Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN

o pvz toki dalyka kaip sirdies aparata turi ? smile.gif
Atsakyti
O kazin kuriom dienom ten kurie gydytojai budi g.gif Siandien jau kamstis pradejo eiti, tai gimdymas rytoj ar poryt kaip gine pranasavo, tai idomu pas ka papulsiu ax.gif
Atsakyti
man atrodo slenktantis grafikas
Atsakyti
Mergaites man iskilo toks klausimas, jai pvz susitari KGN su gydytoja, vaikstai pas ja visa nestuma ir ketini ten gimdyti, ar reikia uz gimdyma moketi i kasa? Nes kai buvau ten apsiziureti, maciau kainos surasytos su ikainiais tik neisigilinau kas kaip 4u.gif Nes as kazkaip galvoju su gydytoja atsikaityti ir su akusere atskirai ax.gif akis i aki blush2.gif o dabar susimaisiau, gal dar ir i kasa reiks sumoketi:) busiu dekinga uz atsalymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Helxa @ 2010 05 12, 17:17)
Mergaites man iskilo toks klausimas, jai pvz susitari KGN  su gydytoja, vaikstai pas ja visa nestuma ir ketini ten gimdyti, ar reikia uz gimdyma moketi i kasa? Nes kai buvau ten apsiziureti, maciau kainos surasytos su ikainiais tik neisigilinau kas kaip 4u.gif Nes as kazkaip galvoju su gydytoja atsikaityti ir su akusere atskirai ax.gif akis i aki blush2.gif o dabar susimaisiau, gal dar ir i kasa reiks sumoketi:) busiu dekinga uz atsalymus 4u.gif

visur dabar tie įkainiai surašyti, bet gydytojai vieni ant kitų ten gimdymus surašo ir t.t. smile.gif visur taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 05 12, 21:25)
visur dabar tie įkainiai surašyti, bet gydytojai vieni ant kitų ten gimdymus surašo ir t.t. smile.gif visur taip smile.gif

Tai reiskias nereiks? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Helxa @ 2010 05 13, 18:41)
Tai reiskias nereiks?  4u.gif  blush2.gif

Nieko nereikia moketi jei esi socialiai drausta
Atsakyti
Sveikutes visos!
mane taip pyktis ima ant situ GN kad as irgi nusprendziau parasyti savo gimdymo istorija gal kam padesiu smile.gif O mano istorija tokia:as gimdziau pries 4menesiukus visa nestuma lankiausi pas viene sios ligonines daktare, tai vienintelei jai priekaistu ir neturiu smile.gif buvo planuotas cezaris, atsiguliau diena pries operacija, pagulde i jaukia palata, ryte pakele liepe eiti i apacia jau i kita palata su visais daiktai sake cia palaukti operacijos, nuvede i operacine pradejo rinktis personalas ir prasidejo chaosas kazkas veluoja, kazkas negali, o man tuo laiku daro nuskausminima, sako susiriesk, as susirieciu ir girdziu daktare sau po nosim buraba "uoi nepataikiau"ir man sako labai blogas stuburas dursiu is naujo, jus bent isivaizduojat kas tuo metu daresi su manim?galvojau kad nualpsiu, is antro karto pataike, pradejo tirpti kojos mane pagulde ant stalo, man pradejo darytis baisiai bloga o manes niekas nemato visos kalbasi apie atostogas, siaip ne taip islemenau kad bloga o jos pradejo rekti "taigi kam guli ant nugaros, vaikas kazkokia vena uzspaude ir pradejo spaudimas kristi, pasuko ant sono ir viskas praejo, taciau kai pasuko ant sono tai vos nuo stalo nenukritau, nes jis nezinia kokio senumo siauras kaip veterinaru biggrin.gif ir siaip operacinei baisu, sterilumo nulis, vaiksto kas nori ir kada nori. Merginos zinokit tikrai maniau kad gyva jau nebeiseisiu is tos operacines. schmoll.gif Bet cia buvo tik izanga:baigesi operacija, atsidaro durys jos prisaukia zmoniu be chalatu, su lauko batais, tam kad padetu mane nuo stalo ant ratuku perkelti biggrin.gif manau daiktai jau atgabenti i 3palata, i palata eina lankytojai sniurais nes gulim dviese, ziema uz lango, siaucia kiauliu gripas visu pajegumu o sie GN net rubines neturi, taigi visi lankytojai eina su striukem, o cia mes ka tik po operacijos ir leliukai ka tik isimti.visa nakti leliaus man neatnese pamaitinti nes sake miega tai ir nenori, ryte mane vel kelia ir sako nu eisim i virsu, nuprause kaip kokia karve pastacius doh.gif ir veda su lelium kraujas per kojas bega, silpna, zmones is lauko pasaliniai vaiksto.Pienas niekaip neatsirado as joms sakiau, jos sako yra yra tik tu nejauti.O pienelio ir nebuvo vaikiukas buvo nevalges ir negeres dvi paras, prasidejo traukuliai ir isveze i klinikas i reanimacija. Taip kad sia ligonine prisimenu kaip didziausia siauba ir to ka patyriau as nelinkiu nei vienai is jusu patirti. Sekmingo gimdymo visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leja10 @ 2010 05 15, 23:17)
Sveikutes visos!
mane taip pyktis ima ant situ GN kad as irgi nusprendziau parasyti savo gimdymo istorija gal kam padesiu smile.gif O mano istorija tokia:as gimdziau pries 4menesiukus visa nestuma lankiausi pas viene sios ligonines daktare, tai vienintelei jai priekaistu ir neturiu smile.gif buvo planuotas cezaris, atsiguliau diena pries operacija, pagulde i jaukia palata, ryte pakele liepe eiti i apacia jau i kita palata su visais daiktai sake cia palaukti operacijos, nuvede i operacine pradejo rinktis personalas ir prasidejo chaosas kazkas veluoja, kazkas negali, o man tuo laiku daro nuskausminima, sako susiriesk, as susirieciu ir girdziu daktare sau po nosim buraba "uoi nepataikiau"ir man sako labai blogas stuburas dursiu is naujo, jus bent isivaizduojat kas tuo metu daresi su manim?galvojau kad nualpsiu, is antro karto pataike, pradejo tirpti kojos mane pagulde ant stalo, man pradejo darytis baisiai bloga o manes niekas nemato visos kalbasi apie atostogas, siaip ne taip islemenau kad bloga o jos pradejo rekti "taigi kam guli ant nugaros, vaikas kazkokia vena uzspaude ir pradejo spaudimas kristi, pasuko ant sono ir viskas praejo, taciau kai pasuko ant sono tai vos nuo stalo nenukritau, nes jis nezinia kokio senumo siauras kaip veterinaru biggrin.gif ir siaip operacinei baisu, sterilumo nulis, vaiksto kas nori ir kada nori. Merginos zinokit tikrai maniau kad gyva jau nebeiseisiu is tos operacines. schmoll.gif Bet cia buvo tik izanga:baigesi operacija, atsidaro durys jos prisaukia zmoniu be chalatu, su lauko batais, tam kad padetu mane nuo stalo ant ratuku perkelti biggrin.gif manau daiktai jau atgabenti i 3palata, i palata eina lankytojai sniurais nes gulim dviese, ziema uz lango, siaucia kiauliu gripas visu pajegumu o sie GN net rubines neturi, taigi visi lankytojai eina su striukem, o cia mes ka tik po operacijos ir leliukai ka tik isimti.visa nakti leliaus man neatnese pamaitinti nes sake miega tai ir nenori, ryte mane vel kelia ir sako nu eisim i virsu, nuprause kaip kokia karve pastacius doh.gif ir veda su lelium kraujas per kojas bega, silpna, zmones is lauko pasaliniai vaiksto.Pienas niekaip neatsirado as joms sakiau, jos sako yra yra tik tu nejauti.O pienelio ir nebuvo vaikiukas buvo nevalges ir negeres dvi paras, prasidejo traukuliai ir isveze i klinikas i reanimacija. Taip kad sia ligonine prisimenu kaip didziausia siauba ir to ka patyriau as nelinkiu nei vienai is jusu patirti. Sekmingo gimdymo visoms smile.gif

