Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN

QUOTE(žemuogienė @ 2010 05 16, 12:07)

, guldo, pasirodo rankos laikiklis nulūžęs, tai anesteziologė stovėjo ir laikė. o dar prieš lipant ant stalo kažkokia seselė kaip užgiedojo: vaje kokios šlioooooopkės (atseit baisios), buvau su šlepetėm per pirštą, nes ten +25 buvo doh.gif

O man prieš cezarį pasiūlė dar į WC nueit, tai aš nuėjau, o paskui vos ne iš WC ištraukė į operacinę greičiau, tai užsipuolė, kad su triusikėliais atėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 05 16, 12:07)
o vat kas man ten paliko teigiamą įspūdį - anesteziologė, lygtai Staselė vardas. labai nuoširdi moteriškė, atėjo pas mane prieš operaciją, viską paaiškino, pasikalbėjom, bandžiau į kišenę paduoti, tai pradėjo rėkti, kad jeigu mano darbas patiks, po operacijos atsilyginsit, kiek negaila. po operacijos ateidavo kiekvieną dieną paklausti kaip man sekasi. vyras ją susiradęs kabinete padavė pinigėlių, tai atlėkė mane apkabino, sako ačiū, labai jau jūs dosnūs, pasirodo jinai viena mergaitę augina ir ją labai norėjo leisti į baletą, taupė pinigėlius. žodžiu man pasirodė labai mielas žmogus.

Vat a dabar suku galva ka man daryt. Mazaji savo gimdziau KGN - planini CP. tai anesteziologe man kaip kosmaras. labai noriu vel ten atgal del prieziuros, bet vien mintis apie ta baisia boba nukrecia. pataike is 5 karto gal tik nejautra padaryti, ir vis bumbejo koks blogas mano stuburas ir kaip as turesiu bedu, ir stebejosi kaip as ju dar neturiu. dar i nerva pataike, tai kojos skausmas buvo doh.gif koja issitiese is skausmo ir sulenkt negalejau, o ta reke sedek nejudek. zodziu doh.gif doh.gif tai va bet kaip suprantu yra ir kita anesteziologe? ar ten ju daugiau? o gal ta bjaurioji apie kuria cia visos kalbejo jau nebedirba??
Atsakyti
QUOTE(Ozkutas @ 2010 05 17, 09:51)
Vat a dabar suku galva ka man daryt. Mazaji savo gimdziau KGN - planini CP. tai anesteziologe man kaip kosmaras. labai noriu vel ten atgal del prieziuros, bet vien mintis apie ta baisia boba nukrecia. pataike is 5 karto gal tik nejautra padaryti, ir vis bumbejo koks blogas mano stuburas ir kaip as turesiu bedu, ir stebejosi kaip as ju dar neturiu. dar i nerva pataike, tai kojos skausmas buvo  doh.gif koja issitiese is skausmo ir sulenkt negalejau, o ta reke sedek nejudek. zodziu  doh.gif  doh.gif  tai va bet kaip suprantu yra ir kita anesteziologe? ar ten ju daugiau? o gal ta bjaurioji apie kuria cia visos kalbejo jau nebedirba??

o vardo ar pavardės nežinot? aš tik vardą pamenu. aišku, viskas buvo beveik prieš 5 metus, gal ir ta Staselė nebedirba.
Atsakyti
O as labai patenkinta siais gimdymo namais.Su abiem vaikais per nesiojimus ten lankiausi, ir abu ten gimdziau.
O va keletos pazystamu atirtis nebuvo tokia saldi....
Atsakyti
man irgi CP, bet operacinė man neatrodė nešvari...

Be to... ar neatrodo, kad gal perdedam... l. jau norim visko sterilaus...
Juk anksčiau moteriškės lauke pagimdydavo... ir nieko...

Juk kai viskas sterilu, irgi nesveika... mirksiukas.gif

Atsakyti
Ir as labai patenkinta siais gimdymo namais smile.gif nors esu vilniete, bet per abu nestumus lankiausi ten ir gimdziau abu vaikucius siuose gimdymo namuose 4u.gif man visas personalas buvo super thumbup.gif ir pirmaji ir antraji karta 4u.gif neturiu absoliuciai jokiu nusiskundimu thumbup.gif
Atsakyti
Na as irgi pasisakau UZ siuos gimdymo namus 4u.gif

