Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN

Kiek zinau pagal viska, tai epiduras ieina i gimdyves krepseli, tik niekas to viesai neskelbia ir uz tai nereikia moketi, bet kadangi cia LT, tai nieko nuostabaus, kad mokame uz viska du kartus......
Atsakyti
sveikos mamytės
aš savo stebuklėlį neseniai taip pat parsivežiau iš KGN
noriu pasidalinri įspūdžiais
1. Gimdymas - viskas praėjo gana sklandžiai, su gydytoja tariausi iš anksto. Pasiskambinau vos tik nubėgo vandenys, ji liepė vykti Į KGN ir pati skubiai atvyko. Pagimdžiau lengvai ir sėkmingai, priežiūra superinė.
2. Kiek blogiau sekėsi naujagimių skyriuje. Pas mane buvo labai mažai to vadinamojo priešpienio ir jau antrą para mažylis klykė neneustodamas nors ištisai laikiau prie krūties, vaikas žindo tačiau buvo akivaizdu kad ne kiek nepavalgydavo, neapsikentusi nuėjau į kabinetą kur dirba sesutės ir gydytoja ir pasakiau problemą, sakau gal primaitinti mažylį. Sesutė suspaudė krūtinę ir sako priešpienio yra ir jo užtenka, o jums mamyte matyt kantrybės maitinant neužtenka, liepė tolaiu maitinti. taigi visą naktį mažylis prakabojo prie krūties verkė žindo pyko. Ryte vizitacijos metu paaiškėjo kad mano sūnelis numete 10 proc svorio. Gydytoja sunerimo ir užuominomis apkaltino mane kad vaiko nemaitinu, pagrasino kad jei taip bus ir toliau mažyliui gresia koma, bandžiau aiškinti kad vakar lankaiusi pas sesutes sakiau problemą, bet mačiau kad gydytoja manimi netiki. Tada liepė maitinti ir vis nešti mažylį sverti pati ateidavo tikrinti ar maitinu. Pamačiusi kad mažylis ištisai prie krūties o svarstyklės nerodo jokio progreso daktarė atlyžo liepė vaiką primaitinti mišinuku. ir ką jūs manot kitą rytą mano mažytis jau beveik buvo atgavęs gimimo metu turėtą svorį, vėliau atsirado ir pieno.
taigi ką aš noriu pasakyti kad naujagimių skyriuje yra nesuskalbėjimo tarp personalo dėl kurio nukenčia gimdyvės ir naujagimiai, be to jei esi jaunesnio amžiaus ie vaikelis pirmas nelabai kas ten tavimi ir tiki.
P.S kaip atrodo ta bjaurioji anestioziologė, nes man pasitaikiusi bobelė pasirodė pusė velnio aišku pinigų davėm bet po visko ir ji net kelis kartus buvo atėjusi padėkoti mums už dosnumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguulle @ 2010 05 25, 15:45)
P.S kaip atrodo ta bjaurioji anestioziologė, nes man pasitaikiusi bobelė pasirodė pusė velnio aišku pinigų davėm bet po visko ir ji net kelis kartus buvo atėjusi padėkoti mums už dosnumą smile.gif

O kiek davėt, jei ne paslaptis? smile.gif
Atsakyti
norejau paklausti, ten kaip supratau galima lankytis nestumo metu, kad priziuretu tave. o nuo keliu savaiciu ten galima "prisirasyti"? kiek zinau, reik sumoketi apie 120 lt, o galima rinktis gydytoja?

neturiu savo ginekologes dabar, taip jau atsitiko, kad susikloste aplinkybes ir paciame nestumo gale patekau i KGN, ten likusias tris savaites mane priziurejo vedeja (buvau dienos stacionare). Dabar su antru irgi noreciau, kad ji mane priziuretu. Tai kur pirma kreiptis- ar del nestumo patviritnimo jau galima ten, ar ten tik su nesciosios kortele?
Atsakyti
QUOTE(Ozkutas @ 2010 05 25, 13:16)
jeigu yra CP tai epiduras nekainuoja, bent jau man nieko nereikejo moketi.
man atrodo kainuoja jeigu gimdai ir pati jo nori

