Na as irgi pasisakau UZ siuos gimdymo namus
Lankiausi seimos klinikoj pas gine, o ji dirbo ir KGN, tai man ir pasiule ten gymdyti, i pamokeles pavaikscioti. Tai spejau tik i pora paskaiteliu
Norejau gimdyt pas ta savo gine, bet kadangi gimdymas prasidejo 2sav anksciau ir nakti, tai kazkodel galvojau bus
nepadoru dabar nakti kviesti savo gydytoja
tai ir pagimdziau pas tanakt budejusia, Statkeviciene berods. Gydytoja kaip gydytoja, savo reikalus atliko puikiai, o akusere tai superine buvo
o ir dar vien sesute, glostinejo man kojas
Zodziu viskas OK
Po gimdymo pagulde i triviete palata, bet ji labai erdvi buvo, vietos uztektinai, o del neprivatumo diskomforto nejauciau...mes kaip tik visos buvom tik pagimdziusios, tai paplepejom ir laikas neprailgdavo. O paskui mane su mazium perkele i dviviete, nes jau buvom "veteranai" (mazius gelta turejo, tai gulejom savaite) ir ten likau viena, tai man ziauriai liudna buvo, nes maziu isnesdavo i "soliariuma" pasikaitint, o man vienai stoga raudavo
Antra greiciausiai irgi ten gimdyciau, nes man visko pakako ir prieziuros ir informacijos
aisku ne patys moderniausi remontai, bet kur tokie remontai, tai uz viska reik moket, net ir uz sesutes atejima siuksliu isnest