Lankiausi seimos klinikoj pas gine, o ji dirbo ir KGN, tai man ir pasiule ten gymdyti, i pamokeles pavaikscioti. Tai spejau tik i pora paskaiteliu blush2.gif Norejau gimdyt pas ta savo gine, bet kadangi gimdymas prasidejo 2sav anksciau ir nakti, tai kazkodel galvojau bus nepadoru dabar nakti kviesti savo gydytoja doh.gif tai ir pagimdziau pas tanakt budejusia, Statkeviciene berods. Gydytoja kaip gydytoja, savo reikalus atliko puikiai, o akusere tai superine buvo thumbup.gif o ir dar vien sesute, glostinejo man kojas rolleyes.gif Zodziu viskas OK biggrin.gif

Po gimdymo pagulde i triviete palata, bet ji labai erdvi buvo, vietos uztektinai, o del neprivatumo diskomforto nejauciau...mes kaip tik visos buvom tik pagimdziusios, tai paplepejom ir laikas neprailgdavo. O paskui mane su mazium perkele i dviviete, nes jau buvom "veteranai" (mazius gelta turejo, tai gulejom savaite) ir ten likau viena, tai man ziauriai liudna buvo, nes maziu isnesdavo i "soliariuma" pasikaitint, o man vienai stoga raudavo doh.gif

Antra greiciausiai irgi ten gimdyciau, nes man visko pakako ir prieziuros ir informacijos thumbup.gif aisku ne patys moderniausi remontai, bet kur tokie remontai, tai uz viska reik moket, net ir uz sesutes atejima siuksliu isnest doh.gif
Atsakyti
man irgi patiko viskas, nusiskundimu neturiu, tik ta anesteziologe siurpa kelia blush2.gif
Atsakyti
tai kas cia per pabaisa ta anesteziologe ? blink.gif blink.gif o tai dar kazkaip nuskausmina ta vieta pries darant spinaline ar ne?
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2010 05 17, 18:31)
tai kas cia per pabaisa ta anesteziologe ?  blink.gif  blink.gif  o tai dar kazkaip nuskausmina ta vieta pries darant spinaline ar ne?

man atrodo kad ne, bent man nieko nepurškė netepė. bet kad neskauda ten. aš nieko nepajutau g.gif
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2010 05 17, 18:31)
tai kas cia per pabaisa ta anesteziologe ?  blink.gif  blink.gif  o tai dar kazkaip nuskausmina ta vieta pries darant spinaline ar ne?

man nuskausmino smile.gif
Papildyta:
QUOTE(leja10 @ 2010 05 16, 12:15)
Del operacines pritariu 100%, as kaip pamaciau operacine ir ta visa chaosa joje, visa net drebeti pradejau, pykinti pradejo ir apskritai praejo noras ir gimdyti ir net leliuka savo greiciau pamatyti  schmoll.gif O veliau tai visai praradau vilti is ten gyva iseiti.O beje Zemuogiene ar pasibaigus operacijai nepakviete is koridoriaus zmoniu kad padetu nuo stalo ant ratuku perkelti? biggrin.gif

Nieko sau, man nieko panašaus nebuvo.. na, operacinė kaip operacinė, sovietmečiu kvepia, bet tikrai ne tvartas.. aš tai nelabai ir turėjau kada po ją žvalgytis, juk ten ateini ir veiksmas prasideda... gal todėl kad nieko super duper nesitikėjau, tai ir nesinervinau.. Žmonių nepriėjo ant ratukų kelti, bet šiaip tai yra ką veikti,ypač jeigu gimdyvė ne 60 kg sveria... Na žodžiu nežinau, aš priekaištų neturiu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(žemuogienė @ 2010 05 02, 17:09)
. naujagimių gydytoja Prapuolenienė - iš viso patyliu.

Nu geras, aš visas 6 dienas laukiau kada ateis ta žiežula, o pasirodo beveik kasdien mačiau lotuliukas.gif Nežinau, gal vėlgi nusiteikimo reikalas.. nu nesulaukiau jokio pikto žodžio, viską paaiškino, pasakė.. va kaip tik turėjom reikalų su bilirubino matavimais, tai mielai sutiko pamatuoti, padarė tyrimus, po kelių savaičių vėl priėmė...
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2010 05 18, 17:12)
Nu geras, aš visas 6 dienas laukiau kada ateis ta žiežula, o pasirodo beveik kasdien mačiau  lotuliukas.gif  Nežinau, gal vėlgi nusiteikimo reikalas.. nu nesulaukiau jokio pikto žodžio, viską paaiškino, pasakė.. va kaip tik turėjom reikalų su bilirubino matavimais, tai mielai sutiko pamatuoti, padarė tyrimus, po kelių savaičių vėl priėmė...

o aš kaip tik nesulaukiau iš jos nei vieno naudingo patarimo. viskas baigdavosi pasišaipymu. tada man buvo toks vaizdas, kad žurnaluose daugiau informacijos gavau negu iš jos.
Atsakyti