Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN

QUOTE(žemuogienė @ 2010 05 17, 18:44)
man atrodo kad ne, bent man nieko nepurškė netepė. bet kad neskauda ten. aš nieko nepajutau  g.gif

nu kai pataiko tai ir neskauda, tik siaip idomus jausmelis kol ten tas vamzdelis praeina. bet va kai nepataiko swoon.gif scare.gif o man dar i nerviuka pataike tai sakau.
Man KGN labai patiko, visa nestuma ten lankiausi, viskuo labai patenkinta, ir CP ten dare, irgi viskas liuks, ta ne itin moderni operacine manes nei kiek nejaudino kaip cia kai kurioms baisu atrodo. Ir vel galvoju ten lankytis, tik mane labai jaudina ar imanoma isvengti tos anesteziologes. sauke ten bade, o kai po visko gavo kapeika tai visa savaite i palata landziojo, keite pleistrus ant nugaros, nemeluoju, 5 sasai buvo.
Atsakyti
QUOTE(Ozkutas @ 2010 05 19, 10:12)
nu kai pataiko tai ir neskauda, tik siaip idomus jausmelis kol ten tas vamzdelis praeina. bet va kai nepataiko  swoon.gif  scare.gif o man dar i nerviuka pataike tai sakau.
Man KGN labai patiko, visa nestuma ten lankiausi, viskuo labai patenkinta, ir CP ten dare, irgi viskas liuks, ta ne itin moderni operacine manes nei kiek nejaudino kaip cia kai kurioms baisu atrodo. Ir vel galvoju ten lankytis, tik mane labai jaudina ar imanoma isvengti tos anesteziologes. sauke ten bade, o kai po visko gavo kapeika tai visa savaite i palata landziojo, keite pleistrus ant nugaros, nemeluoju, 5 sasai buvo.

oje taip tai užjaučiu. man kai pataikė iš pirmo karto, tai net nesupratau kad jau įbedė. o anesteziologų manau ne viena turėtų būti, tai linkiu pas tą baisiąją vėl nepakliūti 4u.gif
Atsakyti
Aš pagimdžiau KGN prieš savaitę ir grišiu ten vėl, nes l. patiko personalo nuoširdumas, jauki, rami aplinka, dietiškas ligoninės maistas smile.gif Važiavau nesitarusi, tačiau budėjo nuostabios gydytojos bei akušerės (keitėsi pamaina) ir puikiai atliko savo darbą. Pagimdžiau pati, be nuskausminamųjų, tik teko kirpti, nes sarėmiai pabaigoje buvo nepakankamai stiprūs. Gulėjau 3-vietėje palatoje viena, vėliau - dviese, trise ir taip buvo daug smagiau nei vienai, nors galvojau bus košmaras, kai vienu metu trys naujagimiai verkia.

Keli patarimai, jei gimdysite KGN: pasiimkite su savimi geriamo vandens ir lengvų užkandžių, vaisių ar daržovių, nes jų truks, taip pat šiltą chalatą, nes būna šaltis krato sarėmiaujant, beje, vyrui pravertė turėti savo pledą, - galėjo numigti šiek tiek. Man dar l. pravertė "Zappy" tipo pagalvė maitinant leliuką bei sėdint lovoje. Sėkmės ir svarbiausia - pozityvus požiūris wink.gif KGN išties turi gerą aurą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linapupa: 19 gegužės 2010 - 17:35
QUOTE(Ozkutas @ 2010 05 19, 10:12)
tik mane labai jaudina ar imanoma isvengti tos anesteziologes. sauke ten bade, o kai po visko gavo kapeika tai visa savaite i palata landziojo, keite pleistrus ant nugaros, nemeluoju, 5 sasai buvo.

