Sveikos
siuose gimdymo namuose gimdziau pries savaitele ir esu labai patenkinta, aisku is anksto taremes su daktare, nes taip man buvo ramiau del svaros tai palata plove kas ryta, siuksles nese 2 kartus per diena, aisku as gyvenau privacioj toj palatoj, gal bendrose kiek kitokia tvarka.Dėl sauskelniu gimdymui tai jos bus reikalingos tik tuo atveju jei bus nuleidziami vandenys, ir tas pacias duos sesele.Dėl klizmos ja pasiulys ten pasidaryti, bet per prievarta nieks nereikalaus:)Dėl kainu tai taip jei taretes su gydytoja 600Lt, akuseres ima 300 Lt, anesteziologas 100Lt ir jei norite malonios seseles dar 50Lt :mirksiukas:beja gydytoja ir akusere pinigelius ima tik po viso proceso As asmeniskai papuoliau pas ta vadinama bjauria anesteziologe, bet tiesa pasakius kadangi iskart susimokejau jos bjaurumo nepajutau, atvirksiai tik ypatinga demesi O apskritai galiu nuosirdziai pasakyt jog visas kolektyvas uz tuos pinigelius nuosirdziai atidirbo ir buvo ju verti, esu ypatingai jiems visiems dekinga uz ta atmosfera ir palaikyma kad kuo sklandziau viskas vyktu
Papildyta:
kelios foto kazkas praset privacios palatos:
http://public.fotki....rios/page4.html
QUOTE(SUPERŽMONA @ 2010 04 19, 14:29)
Sveikos
siuose gimdymo namuose gimdziau pries savaitele ir esu labai patenkinta, aisku is anksto taremes su daktare, nes taip man buvo ramiau del svaros tai palata plove kas ryta, siuksles nese 2 kartus per diena, aisku as gyvenau privacioj toj palatoj, gal bendrose kiek kitokia tvarka.Dėl sauskelniu gimdymui tai jos bus reikalingos tik tuo atveju jei bus nuleidziami vandenys, ir tas pacias duos sesele.Dėl klizmos ja pasiulys ten pasidaryti, bet per prievarta nieks nereikalaus:)Dėl kainu tai taip jei taretes su gydytoja 600Lt, akuseres ima 300 Lt, anesteziologas 100Lt ir jei norite malonios seseles dar 50Lt :mirksiukas:beja gydytoja ir akusere pinigelius ima tik po viso proceso As asmeniskai papuoliau pas ta vadinama bjauria anesteziologe, bet tiesa pasakius kadangi iskart susimokejau jos bjaurumo nepajutau, atvirksiai tik ypatinga demesi O apskritai galiu nuosirdziai pasakyt jog visas kolektyvas uz tuos pinigelius nuosirdziai atidirbo ir buvo ju verti, esu ypatingai jiems visiems dekinga uz ta atmosfera ir palaikyma kad kuo sklandziau viskas vyktu
Papildyta:
Papildyta:
Sveikute o kiek kainavo privati palata parai?
Aišku,reiškia įkainiai nepasikeitę,prieš pusantrų metų mokėjau lygiai tiek pat.
Dėkui už foto,privačios palatos,labai norėjau į ją pakliūti kai gimdžiau dukrytę,gal gausiu kai gimdysiu antrajį angelėlį
Dėkui už foto,privačios palatos,labai norėjau į ją pakliūti kai gimdžiau dukrytę,gal gausiu kai gimdysiu antrajį angelėlį
QUOTE(Naivuolee24 @ 2010 04 19, 15:32)
MAmytes gal zinote kiek kainuoja privati palata krikscioniskuose namuose? Nuotraukytese atrodo super, kai kokiam viesbutyje...
ir kainuoja kaip viesbuty, para = 100 lt
Jei neklystu mokama palata 100 Lt. pirmai parai, kitos - po 50 Lt.
nuo sausio 1d. visos naktys KGN privacioj palatoj 100Lt
QUOTE(Naivuolee24 @ 2010 04 21, 12:47)
Nu kainos tai tikrai nemazos. 100 lt uz diena. Jauciu dar del ju yra ir konkurencija. Kas i ja papuls, del to tokios ir kainos. Nu bet jai norime kad kartu butu ir tetis teks imti, aisku jei bus laisvu
As kai pries pora metu gimdziau, tai irgi norejau tos palatos, bet buvo uzimta, obettaciau, tevelis pora naktu vistiek nakvojo su mumis Tiesiog perkele mus i dviviete palata prie sesuciu kambario, ir ten sau buvom Zinoma, reikia kalbeti, paprasyti, jei yra tokia galimybe Ir mums tai nieko nekainavo, neskaitant siaip lauktuviu kaip saldainai, kava ir pan. Nors dabar galvoju, kad gal likti teciui "padejo" ir mano silpna bukle po gimdymo, nes po narkozes kazkaip pora paru viena i toleta nelabai nueidavau, pirma diena ir alpinejau.
visad galima sutarti jog leistu pasilikti dvivietej palatoj jei privati uzimta tikrai ten visi zmoniski ir supratingi, tik reikia netylet
Galima manau siais laikais viska. Tik reikia tureti pasiruosus keleta lituku, arba dovanele sesutem. Ir viskas bus liux.
Nu ziuresim kaip cia man paklius, ar bus laisvu ar ne tu privaciu palatu, kai vaziuosiu gimdyti. Nes nezinau kada mano angeliukas pasibels kad susitarti. Tom kuriom planinis cezaris aisku kad gali tartis.
Nu ziuresim kaip cia man paklius, ar bus laisvu ar ne tu privaciu palatu, kai vaziuosiu gimdyti. Nes nezinau kada mano angeliukas pasibels kad susitarti. Tom kuriom planinis cezaris aisku kad gali tartis.