CP metu duodama spinalinė nejautra, o tai kas kita negu epidūras smile.gif bet abu dalykai yra nemokami.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 05 25, 22:39)
CP metu duodama spinalinė nejautra, o tai kas kita negu epidūras smile.gif bet abu dalykai yra nemokami.

man dare epidura nes "zavingoji" anesteziologe nesugebejo man padaryti spinalines doh.gif
bet is esmes taip jus teisi smile.gif tik kazkaip kaip man dare taip ir pavariau blush2.gif
Atsakyti
jurguulle
1. Gimdymas - viskas praėjo gana sklandžiai, su gydytoja tariausi iš anksto. Pasiskambinau vos tik nubėgo vandenys, ji liepė vykti Į KGN ir pati skubiai atvyko. Pagimdžiau lengvai ir sėkmingai, priežiūra superinė.

sveika. o sakykit kiek jei nepaslaptis kainavo jum asmeniskas susitarimas su tam tikra daktare? blush2.gif
Papildyta:
man labai idomu kiek KGN kainuoja susitarimas su tam tikru daktaru?gal kas tiksliau zinote? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutukas25: 26 gegužės 2010 - 11:40
As irgi neperseniausiai grizau is gimdymo namu. Taigi gimdymas pavyko sklandziai, tariausi su gydytoja. Gimdymas tariantis su gydytoja kainuoja 600 lt. Gimdymo skyriuje labai nuostabios akuseres, visos moterys dirbancios geranoriskai pagelbeja, ir paguodzia.
Bet apie naujagimiu skyriu tai dirba visokiu sesuciu Nesakau yra begalo maloniu sesuciu vaiku. Su jomis net miela bendrauti, ir rupiansi tavo vaiku, vos kaip ne savu. O yra tokiu kurios nori tik kad vaikas nakti neverktu ir kuo nors greiciau uzkisti misinukais, ar zindukais.
Seip del gimdymo visada rinksciausi siuos gimdymo namus.
Atsakyti
QUOTE(jurguulle @ 2010 05 25, 15:45)
sveikos mamytės
aš savo stebuklėlį neseniai taip pat parsivežiau iš KGN
noriu pasidalinri įspūdžiais
2. Kiek blogiau sekėsi naujagimių skyriuje. Pas mane buvo labai mažai to vadinamojo priešpienio ir jau antrą para mažylis klykė neneustodamas nors ištisai laikiau prie krūties, vaikas žindo tačiau buvo akivaizdu kad ne kiek nepavalgydavo, neapsikentusi nuėjau į kabinetą kur dirba sesutės ir gydytoja ir pasakiau problemą, sakau gal primaitinti mažylį. Sesutė suspaudė krūtinę ir sako priešpienio yra ir jo užtenka, o jums mamyte matyt kantrybės maitinant neužtenka, liepė tolaiu maitinti. taigi visą naktį mažylis prakabojo prie krūties verkė žindo pyko. Ryte vizitacijos metu paaiškėjo kad mano sūnelis numete 10 proc svorio. Gydytoja sunerimo ir užuominomis apkaltino mane kad vaiko nemaitinu, pagrasino kad jei taip bus ir toliau mažyliui gresia koma, bandžiau aiškinti kad vakar lankaiusi pas sesutes sakiau problemą, bet mačiau kad gydytoja manimi netiki. Tada liepė maitinti ir vis nešti mažylį sverti pati ateidavo tikrinti ar maitinu. Pamačiusi kad mažylis ištisai prie krūties o svarstyklės nerodo jokio progreso daktarė atlyžo liepė vaiką primaitinti mišinuku. ir ką jūs manot kitą rytą mano mažytis jau beveik buvo atgavęs gimimo metu turėtą svorį, vėliau atsirado ir pieno.
taigi ką aš noriu pasakyti kad naujagimių skyriuje yra nesuskalbėjimo tarp personalo dėl kurio nukenčia gimdyvės ir naujagimiai, be to jei esi jaunesnio amžiaus ie vaikelis pirmas nelabai kas ten tavimi ir tiki.