Ačiū Dievui man pasitaikė vyras anesteziologas, nu thumbup.gif
Beskaitant apie tą baisiąją bobą man kyla klausimas...nejaugi nėra galimybės kažkokių komentarų apie ją parašyt ar dar ko nors, na, duot atsakingiems žmonėms suprasti, kad toks žmogus kaži ar gali dirbti?
Atsakyti
Gal reikia pradet masiskai i ju tinklapi rasyti skundus del tos anesteziologes? Aciu D as pataikiau ant vyro biggrin.gif
Atsakyti
nu svarbu zinau dabar kad yra is rinktis thumbup.gif
Atsakyti
SVEIKUTES! MANO PATIRTIS SU TA ANESTEZOLOGE BUVO KLAIKI,NUVEDE MANE PADARYTI EPIDURA,PARUOSE..... LAUKE SAREMIO PER KURI GALETU DURTI....PADARE PAGALIAU O JI SAKO:-NA MERGYT 200LT PADAVIAU PINIGELI JAU KAIP IR ATSISKAITE PO GIMDYMO JI ATEINA I PALATA SEDI MANO VYRAS SAKO:EIME ISIMSIM VISKA IR UZKLIJUOSIM DURIMO VIETA,NUEINU O JI MAN SAKO ZINAI SUSIMAISIAU DEL KAINOS REIKEJO PAIMTI NE 200LT O 300LT O AS JAI IR SAKAU PAKVIESK VEDEJA BABILIUTE IR TEGU ATEIDAMA ATSINESA KAINININKA.....TAI KAZKAIP IR NEPRIREIKE DAR TO 100LT BET SEKMINGAI PAKELEM VISUS GIMDYMO NAMUS ANT KOJU DEL LUPIKAUTOJOS ANESTEZIOLOGES biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif TIK GAILA NEZINAU KUO BAIGES???
Atsakyti
QUOTE(kristeen @ 2010 05 23, 12:33)
...O AS JAI IR SAKAU PAKVIESK VEDEJA BABILIUTE IR TEGU ATEIDAMA ATSINESA KAINININKA.....TAI KAZKAIP IR NEPRIREIKE DAR TO 100LT BET SEKMINGAI PAKELEM VISUS GIMDYMO NAMUS ANT KOJU DEL LUPIKAUTOJOS ANESTEZIOLOGES biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif TIK GAILA NEZINAU KUO BAIGES???

SUPER!!! thumbup.gif thumbup.gif
Man irgi reikės paprašyti vedėjos su kainininku lotuliukas.gif Neketinu niekam nieko duoti. Juk dirba darbą savo darbo metu..
Atsakyti
Ir aš papuoliau pas šią anesteziologę. Tokio netakto, grubumo, chamiškumo nebuvau regėjusi nei aš, nei vyras. Kol nedavėm pinigų, tai rėkė, kabinėjosi, kad nežinau kokiomis ligomis nuo gimimo sirgau. Tikras reketas, nes tik davus pinigų, moteriškė rankas, kojas pradėjo glostinėti. Iš pradžių nesupratau tokių nuotaikos svyravimų, bet vyras paaiškino šio pasikeitimo priežastį. Visas personalas apie ją žino, nes, tariantis dėl gimdymo datos, gydytoja iš karto pasakė, kad dirbs anesteziologė-lupikautoja. Iš pradžių galvojau: duoti pinigų manęs tikrai neprivers, bet nusistatymas greit praėjo, nes norėjau normalios operacijos. Po to moteriškė tikrai gerai padirbėjo, per operacija ir vėliau prižiūrėjo.
Atsakyti
Bet juk epiduras nieko nekainuoja!
Atsakyti
QUOTE(dovar @ 2010 05 24, 19:33)

Ir aš taip naiviai galvojau, bet deja realybė kita.
Atsakyti
QUOTE(dovar @ 2010 05 24, 19:33)

jeigu yra CP tai epiduras nekainuoja, bent jau man nieko nereikejo moketi.
man atrodo kainuoja jeigu gimdai ir pati jo nori
Atsakyti