Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno Krikščioniškieji GN

Ir dar klausimukas, gal kuri zinot kada pagaliau bus baigti rekonstruoti sie gimdymo namai? Kai 2008 vasari gimdziau, sake kad po poros metu ... g.gif
Atsakyti
Lapkrituke, saunu, kad vel grisi i KGN 4u.gif

as irgi nskiepyjau, pasirase vyras kazkur ir tiek. Man labiausiai patiko, kad po gimdymo ISKART deda ant krutines, ir laiko dvi valandas, ir TIK PO TO sveria ir matuoja. Laikas, praleistas pirmasias minutes, valandas su mama, naujagimiui yra itin svarbus, o jei ima ir sveria pirmasias minutes, nu tai isivaizduokit, koks jam stresas doh.gif
Atsakyti
As gimdziau siuose namuose, tai viskas super. plauna tas palatas ir isnesa siuksles. tik maisto gal mazoka ir naujagimiu seseles tai ijungia programa "man dzin"
bet viskas kita thumbup.gif
Atsakyti
as irgi gimdziau siose gimdymo namuose pries 3 menesiukus, esu labai patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
as irgi planuoju siuos GN gimdyti. Jau su gyd susitariau, tik galvojau kada jau cia tai gyd reiktu skambinti, gal pirmiau nuvaziuoti pasitikrinti ar vyksta ir jei vyksta kazka tik tada g.gif ka manot?
Atsakyti
QUOTE(tuckaite @ 2010 04 10, 12:37)
As gimdziau siuose namuose, tai viskas super. plauna tas palatas ir isnesa siuksles. tik maisto gal mazoka ir naujagimiu seseles tai ijungia programa "man dzin"
bet viskas kita  thumbup.gif

Mažoka maisto??? blink.gif Aš niekada visko nesuvalgydavau smile.gif)) Gal skrandis mano nedidelis lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba,gal kas turit privačios palatos foto,įmeskit jei taip.
Dėkoju
Atsakyti
QUOTE(Naivuolee24 @ 2010 03 18, 09:38)
Ne tas tavo reziume geras. Kuri gydytoja nores dirbti, ne savo budejimo metu. Juk ir ji turi seima. Juk mes kiekvienas pyktume, jei zmogus turetu atitrukti nuo seimos, ir lekti i darba. As pasiryzus ir daugiau moketi esu. As tik pagal gandus esu girdejus kad reikia 1000 lt. Bet tai tik gandai. O kiek isties reikia duoti taip ir nezinojau.  smile.gif 
Delto ir bandau issaiskinti kiek tiksliai. Juk mes kiekviena mamyte rupinames savo pilvuko gyventojais, ir norime buti ramios ir laukti gimdymo ramiai... 4u.gif

Tu turbūt turėjai omenyje 1000 lt už viską? Nes vien gydytojai, manau, tikrai per daug. Na aš žinau, kad tikrai tarsiuos, tai galiu pasakyti planuojam duoti taip : 600 lt gydytojai, 300 lt akušerei ir 100 lt anesteziologei (jei prireiks).
Tik va dėl anesteziologo tai man baisu, labai norėčiau nepakliūti pas tą bjaurią bobelę, MB svarsto, kad gal reikėtų tartis, kad tas vyrukas suleistų, bo apie jos darbą labai ne kokių atsiliepimų girdėjom, ne tik dėl elgesio su gimdyve, bet ir dėl pasekmių po jos suleidimo, nepataikymo iš 5 karto, ir paskui stebuklingo pataikymo iš 1 karto, kai tik vokas į kišenę įkrenta ir pan. O kur dar replikos, pasišaipymai ir tt doh.gif
Atsakyti
Norejau paklausti cia jau gimdziusiu mamyciu kaip daret del klizmuciu cia? Ar kazka rimtesnio cia jau vietoj tuo klausimu pasiulo, ar namie tuo pasirupint jau reiketu? Be to kiek skaiciau ju puslapy prie reikalingu daiktu prirasytos sauskelnes gimdymui, bet kazkaip niekur kituose gimdymo namuose tokiu bajeriu negirdejau kad gimdyt reik eit su sauskelnem blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2010 04 18, 11:21)
Norejau paklausti cia jau gimdziusiu mamyciu kaip daret del klizmuciu cia? Ar kazka rimtesnio cia jau vietoj tuo klausimu pasiulo, ar namie tuo pasirupint jau reiketu? Be to kiek skaiciau ju puslapy prie reikalingu daiktu prirasytos sauskelnes gimdymui, bet kazkaip niekur kituose gimdymo namuose tokiu bajeriu negirdejau kad gimdyt reik eit su sauskelnem blink.gif

na man teko karta gimdyt cia, tai klizma vietoj pasiule ir padarem, o jokiu sauskelniu suaugusiam nereikejo, naudojau paketus.
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2010 04 18, 10:21)

as neseniai gimdziau, tai kadangi man dejo tokiu vaistuku kurie padeda kakleliui atsidarinet greiciau, tai is pradziu negalejo daryti, o paskui gal ir pamirso ir nedare. Zodziu, bet jei butu dare, tai ten vietoj... nes kai paklausiau kodel man nepadare, tai sako jau velu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meškėnė: 18 balandžio 2010 - 10:47
Aciu uz info 4u.gif
Atsakyti