o pas kokia gydytoja lanketes? i az parasykit smile.gif ir dar apie ta nuskausminima placiau galit parasyt? ir i az smile.gif
Atsakyti
o vat kas man ten paliko teigiamą įspūdį - anesteziologė, lygtai Staselė vardas. labai nuoširdi moteriškė, atėjo pas mane prieš operaciją, viską paaiškino, pasikalbėjom, bandžiau į kišenę paduoti, tai pradėjo rėkti, kad jeigu mano darbas patiks, po operacijos atsilyginsit, kiek negaila. po operacijos ateidavo kiekvieną dieną paklausti kaip man sekasi. vyras ją susiradęs kabinete padavė pinigėlių, tai atlėkė mane apkabino, sako ačiū, labai jau jūs dosnūs, pasirodo jinai viena mergaitę augina ir ją labai norėjo leisti į baletą, taupė pinigėlius. žodžiu man pasirodė labai mielas žmogus.

o dėl operacinės - tai per mano operaciją ten praėjo gal 10 žmonių - tai viena vedėjos dėl grafiko pasiklausti, kita vėl dėl kažko ir t.t. operacinės stalas tai neduokdie - man jau nuskausminimą suleido, guldo, pasirodo rankos laikiklis nulūžęs, tai anesteziologė stovėjo ir laikė. o dar prieš lipant ant stalo kažkokia seselė kaip užgiedojo: vaje kokios šlioooooopkės (atseit baisios), buvau su šlepetėm per pirštą, nes ten +25 buvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemuogienė: 16 gegužės 2010 - 11:09
Del operacines pritariu 100%, as kaip pamaciau operacine ir ta visa chaosa joje, visa net drebeti pradejau, pykinti pradejo ir apskritai praejo noras ir gimdyti ir net leliuka savo greiciau pamatyti schmoll.gif O veliau tai visai praradau vilti is ten gyva iseiti.O beje Zemuogiene ar pasibaigus operacijai nepakviete is koridoriaus zmoniu kad padetu nuo stalo ant ratuku perkelti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leja10 @ 2010 05 16, 12:15)
O beje Zemuogiene ar pasibaigus operacijai nepakviete is koridoriaus zmoniu kad padetu nuo stalo ant ratuku perkelti? biggrin.gif

maniškis su anesteziologe ir sesele perkėlė cool.gif
Atsakyti