Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN

labas ryts 4u.gif
noreciau paklausti,gal girdejote apie gydytoja Audrone konstancija Smailiene. Sake, kad ji siuose gimdymo namuose dirba.
Atsakyti
QUOTE(nata32 @ 2010 04 22, 13:24)
labas ryts 4u.gif
noreciau paklausti,gal girdejote apie gydytoja Audrone konstancija Smailiene. Sake, kad ji siuose gimdymo namuose dirba.

As pati nieko negirdejus, bet paziurek krikscionisku namu internetiniame puslapyje, ten surasyta kokios gydytojos ten dirba.
Atsakyti
QUOTE(SUPERŽMONA @ 2010 04 22, 10:24)
visad galima sutarti jog leistu pasilikti dvivietej palatoj jei privati uzimta ax.gif tikrai ten visi zmoniski ir supratingi, tik reikia netylet mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif nebent būtų pilna gimdyvių. Kai aš gimdžiau, tai ne tik, kad ta mokama palata, bet ir visos kitos buvo pripildytos gimdyvių, todėl Tėvelis niekaip negalėjo pasilikti ... Džiaugiuosi, kad man teko gyventi palatoje su šaunia kompanija, todėl viskas buvo gerai. O priežiūra tai tikrai labai labai gera šiuose gimdymo namuose thumbup.gif Antrą gimdysiu tik ten.
Atsakyti
ar ten yra visa reikiama aparatura(kaip kauno klinikose)?
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2010 04 25, 18:43)

Kadangi KGN nepriima gimdyvių iki 37 sav., tai tikriausiai neturi tiek aparatūros, kaip KMUK g.gif
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2010 04 25, 19:43)

tikrai nelyginkit klinikų aparatūros su KGN. mano įspūdžiai iš ten ne kokie, nors jie jau seni. bent tada pirmą parą po cezario gulėjau pooperacinėj palatoj pirmame aukšte, o po paros laiko liepė keltis ir eiti į antrą aukštą į normalią palatą. aš klaikiai jaučiausi, vos šliaužiau, koridorium vedė vyras, o laiptinė siaura, tai ėjau pati ir keikiau visą pasaulį biggrin.gif viena ranka laikiau susiūtą pilvą, kita - už sienos. ir šiaip - naujagimių seselės bent mums pakliuvo žiežulos. naujagimių gydytoja Prapuolenienė - iš viso patyliu. O gydytoja, kuri mane operavo, taip demonstratyviai parodė kad davėm per mažai, kad abejonių nekilo.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 05 02, 17:09)
tikrai nelyginkit klinikų aparatūros su KGN. mano įspūdžiai iš ten ne kokie, nors jie jau seni. bent tada pirmą parą po cezario gulėjau pooperacinėj palatoj pirmame aukšte, o po paros laiko liepė keltis ir eiti į antrą aukštą į normalią palatą. aš klaikiai jaučiausi, vos šliaužiau, koridorium vedė vyras, o laiptinė siaura, tai ėjau pati ir keikiau visą pasaulį biggrin.gif viena ranka laikiau susiūtą pilvą, kita - už sienos. ir šiaip - naujagimių seselės bent mums pakliuvo žiežulos. naujagimių gydytoja Prapuolenienė - iš viso patyliu. O gydytoja, kuri mane operavo, taip demonstratyviai parodė kad davėm per mažai, kad abejonių nekilo.

hmz, ir aš ėjau po operacijos į tą 2 a... nieko ten baisaus... o ta Prapuolenienė, tai taip ir nesupratau kuri, kgn puslapyje senos nuotraukos, plius pusės darbuotojų trūksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2010 05 02, 20:54)
hmz, ir aš ėjau po operacijos į tą 2 a... nieko ten baisaus... o ta Prapuolenienė, tai taip ir nesupratau kuri, kgn puslapyje senos nuotraukos, plius pusės darbuotojų trūksta  g.gif

ji yra galerijoj, antroj eilėj nuotraukų, kur laiko lėliuką ant rankų.
o man žinokit tas nuėjimas buvo kažkas baisaus. gal kad labai silpna buvau, baisingai galva sukosi, skaudėjo viską labai. gal dabar nebeatrodytų taip baisu, bet matyt dar ir stresas ir baimė kartu buvo, žodžiu prisiminimai ne iš maloniųjų. po cezario pirmas dienas neturėjau pieno nė lašo, atėjo tokia pagyvenusi naujagimių gydytoja manęs pažiūrėt, sako: parodyk krūtinę. nieko čia gero iš tavęs nebus blink.gif
Atsakyti

nu, matai kaip skirtingai g.gif aš po gimdymo praėjus 2 valandoms turėjau eiti į antrą aukštą, bet aišku, man ne CP buvo, o ir šiaip gimdymas lengvas, nei plyšau, nei ką. Tai akušerė apsikabino mane ir veda, sakau nereikia, aš puikiai jaučiuosi, bėgom galiu užlipti tais laiptais, o ji ne, jeigu tau silpna pasidarytų kas ar ką, tai taip iki palatos mane ir nulydėjo smile.gif
O iš naujagimių gydytojų aš per daug dėmesio irgi nesulaukiau, bet man jo ir nereikėjo, jos pažiūrėjo, kad neseniai gimdžiau pirmą viką, o dar kai tiek ilgai maitinau (iki pat antro pastojimo) sako tu pati viską žinai ką ir kaip reikia daryti, jei kas neaišku klausk.
Na, nežinau aš patenkinta ir pirmąjį ir antrą kartą buvau, jei bus trečias - tai irgi čia gimdysiu smile.gif
P.S. niekam nieko nedavėm
Atsakyti

gal galima gydytojos pavarde kuri operavo ? smile.gif kad nepapult netycia
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2010 05 03, 15:56)
gal galima gydytojos pavarde kuri operavo ? smile.gif kad nepapult netycia

Babiliūtė smile.gif kiek davėm - nebent į až smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 05 03, 17:38)
Babiliūtė smile.gif kiek davėm - nebent į až smile.gif

ir mane ji operavo, ir nieko nedavem, ir viskas buvo puiku. thumbup.gif
ir kiek zinau jeigu niekas nepasikeite ji dalyvauja visuose CP
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ozkutas: 05 gegužės 2010 - 09:59