, kad ji dirbtu, kai reiks gimdyti, nes atrodo, kad is jos labai daug galima butu naudingu dalykeliu suzinoti
Labai noreciau, kad ji dirbtu, kai reiks gimdyti, nes atrodo, kad is jos labai daug galima butu naudingu dalykeliu suzinoti
taip sitos sesutes vardas Meilute, ji tikrai superine, vienintele jinai ir padejo man kai leliuj labai blogai buvo, pasake kurios gydytojos klausyti o i kuria nekreipti demesio didelis dekui jai
Papildyta:
QUOTE(Loveco @ 2010 05 27, 20:11)
atsiprasau, kad kisuosi, bet manau, kad sprendimas maitinti misiniu pirmom dienom- neteisingas. naturalu, kad pienukas atsiranda 2-3 para po gimdymo, bet naujagimiui ta para ar kiek pilnai uztenka ir priespienio, nes jis labai riebus. Reikia, kad jis istrauktu daugiau pienuko, tada jo ir gaminsis daugiau, o jei nuo pirmu dienu pradesit maitint misiniais, bele tik vaikas nerektu....
manojo irgi reke, kabojo ant kruties pirma para alkana, as susileidau ir paprasiau misinio, del ko labai gailiuosi, nes tikrai to nereikejo, o dabar galbut del to alergija gavo nuo pirmu savaiciu.... na cia kita tema.
manojo irgi reke, kabojo ant kruties pirma para alkana, as susileidau ir paprasiau misinio, del ko labai gailiuosi, nes tikrai to nereikejo, o dabar galbut del to alergija gavo nuo pirmu savaiciu.... na cia kita tema.
mano mergyte dvi paras kruti zinde istisai, o ten nebuvo nei pieno, nei jokio priespienio nes dare cezari savaite anksciau termino. Priespienis atsirado tik po penkiu paru, tai ka siulot tiek dienu vaika alkana laikyti?Klinikose mus maitino misinuku kol man atsirado pienas ir jau penki menesiai as sekmingai maitinu tik MP . O jei gu buciau laukus penkias paras tai vaiko jau nebetureciau, nes ji po tu dvieju bado dienu vos nenumire, traukuliai prasidejo