Visiskai tave suprantu, nes mano istorija tokia pati kaip tavo, tik tau turbut labiau pasiseke, nes mano lelius po dvieju paru bado atsidure kliniku reanimacijoj ir vos ja ten atgaivino, dabar mums 5menesiukai o pasekmes to bado dar dabar jauciam. Tavo lelius is bado verke, o maniske buvo labai ramute, visai neverke, irgi pastoviai zinde kruti, o ji buvo tuscia, mano tai antras lelius tai as zinau ta jausma kai pienelio buna. As ten visoms pastoviai kartojau kad pieno pas mane nera, duokit misinuko, bet is manes ten tik juokesi kad nieko as nesuprantu.Dar graziau kai daktares paklausiau nuo ko pas vaika is burnos sklinda stiprus acetono kvapas tai ji atsake "o is kur man zinoti". Klinikose man paaiskino kad vaikui prasidejo dehidratacija nuo skysciu trukumo ir nuo ko yra acetono kvapas zino net pirmakursis, kuris mokosi medicinos.
Mano mazyle per dvi paras numete 600gr, o gime 3,500, bet ten tokia "puiki prieziura" kad niekas net nepasidomejo kodel vaikui taip svoris krenta .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leja10: 26 gegužės 2010 - 16:45
mums gimdymas kainavo 700lt, anestiozologei davėm 100, akušerei 100lt, kiek žianau lankytis galima viso nėštumo metu kainuoja apie 200 lt,pagrinde kaip supratau už tyrimus ar ka ten, nelabai domėjausi nes nėštumo metu lankiausi kitur. Gydytoją pasirinkti irgi galima.
Papildyta:
vaje leja verysad.gif tai mums dar tada laimingai baigėsi, naujagimių skyriuje yra tikrai ir gerų sesučių ir gydytojų, tik bėda kad kai pirmas vaikelis tai visai kvailiuke laiko tave. Man buvo irgi kuriozas, nes gydytoja vizitacijos metu aiškino apie kūdikio emocinį ryšį su mama jo svarbą vaiko raidai ir pan. tai aš sakau žinau šitą, ta sako iš kur na sakau psichologiją studijavau biggrin.gif tai gydytoja iš karto pasikeitė jau patiklaiu į mane žiūrėt pradėjo ir balso toną pakeitė, kolege pradėjo vadinti, net juokas paėmė mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leja10 @ 2010 05 26, 16:41)
Visiskai tave suprantu, nes mano istorija tokia pati kaip tavo, tik tau turbut labiau pasiseke, nes mano lelius po dvieju paru bado atsidure kliniku reanimacijoj ir vos ja ten atgaivino, dabar mums 5menesiukai o pasekmes to bado dar dabar jauciam. Tavo lelius is bado verke, o maniske buvo labai ramute, visai neverke, irgi pastoviai zinde kruti, o ji buvo tuscia, mano tai antras lelius tai as zinau ta jausma kai pienelio buna. As ten visoms pastoviai kartojau kad pieno pas mane nera, duokit misinuko, bet is manes ten tik juokesi kad nieko as nesuprantu.Dar graziau kai daktares paklausiau nuo ko pas vaika is burnos sklinda stiprus acetono kvapas tai ji atsake "o is kur man zinoti". Klinikose man paaiskino kad vaikui prasidejo dehidratacija nuo skysciu trukumo ir nuo ko yra acetono kvapas zino net pirmakursis, kuris mokosi medicinos.
Mano mazyle per dvi paras numete 600gr, o gime 3,500, bet ten tokia "puiki prieziura" kad niekas net nepasidomejo kodel vaikui taip svoris krenta .

kazkaip keista, gal as ne su ta pamaina buvau apie kuria cia kalbama. Man kaip tik sake kad tik zadinti ir maitinti ir liepe tikrinti pampi, ar yra ten kas nors, nes jei nera tai blogai... Pacios sesutes ejo zadinti mano maze kad tik pavalgytu g.gif
Atsakyti
na man apie maitinimą naktį ėjo priminti tik kai pastebėjo kad svoris l. nukrito nors man to nereikėjo mano mažasis ant krūties visą parą karojo smile.gif
Atsakyti